Σελίδες

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Μπερλου-σηκώνει κουβέντα το θεμα

Μια φαινομενικά αντι-πολιτευτική ανάρτηση, με θέμα εκτός των συνόρων μας κιόλας..

Με αφορμή την πολυαναπαραχθείσα είδηση της επίθεσης στον Μπερλουσκόνι την προηγούμενη βδομάδα, την οποία βρήκα λανθασμένη από την πρώτη στιγμή (σε αντιθεση με 'ικανοποιημένους' Ιταλους, μεν, φίλους) καθότι δίνει δικαίωμα στον Καβαλιέρε να πάρει το δίκιο του θύματος αλλά και να χαθεί απο τη δημοσιότητα με ιατρικές γνωματεύσεις τη στιγμή που ένα εκατομμύριο Ιταλοί(!!!) τον κράζουν στους δρόμους, προστέθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση στο θέμα.

Μετά από ανάρτσηση στο Youtube με συνομωσιολογική διάθεση για το εάν χτυπήθηκε όντως ο Μπερλουσκόνι , βάζω το λινκ εδώ http://www.youtube.com/watch?v=o47HGzy1E88&feature=related




..και σας καλώ σε κατάθεση απόψεων
περί αθλίου υποκειμένου, γεγονότος καθεαυτού και σεναρίων αλλά και ..συνομωσιολογίας! φέρνοντας στο προσκήνιο το πολύ καλο προσφατο Post αναδημοσίευση από Radicaldesire περί πληροφόρησης: υπενθυμίζω εκεί αναφέρει οτι η στείρα συνομωσιολογία είναι ίδιον των φτωχων και μη εχόντων τα μέσα για ικανή ενημέρωση άρα και αιτιακή ανάλυση. κάτι που εδώ θέλω κάπως να ξορκίσω κιόλας-ειδάλλως είμαι κ γω ένας από 'αυτούς'- προσπαθώντας απλά να φέρω πρώτος στη γνώση σας μια αλήθεια.


χμ..


(ειλικρινά μου βγήκε δημοσιογραφική η φάση εδώ ε)

12 σχόλια:

MrT είπε...

ευγε στο δημοσιογράφο

stassa είπε...

Εγώ πιστεύω οτι είναι συνομωσία, όπως και το 1914 που λέγανε οτι σκοτώσανε τον Αρχιδούκα Φερδινάνδο, κι αυτός ήτανε στις Μπαχάμες κι έπινε φραπέ κι έβλεπε τα μπαλέτα Μπαζάρ.

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Ναι μωρέ ο παπάρας ο αρχιψεύταρος..αφού φαίνεται ότι κοροϊδεύει όταν κοιτάει τον φακό.Αλλά του χρειαζότανε όμως γιατί είχε αρχίσει να τον κράζει όλη η υφήλιος και φοβήθηκε μην χάσει την εύνοια του λαού θύματος των μίντια του..

beta blocker είπε...

"Μπερλου-σηκώνει κουβέντα το θεμα"

Έχεις σκεφτεί ποτέ να δουλέψεις σε αθηλτική εφημερίδα;

("Που το Κετσ-πάει;", "Καβάλα ΠΑΣ", "Τους κέρασε... Καφέ" κ.οκ.)

Νίτσα Μαρούδα είπε...

σε διαφημιστική πήγαινε Ν. θα βγάλεις χρήμα. Πήγαινε για κειμενογράφος και άμεσα, σοβαρά μιλάω!

ιδεαληστής είπε...

απο που πάνε?


Πραγματικά συγκινητικό που ο πιο έγκριτος απάντησε με ευγε. και κανένας επί του θέματος με σχόλιο όπως παρένεσα και καλα.

τι να πώ

idealhsths είπε...

