Σελίδες

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2006

Ο Κύριος Ελέφαντας, η προβοσκίδα του και το θέμα με εκείνο το Πείραμα

Το δωμάτιο , όπως βλέπετε , ήταν σκοτεινό .Η κυρία σελήνη είχε πάθει μια απο τις διαβόητες επιληπτικές της κρίσεις. Ο Κύριος Ελέφαντας έβαλε την προβοσκίδα στο μέτωπο του. Αυτό τον βοηθούσε να σκέφτεται . Σκεφτόταν εντατικά διότι ηταν απασχολημένος με ένα μείζον ζήτημα που είχε τις βάσεις του στην ηθική φιλοσοφία και στην ψυχανάλυση αλλα η απάντηση βρισκόταν ριζωμένη στη θεολογία και τη μεταφυσική. Τελικά υστερα απο ώρες ηθικών διλημάτων και μεταφυσικών χοροπηδημάτων πάνω στο τραμπολίνο της σκέψης αποφάσισε να εφαρμόσει την τεχνική "καθρέφτης μεσα στον καθρέφτη" που του την δίδαξε γνωστή κυρία απο το χώρο της Μόδας που ασχολείται με το αόρατο. Αποφάσισε να θέσει το ερώτημα στο ίδιο το αντικείμενο της ερώτησής του.

Μπήκε στο δωμάτιο με τη βιβλιοθήκη , έσυρε τη μεγάλη σκάλα στο Γράμμα "Τ" και ανέβηκε στο τελευταίο επίπεδο της βιβλιοθήκης. Απο εκεί έβγαλε ένα μαύρο κουτί , το άνοιξε και έβγαλε απο μέσα μια τράπουλα Ταρώ των Rider-Waite. Κατέβηκε απο τη σκάλα και κάθησε στο γραφείο του. Έκλεισε το Ραδιόφωνο που έπαιζε TurboTrance γιατι έτσι δεν θα συγκεντρωνόταν ποτέ και ανακάτεψε τα χαρτιά. Για το ερωτηματολόγιο που είχε στο μυαλό του αποφάσισε να αναμείξει τη Μεγάλη με τη Μικρή Αρκάνα. Υστερα όταν πια ήταν έτοιμος, έθεσε το ερώτημά του.

"Πως εξηγείται οτι όλα αυτά που απαντάνε τα χαρτιά έχουν νόημα? "

Ο κύριος ελέφαντας εξέλαβε την απάντηση σαν μια προειδοποίηση : "δεν είναι κατάλληλη εποχή για κατα μέτωπο αντιμετώπιση."
δηλαδή τα χαρτιά απέφυγαν να απαντήσουν στο ερώτημα για τον απλό λόγο οτι ο Κύριος Ελέφαντας δεν κρίθηκε έτοιμος να καταλάβει την απάντηση που θα του δινόταν αν ήταν. Ο κύριος Ελέφαντας ευχαρίστησε τα χαρτιά για αυτή την απάντηση και κατάλαβε οτι δεν θα έπρεπε να συνεχίσει τις προσωπικές ερωτήσεις γιατί το κλίμα θα βάρυνε. Έτσι ,αφού πρώτα έβαλε την κάρτα μέσα και ξανανακάτεψε την τράπουλα , συνέχισε με ένα combo ερωτήσεων για τα άλλα θέματα που τον απασχολούσαν :

\1\ Για ποιό βαθύτερο λόγο ξεκίνησα το διαδραστικό πείραμα στο ιντερνετ ?
\2\ ποιό ήταν το βασικό αποτέλεσμα στην ερευνά μου?
\3\πως επηρρεάζει η απόσταση το ρίξιμο για ανθρώπους που έκαναν ερωτήσεις ?
\4\πως επηρρεάζει η απόσταση το ρίξιμο για ανθρώπους που έστειλαν λευκό email?
\5\πως θα εξελιχθεί αν το επαναλάβω ?
\6\θα ήταν συνετό να παρουσιάσω τις κάρτες που απαντούν σε αυτές τις ερωτήσεις και να εξηγήσω για ποιό λόγο τις ερμηνεύω έτσι ?
\7\για ποιό λόγο έχουν ελαττώσει τα posts 3 επιφανή μέλη του ΑrxediaΜedia?
\8\τι θα είναι το πιο σημαντικό γεγονός που θα γίνει γνωστό στον πλανήτη κοντά στην έκλειψη στις 29 Μαρτίου ?
\9\Ποιά ηταν τα βαθύτερα αίτια θανάτου του Μιλόσεβιτς ? (μπζζζζζζ σε αυτό το σημείο μια λάμπα αναβόσβυσε)

