Σελίδες

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

No Way Through

11 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

άρρωστο nonetheless..
δε μ άρεσε.

-and that "V" is pretty suspicious-

unpause είπε...

Τι εννοείς "άρρωστο"; και ποιο"V";

Chaca-Khan είπε...

V = Volkswagen
άρρωστο = χρησιμοποιεί τις δυτικές αναφορές (εν προκειμένω London) για να κάνει τους ΘΕΌχαζους να καταλάβουν. Δεν το βρήκα ωραίο σαν ταινιάκι ή κάτι. Το πολύ-πολύ, "αναγκαίο κακό".

fayk είπε...

emena pali m aresei polu. ta profani gia sena ki emena einai alliws an ginontai me dikes mas/tous anafores. kapoia pragmata mono tote ginontai antilipta. to V den me peiraxe katholou.

Chaca-Khan είπε...

απλώς λέω ότι με "χτύπησε" το "δυτικό" του στήσιμο (ακόμα κι αν αυτό σημαίνει το ότι παρέλασε το "V" για να βγουν τα λεφτά της παραγωγής)και ότι δεν βρίσκω κανένα αισθητικό ή άλλο ενδιαφέρον να δω 7 λεπτά για να διαβάσω 5 (σημαντικά) στοιχεία.
Δε μ΄ακούμπησε ενώ το θέμα προφανώς και μ΄ακουμπάει

αυτά. δεν τρέχει τίποτα, μια γνώμη είναι

unpause είπε...

Έχεις δίκιο για το "v" τώρα που το λες παρελαύνει κανονικά στο ταινιάκι και είναι ενοχλητικό. Το γεγονός όμως ότι αν και το πρόσεξα βγήκε από το μυαλό μου και δεν κατάλαβα τι μου είπες το βρίσκω σημαντικό.

Από κει και πέρα, θεωρώ ότι η δραματοποίηση που επιχειρεί αναδεικνύει το σημαντικό θέμα, αλλά και η αναλογία - αντιστοφή με το Λονδίνο προσφέρει μια ποιο οικεία εικόνα (ακόμα και σε μας) η οποία πάλι αναδεικνύει και φέρνει "πιο κοντά" το θέμα.

Αν το ίδιο βίντεο ήταν γυρισμένο στις παλαιστινιακές πόλεις ίσως έμοιαζε περισσότερο με ταινία παρά αυτό - άσε που μάλλον δεν θα σε αφήνανε να το κάνεις...

Τέσπα, είναι σημαντική και η συζήτηση και η κριτική

Chaca-Khan είπε...

Δε λέω ότι θα περίμενα να γυριστεί μέσα στην παλαιστίνη για είναι πιο μάχιμο -μακριά από μένα. Λέω ότι αν θέλεις να πεις κάτι για αυτό το θέμα και επιλέγεις για όχημα το συγκεκριμένο προϊόν (το παράγεις) σημαίνει οτί σε κάποιο βαθμό και το ίδιο σου το θέμα είναι προϊόν για εσένα.
Δηλαδή εδώ μιλάμε για μια καμπάνια και μάλιστα εννοιολογημένη με τους καταναλωτικούς όρους της βιομηχανίας της διαφήμισης (και ας μην αποδοθεί αυτό αποκλειστικά στο "V", απλά αποσύρω το "δυτική" που μπέρδεψε) και αυτό ακριβώς είναι η πηγή της αρρωστίλας για την οποία έκανα λόγο.
Μπορεί μια τέτοια επιλογή να έχει μαζικότερο penetration στις μαζικοποιημένες ψυχούλες αλλά
1ον)εγώ δε χρωστάω τπτ
2ον)διαφωνώ με τον τρόπο
Θα επιχειρηματολογούσε κάποιος ότι "ναι αλλά κάνει δουλειά" θα αντεπιχειρηματολογούσα ότι "όχι έτσι σκάβεις βαθύτερο το λάκκο/χάσμα"

Τέλοσπάντων, μην με παίρνετε τοις μετρητοίς, εδώ μ' αρέσει αυτό (talking 'bout west)

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Για μία στιγμή νόμιζα πως είναι διαφήμιση.Μετά όταν κατάλαβα πως δεν είναι ένιωσα πως το επικύνδυνο μήνυμα μεταφέρεται εκ του ασφαλούς.
Ναι θέλω ταινιάκι από τα μέρη που συμβαίνει.Ρίσκο δεν λέω αλλά έτσι θα είχε την βαρύτητα που του αναλογεί..

kiara είπε...

οκ πιανω τον αντιλογο, και εννοειται κάθε γνώμη σεβαστή (οφφ κορς!), αλλα συμφωνώ με pause ότι η αντιστροφή- αναλογία είναι η δύναμή του. Αν ήταν γυρισμένο στο φυσικό του location θα ταν άλλο ένα ντοκιμαντέρ, μια είδηση ανάμεσα στις εξωτερικές ειδήσεις. Ενώ τώρα είναι κάτι άλλο. Λόγω της επιλογής του στησίματος, εννοώ το λονδίνο, και τη γενικότερη "δυτική" αισθητική του συμπεριλαμβανομένης και της σε διαφημιστικό στυλ απεικόνισης της "V","περνάει" καλύτερα το μήνυμα. Κάνει μάλιστα σαφή αντιστοιχία μεταξύ είδησης και διαφήμισης, μιας και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό "δυτικούς" και τους "πουλάει το προιόν- είδηση στη δική τους γλώσσα. Anyway, πλατειάζω... απλά μου φάνηκε έξυπνο και ξεκάθαρο τόσο σ αυτό που ήθελε να πει όσο και στον τρόπο που το είπε.

Ανώνυμος είπε...

Hello
diazepam online
Valium (Diazepam) is also used to medical procedures such as endoscopy to minimize tension and anxiety because it possesses anticonvulsant, skeletal muscle relaxant, anxiolytic, amnestic and sedative properties
Approved for use in 1963 and is five times more effective than the first benzodiazepine (chlordiazepoxide) developed, Valium has shoot up its sales more than the first drug developed.
[url=http://www.mahwey.com/]buy diazepam[/url]
Salty foods can slow down the absorption and elimination of diazepam thereby increasing drug activity and levels.
http://www.mahwey.com/ - cheap diazepam
Anxiety wonder pillBuy Valium (Diazepam) online and save your money! Worldwide delivery, no prescription, no hidden fees!
Roche manufactured Valium for the treatment of anxiety disorders, a derivative of benzodiazepine.

Chaca-Khan είπε...

here's a nice one