α, σόρρυ το Σαλάμι εντάξει

;)

καλα δεν έχει γίνει θέμα αλλά παίζει χοντρή μούφα. τον χτυπάνε απο δεξιά και αυτός βγάζει αίμα από αριστερά, τον κουκουλώνουν ασφαλίτες με σακούλα με το που τον χτυπάνε (αλήθεια ποιος σεκιουριτάς περιμένει με σακούλα το αφεντικό να του πατήσει πληγή?) γενικά μεσα στο αμάξι του την πέφτουν σα να μπαινει σε κόκπιτ φόρμουλα1 και [το καλύτερο] ο άνθρωπος μετά από χτύπημα που του έχει σπάσει 3 δόντια, αντί να λυγίζει από τον πόνο βγαινει να χαιρετήσει θριαμβευτικά τον κόσμο!

το οτι η μοναδική κάμερα που έδωσε πλάνα δεν τραβαει τη σκηνή και μονο εκεινη τη στιγμή είναι απλά μια λεπτομέρεια.

δεν ξέρω αν όντως ξεκίνησε ο Πρώτος Παγκόσμιος κάπως έτσι αλλά σίγουρα έτσι ΔΕΝ θα ξεκινήσει ένας ακόμα τώρα.
σχεδόν δεν ενδιαφέρει την ανθρωπότητα να ερευνηθεί η φαυλότητά της .
we are too busy i guess

beta blocker είπε...

εεεεεε... Στο "θέμα" κυρίως αναφερόμουνα...

chaca-khan είπε...

απο που πάνε?


Πραγματικά συγκινητικό που ο πιο έγκριτος απάντησε με ευγε. και κανένας επί του θέματος με σχόλιο όπως παρένεσα και καλα.

τι να πώ;

μην πεις τίποτα

chaca-khan είπε...

Αφού το θες και το ζητάς θα επανέλθω όταν βρω χρόνο να σου σχολιάσω. Μέχρι τότε πες μου λίγο το συνωμοσιολογικό γιατί απ΄ότι θυμάμαι ιταλικά δεν ήξερα

με την καλή έννοια πάντα

tazbrak είπε...

με την καλή εννοια δεν ξερεισ ιταλικα;

idealhsths είπε...

ενταξ δε λέω τίποτα.
:P

σχετικά με το θέμα συνομωσία: για ενδεχόμενο 'στημένου' σκηνικού επίθεσης μιλάω. με διαφορετικές εντάσεις έχουν εκφραστεί απόψεις οτι σκηνοθέτησε μια επίθεση εναντίον του ο Κανελλόνι με κυμαινόμενα επίπεδα ανάμειξης από το αφέθηκε να τις φάει ..μέχρι στο οτι είχε αμπούλα με αίμα και ότι είδε ο κόσμος ήταν καλοστημένη παράσταση! σίγουρα στο αποτέλεσμα μετά την επίθεση έχει όφελος, σύμφωνα με μετρήσεις στην κοινή γνώμη. αντιλαμβάνομαι κίνδυνο όμως στην αιτιολογική προσέγγιση ανάμεσα στο έξυπνο (οξυδέρκεια) και το εξυπνακίστικο (συνομωσία κλπ) ιδιαίτερα αν είναι ανέξοδα όλα..

το τι από όλα είναι ψέμα είναι εικόνα περα από μετάφραση για τον καθένα. πλέιν αι-κιου θέλει. και διάθεση για ερμηνεία κατά το δοκούν μετά.

'ήταν? δεν ήταν?' 'does it make a difference?? ' . αλλάζει η εικόνα του κόσμου πραγματικά? (αντι)δρά κανείς?
..και λοιπά ερωτήματα..

κουβέντα να γίνεται
με την καλή έννοια πάντα :)



ΥΓ: τελικά την παραμύθα του Ναιν Ιλέβεν (όποια από τις δύο - της παντοδύναμης τρομοΑλ Κάιντα ή της μεθοδευμένης καταστροφής εκ των έσω από US) την έχουμε αποδεχτεί..? κι αν ναι αυτό θα συμβαίνει για πάντα? κι αν όχι ..? πως το δείχνουμε..και τι μένει??
χμ..