Σελίδες

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2005

ΕΙΜΑΙ ΑΤΡΩΤΗ.

Αγαπητέ κύριε Chaca Khan,
Απορώ. Πίστευα (μεχρι που διάβασα το post σας) οτι όλοι οι contributors αυτού του blog, είναι άνθρωποι καλλιεργημένοι, μορφωμένοι και υψηλού νοητικού επιπέδου. Δυστυχώς έπεσα έξω. Το post σας δεν είναι άξιο απάντησης, αλλά για άλλη μια φορά θα φερθώ αλτρουιστικά και θα προσπαθήσω να σας μάθω κάποια πράγματα (αν και πραγματικά πιστεύω πως είναι χαμένος χρόνος).

Αντιγράφω:"Ένα τέτοιο ηθικο-ιδεολογικά υποχόνδριο τσουλάκι"

Ο όρος "τσουλάκι" αναφέρεται σε μια γυναίκα που είναι χαλαρών ηθών και το παίρνει συνέχεια. Είναι μια γυναίκα αχόρταγη για σεξ που με τη κάθε ευκαιρία ανοίγει τα πόδια της για να υποδεχτεί ένα πέος, ένα φρούτο, ένα λαχανικό ή οτιδήποτε άλλο τραβάει η όρεξή της τη δεδομένη στιγμή. Σ' αυτό το σημείο θα βάλω τον εαυτό μου στη διαδικασία να γράψει με τέτοιο τρόπο ωστε να καταφέρει να γίνει κατανοητός και απο άτομα της προσχολικής ηλικίας για να καταλάβετε κι εσείς κύριε Chaca Khan. Το όνομά μου είναι Ariel i gorgona. Αυτό σημαίνει (και σας παρακαλώ κύριε Chaca Khan προσπαθήστε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας) οτι ΕΙΜΑΙ ΓΟΡΓΟΝΑ. Οι γοργόνες είναι πλάσματα που κατοικούν στο βυθό της θάλασσας και αντί για πόδια, ΕΧΟΥΝ ΟΥΡΑ. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι γοργόνες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΔΟΙΟ. Δεν αναπαράγονται με τους γνωστούς σε εσάς τρόπους. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, μια γοργόνα δε θα μπορέσει ποτέ να γίνει τσούλα.

Συνεχίζω να αντιγράφω: "μόνο η Disney Corporation θα μπορούσε να έχει συλλάβει και πραγματώσει."

Αυτή ήταν και η φράση που με έκανε να βγω απο τα λέπια μου. Θα ήταν καλό κύριε Chaca Khan να αποφεύγετε να γράφεται τέτοιες ανακρίβειες που θίγουν τη πνευματική ποιότητα των contributors αυτού του blog. Απ' αυτή και μόνο τη φράση (στην οποία βασίζεται όλο το υπόλοιπο κείμενο) καταλαβαίνουμε όλοι μας οτι δεν έχετε ιδέα απο κλασσικό θέατρο. Το όνομα "Αριελ η γοργόνα" εμφανίζεται πρώτη φορά στο δημιούργημα του Shakespear "τρικυμία". Απο εκεί η Disney πήρε το όνομα και του έδωσε τη μορφή που εσείς ξέρετε.

Θα σας παρακαλούσα κύριε Chaca Khan να σταματήσετε τις άνευ λόγου επιθέσεις κατά του προσώπου μου και να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας δημιουργικά (βλ. σφηνοτουβλάκια, κάστρα και πολιορκητές κ.α.).

2 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

Ευαίσθητό μου γοργονάκι, δεν ήθελα να σε πληγώσω. Πότε θα με καλέσεις στη Ναύπακτο?

Ανώνυμος είπε...

Wonderful and informative web site.I used information from that site its great.
» »