Σελίδες

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν λείπει η γάτα



Ο μήνας που έρχεται είναι ο μήνας των ποντικών.

Σε όλο το δημόσιο τομέα θα επικρατεί μια γλυκιά χαλάρωση, ένας ρεμβασμός του όμορφου καλοκαιριού. Τώρα που η κυβέρνηση λείπει, θα χορέψουν τα ποντίκια.

Τον χορό ανοίγει το χορευτικό συγκρότημα της ΕΛ.ΑΣ. με τοπικούς παραδοσιακούς χορούς. Η νότα της νεωτερικότητας δίνεται από την ομάδα "Δ" που... επιχειρεί επιτέλους.

Δεδικαίωται!


ΥΓ. Το βιντεο ειναι home made. @@media production.


12 σχόλια:

spiral είπε...

...από την άλλη βέβαια, έπρεπε να πάει σεπτέμβρης για να γίνει οποιαδήποτε κινητοποίηση για τον ηλιόπουλο --η επανάσταση, επανάσταση, και τα μπάνια, μπάνια. δεν πα να έκανε 200 μέρες απεργία πείνας, να κάνει λίγο υπομονή να μπει σεπτέμβρης για να τον στηρίξουμε. να θυμηθούμε και το δεκέμβρη, να πλακωθούμε και με τους μπάτσους, που γύρισαν κι αυτοί καυλωμένοι. κατά τα άλλα, άδειασαν το κέντρο από τους μετανάστες και δεν άνοιξε ρουθούνι. αυτά είναι, το κατάστημα λειτουργεί σεπτ-μάη...

spiral είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

το βίντεο εσύ το τράβηξες φίλε?

συμφωνώ με spiral.
τα εξάρχεια και η όποια πολιτική/κοινωνική σκέψη που έχει στόχο την αλλαγή ή όποια αλλαγή, σα να πήγε διακοπές για καιρό.
ενδεικτικά έβλεπα το αραχτήριο-πάρκο (μη γελιόμαστε, δεν είναι πολιτική κίνηση να πίνεις μπύρες..) και ήξερα οτι σύντομα θα έρθει η 'βροχή' του Σεπτέμβρη.

σχετικά με τη δράση εδώ των κατά τα άλλα "λάιτ" Δ δεν ξέρω σε τι συνθήκες επενέβησαν και με τι αφορμη έχουν τους ανθρώπους κάτω.
(ήταν σύλληψη για ντρόγκια? έγινε γενικώς πογκρομ και μαζεύανε αδιακρίτως?) ..θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση κ θα έπρεπε να μαθευτεί αν οι κύριοι έχουν βγει έτσι αέρα πατέρα χωρίς συνταγματική κάλυψη.


με τέτοια αρούρια πρέπει να είμαστε γάτες πάντως, γενικώς!

Chaca-Khan είπε...

Με τρύπα στον πνεύμονα από ξυλοδαρμό ΕΛ.ΑΣ.

Tic Tac είπε...

Spiral, συμφωνοι, εφοσον λες " απο την αλλη βεβαια... "

Ομως το καταστημα το παιρνεις και φευγεις και πας διακοπες και το ανοιγεις εκει. Δεν ειναι τα Εξαρχεια ο κοσμος ολος.

Και, Ανωνυμε, "το βίντεο εσύ το τράβηξες φίλε?" Οχι, το τραβηξε η 60χρονη μητερα μου, εγω ημουν αλλου.

Τωρα για το αν η "Δ" ασχολειται με τα πρεζακια μας, δε ξερω, ρωτα τους.

Καμια φορα απογοητευομαι με την οξυνοια.

spiral είπε...

"Ομως το καταστημα το παιρνεις και φευγεις και πας διακοπες και το ανοιγεις εκει. Δεν ειναι τα Εξαρχεια ο κοσμος ολος."

αυτή λοιπόν μου φαίνεται η πιο αισχρή δικαιολογία, ειδικά όταν ο άλλος έχει κάνει 55 μέρες απεργία πείνας, ειδικά όταν έχουν γίνει μαζικά πογκρόμ στο κέντρο. πέρασα από τη συγκέντρωση στα προπύλαια τις προάλλες και ήθελα να πάρω ένα ματσούκι και να τους κοπανήσω όλους τους υπέροχα μαυρισμένους από τον ήλιο. καλά ρε, όλοι φοιτητές και καθηγητές είστε και πάτε 3 μήνες διακοπές;
ειλικρινά τικτακ, δεν σε ξέρω, αλλά αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψες θα καταλάβεις οτι είναι μαλακία. σόρυ κιόλας. εκτός κι αν βαφτίστηκαν οι ξάπλες στο ρούκουνα "δράσεις".

Ανώνυμος είπε...

etoimazomoun na grapsw alla o/h spiral me kalupse. h kaloperash kaloperash kai h ideologia otan mas voleuei. gia na sovareutoume ligo.

Tic Tac είπε...

Spiral, δεν δικαιολογουμαι.

Ανωνυμε, πολιτικη νουθεσια γιοκ.

Καλημερα.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη θα πρεπει αφου καναμε τα μπανια μας να επιστρεψουμε με τυψεις και να μην ασχοληθουμε με τον ηλιοπουλο.να καθησουμε με τις παντοφλες και να αφησουμε την δραση στους δεκαπεντε που απηχαν απο "διακοπουλες".
τι μαλακιες διαβαζω??
συγχαρητηρια που ανεβασατε το βιντεο.

Μπλακσαντ είπε...

δημοκρατια

Tic Tac είπε...

Συγχαρητηρια στην/στον εικονοληπτη.

spiral είπε...

@tic tac
δεν σε κατηγορώ για κάτι, κουβέντα κάνουμε.

@ανώνυμος
λογική της πλάκας... είπα να μην ασχοληθείς με τον ηλιόπουλο; από την άλλη όμως, δράσεις όποτε μας βολεύει κι όχι όταν υπάρχει ανάγκη; και να έχουμε το θράσος να τη λέμε και στους άλλους που επισημαίνουν την ασυνέπειά μας; ναι ρε, να νιώσεις ενοχές, καλό θα σου κάνει, μπας και νιώσεις λίγο.