Σελίδες

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2005

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ

...την ωρα λοιπον που καποια συγκεκριμενα ψαρια στο κεντρο της πολης ειχαν παρανοησει τελειως εξαιτιας της βαριας κληρονομιας του να εχεις πατερα λιθρινι και μητερα λεμονοστιφτη,την ιδια στιγμη στην αλλη ακρη της ζουγκλας ενα πλασμα εβγαινε απο τη φαση "κρυβομαι στο θαμνο" για να μπει σε φαση "ξεπροβαλλω μεσα απο ενα θαμνο" .
Κοιταξε την ειδικη πυξιδα απο τιτανιο που χρησιμοποιουσαν οι πρακτορες της KGB μεχρι τη στιγμη που ανακαλυψαν οτι μια σκούπα μπορει να μην ειναι φτιαγμενη απο τιτανιο αλλα τουλαχιστον σου δειχνει σωστα το δρομο.Και επιπλεον για να προμηθευτεις μια σκουπα δε χρειαζεται να υπογραψεις 800 εγγραφα παραλαβης ουτε να κανεις ηλιθιους διαλογους του στυλ:
-καλημερα.
-καλημερα
-τι γραφει σημερα η εφημεριδα?
-πηγκουινοι μεταναστευουν στον καναδα με την ελπιδα να βρουν φτηνοτερα εισητιρια για τις σκοτεινες αιθουσες
-ναι. εγω τωρα λεω αν δε σας πειραζει να βαψω το παγκακι απο τη δικια μου μερια
-εχετε ομως αρκετο....χρωμα?
-αν μου δειχνατε που θα εβρισκα κι αλλο θα σας ημουν υποχρεος
-ακολουθησε με (συνομωτικα)

Το πλασμα πεταξε την πυξιδα απο τιτανιο μακρυα.Ακουστηκε ηχος κοτσυφιου που πεφτει φανερα ενοχλημενο.
Τα σημαδια ηταν ξεκαθαρα.Το πλασμα επρεπε να εμπιστευτει το βαλκανικο του ενστικτο αν ηθελε να ολοκληρωσει την αποστολη του.Ετσι χωρις να χασει αλλο χρονο τιναχτηκε προς την κατευθυνση που του υποδεικνυε το αλανθαστο ενστικτο του και δε σταματησε να τρεχει παρα μονο οταν εφτασε στο τελευταιο missionpoint....


Στα ελληνοαλβανικα συνορα ωρα 2 και 14 λεπτα μια σκια φανηκε να σκιζει τον αερα.Για την ακριβεια δε φανηκε γιατι αν ειχε φανει θα σημαινε συναγερμος.ΟΜΩΣ τον αερα τον εσκισε η σκια.Αν και στην αρχη φανηκε να σκονταφτει λιγο.δηλαδη δε φανηκε να σκονταφτει ομως σκονταψε.

το επομενο πρωι στην πολη
Ο κυριος ελεφαντας ξυπνησε οπως παντα τη συνηθισμενη ωρα (7 ακριβως) ,εκανε ενα γρηγορο ντους,εβαλε γαλλικο καφε να φιλτραρεται,αυγα να τηγανιζονται,τοστ να ψηνονται,γουρουνοπουλα να ουρλιαζουν ,δεινοσαυρους να κοβουν ανθρωπινα κεφαλακια, αιγυπτιακα τανκς να γκρεμιζουν περιπτερα της ενωσης καθολικων μαναβηδων της Αιτινης Δημοκρατιας, και οσο περιμενε να γινει ο καφες φιλτρου προπονηθηκε στο τεννις.Οταν τελειωσε την προπονηση εκανε κατι που δεν το συνηθιζε αλλα δεν ηταν κατι ιδιαιτερα σημαντικο (εχρισε με το σπαθι του το μηχανημα αυτοματων βολων του τεννις Υπουργο Δημοσιας Ταξης και Σκωτο Ιπποτη του Αγ.Ανδρεου).
Επειτα πηγε στην κουζινα ,εβαλε καφε στην κουπα του,εβαλε ζαχαρη στην κουπα με τον καφε,σταθηκε για λιγο σκεπτικος,αρχισε να μουρμουραει,τρεξανε λιγα σαλια απο το στομα του,αρχισε να ουρλιαζει βουτηγμενος στην απογνωση των συγχρονων διλληματων,αναποδογυρισε μερικα επιπλα ,εβαλε γαλα στον καφε του και πηγε ικανοποιημενος στη βιβλιοθηκη να πιει τον καφε του διαβαζοντας εφημεριδα ,σιγουρος οτι πηρε τις σωστες αποφασεις.
Μεχρι αυτη τη στιγμη ολα ηταν ζητημα ρουτινας για τον κυριο ελεφαντα (αν εξαιρεσουμε το αναξιο λογου περιστατικο με το μηχανημα του τεννις).
Οταν ομως ο κυριος ελεφαντας καθησε να διαβασει την εφημεριδα του ,το κεντρικο θεμα τον εκανε να ανατριχιασει:
"TA ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Η νοσος των πουλερικων ξαναχτυπαει
συνεληφθησαν φορτια πουλερικων απο τη ρουμανια,φορεις του θανατηφορου Ιου"

-Ωου! ειπε ο κυριος ελεφαντας και ετοιμαστηκε να διαβασει περισσοτερα οταν ΞΑΦΝΙΚΑ μια κοτα ντυμενη ninja περασε μεσα απο το φεγγιτη της βιβλιοθηκης και φανηκε να κανει μια τετραπλη πιρουεττα στον αερα.και αυτη τη φορα ΦΑΝΗΚΕ οντως να την κανει (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν την εκανε στην πραγματικοτητα)
-χιγιαααααααααααααααααα (ειπε η κοτα)
-μαμααααααααααααααααα(ειπε ο κυριος ελεφαντας)
Τωρα η βιβλιοθηκη μετατραπηκε σε Dojo και ενα συννεφο σκονης καλυψε τα παντα.
οταν ο κονιορτος της μαχης κατακαθησε, αποκαλυφθηκε αγκαλιασμενο αυτο το ατυχο ζευγαρι που σε μια αλλη εποχη χωρις φυλετικες και βιολογικες διακρισεις θα μπορουσε να εχει ζησει τον ερωτα του χωρις τυψεις και ενοχες...

ΑΔΕΛΦΙΑ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ
ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ
ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΘΑ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
GIVE CHICKEN A CHANCE
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!! ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΝΟΣΟΦΟΡΑ ΖΩΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ
ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΑΣ ΤΟΥΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΙΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΣΟ
ΚΑΝΤΕ ΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΑ
και ας μας ενημερωσει επιτελους και εμας καποιος αν οι γαλοπουλες ειναι πουλερικα γιατι τα χριστουγεννα πλησιαζουν και οφειλουμε να διατηρησουμε μια ακεραιη ηθικοπολιτικη ιδεολογια.

3 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

ΓΙΟΥΧΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ετσι....... διαβαζε να χεισ

Ανώνυμος είπε...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Latin movies adult timeline of sports marketing Zealand air fare Useing a vibrators Mexican pharmacy ionamin Kids ritalin Culinary arts school in florida