Σελίδες

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η αλεπού η πονηρή

Κάθε βράδυ μετά τις 10 εμφανίζεται η ίδια γνωστή αλεπού κάτω από το παράθυρό μου.
Μάλιστα την βλέπω να έρχεται από μακρυά κουνιστή και λυγιστή στο πεζοδρόμιο μέχρι να πλησιάσει και τελικά να χάσω οπτική επαφή λόγω ενός δέντρου που βρίσκεται στον κήπο. Σχεδόν την έχω ιυοθετήσει αφού πολλές φορές της μιλάω-σφυράω και πιστεύω βαθύτατα ότι με αναγνωρίζει. Μερικές φορές έχει τύχει να βγω από το σπίτι και αυτή να είναι έξω από την πόρτα με αποτέλεσμα να τρέχει με ελαφρά πηδηματάκια προς τη κατεύθυνση που πηγαίνω και τελικά να πηδάει τα κάγκελα ενός μεγάλου προαυλίου που μάλλον συνδέεται με το μεγάλο πάρκο-κοιμητήριο και με την ασφάλεια που της παρέχουν τα κάγκελα να με κοιτάει περήφανη που κέρδισε μια ισάξια θέση σε μια αγγλική πόλη ως επιζούσα του παράφορου κυνηγιού αλεπούς που επιδίδονταν η αγγλική αριστοκρατία.
Σήμερα που ο Βάσκος συγκάτοικος πάτησε ένα από τα πολλά κουλουριαστά κακάκια που βρίσκονται στον κήπο κατάλαβα τι συμβαίνει!

Η φωτό δεν είναι από τον δικό μου κήπο, αλλά κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι.

7 σχόλια:

N.I.T. είπε...

:)

MrT είπε...

παγίδα των άγγλων είναι μαν...να σε κάνουν να πιστέψεις ότι η ζωή είναι ωραία...

(καλά να τους δεχτείς, καλό πάσχα)

Fade είπε...

Φυσικά είναι παγίδα, ένα καταχθόνιο σχέδιο που αποκαλύφθηκε σήμερα τυχαία δίνοντας τέλος στις αλεπούδες-βιτρίνα, ενώ αμφιβολίες υπάρχουν ήδη και για το ρόλο των σκίουρων.
Oργανώνω ήδη μια πορεία-διαμαρτυρία μαζί με άλλους έλληνες όπου μεταξύ άλλων θα κρατάμε πανώ, θα φωνάξουμε συνθήματα, και θα πετάξουμε τρικάκια, ενώ μια κάμερα ιντερνετικής TV θα καταγράφει κάθε μας κίνηση ώστε να γίνουμε αύριο και εμείς πρωτοσέλιδο με το κεντρικό σύνθημα: "FOX IS HOAX".

sleep on it είπε...

ma i zwi einai wraia...den xerw vevaia gia ton en logw vasko..

filia stis alepoudes, se oles tous

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Είσαι εσύ μία αλεπού....

Ανώνυμος είπε...

έτσι ακριβώς είναι φέιντ
νομίζω όμως ότι για να πιάσει η διαμαρτυρία πρέπει να καλέσεις και άλλες εθνικότητες...πολλοί έλληνες μαζεμένοι θα είστε τρε μπανάλ εκεί πάνω...

Tic Tac είπε...

Ζωη περναω φινα σαν αλεπουδινα
ποτε δεν εχω πεινα με τις πονηριες.

Ψευτιες αραδιαζω και τσεπες αδειαζω
αλλα την εχω παθει χιλιαδες φορες.

Ψιτ, μετα το τραγουδακι κοιτα να μην ξεχασεις τη γλωσσα σου κει πανω. Θα ειμαστε το μονο μπλογκ με 3 τουλαχιστον υποψηφιους διδακτορες με θεματακι στη γλωσσα. Ειδα και πιο πανω ανελαβες ευθυνη αρα περιμενω μαργαριταρια, δικαιολογημενα δε.

Εξασκηση και προσευχη.