Σελίδες

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2005

Η ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ELEFANTA.

Ήτανε 2:00 το βράδυ όταν ο κύριος elefantas περπατούσε μόνος σε ένα σκοτεινό σοκάκι του Bronx. Του άρεσε πολύ να περπατάει μόνος αργά το βράδυ σε κακόφημες γειτονιές. Συνήθιζε να λέει πως μόνο εκεί έβρισκε αληθινούς ανθρώπους. Διαφορετικούς. Παρά τους κινδύνους, έκανε αυτή τη βόλτα σχεδόν κάθε μέρα. Ντυμένος με ένα μαύρο παλτό, σκούφο, κασκόλ και γάντια με κομένα δάχτυλα, γλυστρούσε διακριτικά μέσα στις σκιές που δημιουργούνταν απο τις φωτιές μέσα στους κάδους απορρριμάτων. Δεν ήθελε να τραβάει τα βλέματα πάνω του. Ήθελε να γίνεται ένα με το τοπίο σα χαμαιλέοντας, και να παρατηρεί τους ανθρώπους διεξοδικά. Του άρεσε να αγγίζει τον εμετό ενός άστεγου πάνω στο τοίχο. Του άρεσε να μυρίζει το άρωμα μιας πόρνης, μετά απο 12 ώρες δουλειάς. Του άρεσε κάθε τι απλό και αυθεντικό.
Εκείνο το βράδυ αισθανόταν τυχερός. Παρατηρούσε για πολύ ώρα μία πόρνη που μόλις είχαν τελειώσει τη δουλειά μαζί της 5 μέλοι της συμμορίας Devils of NY. Με μια κίνηση έσφιξε την θήκη του laptop πάνω στο σώμα (ο κύριος elefantas πιστεύει πως το laptop του μια μέρα θα του σώσει τη ζωή, αλλά επειδή δε ξέρει πως ακριβώς θα γίνει αυτό, το κουβαλάει πάντα μαζί του) του και πλησίασε. Ήθελε απεγνωσμένα να τη μυρίσει. Να αγγίξει για λίγο το δέρμα της. Εκείνη είχε ακουμπήσει αποκαμωμένη πάνω σε κάτι ξύλινα κιβώτια και προσπαθούσε να καθαρίσει το σπέρμα απο το πρόσωπό της. Με την άκρη του ματιού της είδε μία σκοτεινή φιγούρα να τη πλησιάζει μέσα απ' τις σκιές. Φοβήθηκε.
- Ποιος είναι εκεί? Φώναξε.
- Είμαι ο κύριος elefantas. Απάντησε.
- Τι θέλεις? Δε μπορώ να πάρω άλλο πελάτη τώρα.
- Θέλω μόνο να σε μυρίσω.
- Βλαμένος είσαι?
Ξαφνικά το αίμα του κύριου elefanta πάγωσε. Ακουγόντουσαν βαριά βήματα να πλησιάζουν απο πίσω του. Γύρισε αργά το κεφάλι του και κοίταξε. Ένοιωσε τα πόδια του να αλλάζουν σύσταση και αντί για κόκκαλα και μυς να γίνονται μπετον αρμέ. Μετά απο τόσα χρόνια παρακολούθησεις, είχε ξεχάσει το σημαντικότερο. Το νταβατζή. Τώρα έβλεπε ένα καραφλό, πανύψηλο γεμάτο tatoo κτήνος να τον πλησιάζει. Η πόρνη χαμογέλασε για λίγο, σα να ήξερε τι θα συμβεί.
- Ποιος είσαι εσύ? Ρώτησε ψύχραιμα ο νταβάς.
- Ο κύ κύ κύριος elefantas. Απάντησε καθόλου ψύχραιμα.
- Τι θέλεις εδώ? Σταθερά.
- Να μυρίσω τη πόρνη. Θρασύτατα.
- Βλαμένος είσαι? Απορημένος.
- Αυτό το ρώτησα κι εγώ Jimi. Μου φαίνεται ανώμαλος. Η πόρνη.
- Κοιτάξτε να δείτε. Δεν είμαι ανώμαλος και δεν ήθελα να βλάψω κανέναν. Λυπάμαι αν σας δημιούργησα πρόβλημα. Καλύτερα να πηγαίνω. Ήταν πολύ κοντά στο να φύγει, αλλά...
- Για περίμενε μισό λεπτό. Είπε λίγο ενοχλημένος ο Jimi, βγάζοντας παράλληλα ένα στιλέτο απο τη κωλότσεπη.
-... Είπε ο κύριος elefantas.
- Κανείς δε φεύγει έτσι απλά, χωρίς σουβενίρ. Μερικά μπουκετίδια θα στα ρίξω.
Ξαφνικά το μυαλό του κύριου elefanta αστραψε.
- Με συγχωρείτε. Τι είπατε οτι θα μου ρίξετε?
- Μπουκετίδια. Ανταποκρίνεται ο Jimi.
Με μια κίνηση αστραπή, ο κύριος elefantas βγάζει το laptop, το ανοίγει, συνδέει μία κάρτα ασύρματου δικτύου, μπαίνει στο internet, πάει σε μία μηχανή αναζήτησης και πληκτρολογεί "bouketidia". Η μχανή αναζήτησης επιστρέφει "0 results found". Ανακουφισμένος γυρίζει προς τον Jimi.
- Με λύπη πρέπει να σας ενημερώσω οτι αυτό που θέλετε να μου ρίξετε, δεν υπάρχει.
- Τι?
- Τα μπουκετίδια κύριε Jimi, δεν υπάρχουν. Απ' τη στιγμή που δεν υπάρχουν στο Yahoo, δεν υπάρχουν πουθενά.
- Ωραία, για δοκίμασε τα κουτουλίδια.
Ο κύριος elefantas πληκτρολογεί αμέσως "koutoulidia" και η απάντηση δεν αργεί να φανεί. 0 results found.
- Δυστυχώς ούτε τα κουτουλίδια υπάρχουν. Σκεφτείτε παρακαλώ κάτι άλλο να μου ρίξετε.
- Χωσ' του τη μαλαπέρδα σου στο κώλο Jimi. Γιατί μια πόρνη, είναι πάντα πόρνη.
- Ναι, μπραβο. Για τσέκαρε λίγο τη μαλαπέρδα.
- Αμέσως κύριε Jimi.
Το αποτέλεσμα για άλλη μια φορά το ίδιο.
- Ούτε η μαλαπέρδα υπάρχει. Για άλλη μια φορά ανακουφισμένος.
- Θέλεις να πεις οτι δεν υπάρχει η μαλαπέρδα μου? Γεμάτος οργή.
- Μι μι μισό λεπτό να ξανατσεκάρω.
"malaperda tou Jimi". Κι η απάντηση η ίδια. 0 results found.
- Κύ κύ κύριε Jimi, δεν έχετε μα μα μαλαπέρδα.
Οι γροθιές του Jimi άρχισαν να πέφτουν βροχή. Τα αίματα απο το πρόσωπο του κύριου elefanta βρίσκονταν παντού. Ακολούθησε μία σειρά απο κουτουλίδια, την οποία ο κύριος elefantas δε παρακολούθησε ολόκληρη, γιατι έπεσε κάτω αναίσθητος. Την ώρα που το σώμα του κύριου elefanta βρισκόταν στο έδαφος γεμάτο αίματα, ο Jimi άρχισε να ξεκουμπώνει το φερμουάρ απο το δερμάτινο παντελόνι του...........-



