Σελίδες

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

CCC Vs CC



Το νέο αυτό τηλεοπτικό σποτ φέρει την υπογραφή των αδελφών Κοέν και σχολιάζει κι αυτό με καυστικό τρόπο όπως και τα άλλα της αντι-καμπάνιας thisisreality, την καμπάνια παραγόντων της βιομηχανίας του άνθρακα που τον τελευταίο χρόνο έχει ξοδέψει περισσότερα από 40εκ $ σε διαφημίσεις προκειμένου να πείσει ότι η παραγωγή φιλικού προς το περιβάλλον άνθρακα είναι δυνατή (πχ εδώ ή εδώ).

- as seen στο κατά τα άλλα αξιομνημόνευτο tvxs που όμως επιμένει να μη περέχει δυνατότητα embed στα video του και κυρίως να μην παρέχει links που εμβαθύνουν και στοιχειοθετούν αυτά για τα οποία μιλάει, that is τις πηγές του. Θα επανέλθω σύντομα -

1 σχόλιο:

jorge είπε...

Αγαπητέ Chaca με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Η μη παράθεση των πηγών είναι πραγματικά πολύ σοβαρό ολίσθημα, που δυστυχώς κατατάσσει αυτόματα όποιον ακολουθεί αυτήν την πρακτική στην κατηγορία "κωλοφυλλάδα".

Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίον στο παρελθόν έχω σχολιάσει - καλοπροαίρετα πάντα - ότι είναι χαζό να ενημερώνεται κανείς από το in.gr το οποίο απλά μεταφράζει με χρονοκαθυστέρηση επιλογές από το bbc.

Καλημέρα!