οι απαντήσεις ήταν :

\1\ μια νέα ασχολία , ενα χόμπυ που μπορεί αν προσεχθεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα βοηθήσει τον κύριο Ελέφαντα
\2\η ώρα λίγο πριν το ξημέρωμα εινα μια δυσκολη ώρα. Η κάρτα που απάντησε στο ερώτημα αυτό ήταν η κάρτα για την οποία λύθηκαν οι περισσότερες απορίες του κυρίου Ελέφαντα κατα τη διάρκεια του πειράματος.
\3\οι περιορισμοί δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί (δηλαδή ο κύριος ελέφαντας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει με βεβαιότητα πότε έκανε λάθος και πότε όχι)
\4\μόνο ένα αρχικό στάδιο έχει ολοκληρωθεί. Κάποια λάθη έχουν γίνει (o κύριος ελέφαντας πρέπει να προσπαθήσει κι άλλο , βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση μαθητείας)
\5\ θα αποτελέσει διδασκαλία. Ο κύριος Ελέφαντας πρέπει να συνεχίσει να κινείται για να φτάσει το στόχο του. Η κατάσταση είναι απαιτητική.
\6\ο κύριος Ελέφαντας θα έδειχνε έτσι δείγματα έλλειψης σοφρωσύνης, πράγμα αντιφατικό με το σκοπό του
\7\ο πρώτος έχει αποκτήσει μια νέα ασχολία που τον απορροφάει αλλα τελικά είναι για καλό.Μπορεί να του αποφέρει κέρδος. Ο δεύτερος χρειάζεται κάποιον να τον παρακινήσει και ο τρίτος γιατί έχει εναν ανταγωνισμό με τον εαυτό του. up up and away
\8\ένα σκάνδαλο θα αποκαλυφθεί ή ίσως θα διαδωθεί μια φήμη ή θα χιονίσει. Ή ένας Τυφώνας θα ξεδιπλωθεί. Ή ένα αεροπορικό δυστύχημα. Ή ένας μανάβης θα πουλήσει ένα πραγματικά μεγάλο κολοκύθι που μπορεί να είναι μεταλλαγμένο. Ή και όχι.
\9\ η απάντηση έκανε τον κύριο Ελέφαντα να ξαναβάλει την προβοσκίδα στο μέτωπο. Το βαθύτερο αίτιο του θανάτου του Μιλόσεβιτς ήταν ο ίδιος ο θάνατος. μμμμ οκ.

Τα χαρτιά δείχνουν μια παγερά αδιάφορη στάση για την πολιτική και για την πολυεπίπεδη αλήθεια. Δεν φαίνεται να τα απασχολεί το κατα πόσο υπάρχουν και άλλοι παράμετροι σε ένα τέτοιο ζήτημα όπως αυτό.Η απάντηση είναι τελικά πάντα μία. Ο λόγος για αυτό είναι οτι οι απάντησεις που δίνουν για τα ερωτήματα βρίσκονται πολλές φορές στο βάθος του πηγαδιου. Όποιος ενδιαφέρεται να κατέβει τη σκάλα του πηγαδιού και να βοηθήσει τον Κύριο Ελέφαντα να την ανέβει , ας στείλει τις ερωτήσεις που θέλει να απαντηθούν , με όσα στοιχεία θέλει ή και χωρίς κανένα στοιχείο στο kyrios_elefantas@yahoo.gr . Λεπτομέρειες του θέματος εδω . Το επικό πείραμα με την τραμπάλα της ενδοσκοπησης συνεχίζεται.

3 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

elefanta ανησυχώ

Kyrios Elefantas είπε...

μπουΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΔΥΝΑΜΕΙς ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΜΑΜ ΡΑΑΑΑΑΑΑ

Chill out προφήτη , ανήκουμε ακόμα στην ίδια αίρεση

Ανώνυμος είπε...

Cool blog, interesting information... Keep it UP Kenmore refrigerator mod 6243 How to boot from usb hard drive Luxury hotels houston http://www.audi-manhattan.info/Depakote-side-effects-and-drug-interactions-divalproex.html Free mp3 players os x Vintage cat eyes never worn eye glasses eyeglasses Dance camps 9 year olds Obtaining a merchant account with bad adult credit