Θα είναι καλό για σας κύριε elefanta να ξεκολήσετε λίγο απο το internet και να καταλάβετε πως έξω απο το παράθυρό σας υπάρχει ενας πραγματικός κόσμος. Ένας κόσμος γεμάτος μυστικά, μυστήρια, εκπλήξεις και πράγματα πέρα απο κάθε φαντασία που (ευτυχώς) δεν έχουν καταγραφεί ακόμα απο το internet. Επικοινωνήστε μαζί μου όταν θα έχετε βγει απο το δωμάτιό σας, έχετε πάει στην Άπω Ανατολή, έχετε επικαλεστεί τα πνεύματα αρχαίων πολεμιστών, τα έχετε ρωτήσει και σας έχουν πει πως όντως δεν υπάρχει το λάκτισμα sujuku giakasima. Επίσης ελπίζω πως όταν βγείτε απο το σπίτι σας, θα ανακαλύψετε και το τόνο. Μπαίνει πάνω απο τα φωνήεντα για να διαβάζουμε μια λέξη σωστά.

Ευχαριστώ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eee... geia sas.
me lene kyria papadopoulou ,de me kserete, eimai apo tis polles anagnwstries tou site kai tha ithela na pw oti auta ta psemmata kata tou kyriou elefanta tha timwrhthoun apo to theo.
Kyr Elefanta krata gera se sthrizoume

Ανώνυμος είπε...

to epipedo tou site exei pesei para poly apo tote pou aexise na grafei se auto , ekeino to ka8arma h ariel h gorgona

Ανώνυμος είπε...

auta pou legontai gia emena kai ton kyrio elefanta einai ola psemmata autwn pou theloun na xwrisoun ton Kyrio elefanta apo to Sakh.Sakh ase th katia de sou tairiazei h brwma

Ανώνυμος είπε...

tekno mou elefanta h ekklhsia se sthrizei ston agwna sou enantion ths aireshs ,mhn ptoeisai , o Megas Airesiarxhs Ariel einai mouni

Ανώνυμος είπε...

Mr elefanras prepei na dialekseis :
h o xristodoulos h egw

Ανώνυμος είπε...

Se stirizoume ston agona sou enantion kathe hountikou pou thelei na katastrepsei tis agelades. Sintrofe, piase ena pouro.

Ανώνυμος είπε...

den empisteuomai pia ton Kastro,ta exei plakakia me toys amerikanoys