Σελίδες

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

ΕΣΡ Vs Μπομπ Σφουγγαράκης

"Μόλις διάβασα στο in.gr ότι ο Μπομπ Σφουγγαράκης Τετραγωνοπαντελονής θα αποτελέσει αντικείμενο ενδελεχούς έρευνας του ΕΣΡ! Σε ένα επεισόδιο, λέει, 'προβλήθηκε υλικό που βλάπτει την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων'. Στις Π-ΗΠΑ και αλλού, λέει επίσης, πως ο Μπομπ έχει καταγγελθεί πως έχει 'συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό', κοινώς είναι πισωγλέντης. Άμεση ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ που εύστοχα απέδωσε τις προσπάθειες σπίλωσης του Μπομπ στην αγωνιώδη προσπάθεια της κυβέρνησης να μας αποπροσανατολίσει από την επικείμενη ιδιωτικοποίηση του Τραγανού Κάβουρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει σχέδιο των βιομηχάνων που επιδιώκουν τη διοχέτευση των λυμάτων του Ασωπού στο βυθό του Μπικίνι. Οι εκδόσεις Γεωργιάδη ετοιμάζουν πυρετωδώς τρίτομη βιογραφία του Μπομπ του Μάστορα η οποία, με παρέμβαση του υπουργείου παιδείας, θα μοιραστεί στους μαθητές της έκτης δημοτικού. Το ΠΑΣΟΚ πέθανε..." - tragedian

documentation εδώ
see also : indy.gr, in love with life, BLOGOSPHERE BUZZ


4 σχόλια:

xipasmenos είπε...

H αλήθεια είναι οτι εγώ έχω δει πολλές φορές το Μπομπ το Σφουγκαράκι τετραγωνοοοοοπαντελοοοονιιιιι στο Γκάζι να συχνάζει σε γνωστά gay bars της πόλης, ψάχνοντας απεγνωσμένα για τετραγωνοοοοοοοοπουυυυλιιιιι.

Επίσης ο Πατρικ τα έφτιαξε με τον Μίκα γιατί όπως διάβασα σε συνέντευξη του, ένιωθε οτι το σκίαζε η εξυπνάδα του Μπομπ σφουγκαράκι.....

Τι να πεις οι σοουμπιζ του βυθού του μπικίνι, και του βυθού (άπατου) του ΕΣΡ είναι δύσκολη υπόθεση.

Θανάσης Παπαπαναγιώτου είπε...

χαχαχα.. ο Μπομπ νομίζω πως δεν χρειάζεται να ψάχνει για γκόμενους.. δεν μένει παρά να κουνήσει προκλητικά το μικρό του δαχτυλάκι..
Όσο για την πολιτική εικόνα του θέματος που μας παρουσιάζει το άρθρο.. δεν έχω λόγια.. απλά είναι αλήθεια! χαχαχα
Τσέκαρε και το δικό μου σχετικό άρθρο αν θέλεις: Ο Μπομπ ο σφουγγαράκης στο ειδώλιο

Είδωλο είπε...

Eιναι νομιζω μεγαλη η βαρυτητα του θεματος και δεν θα επρεπε να το συζηταμε ετσι αψηφιστα, ειναι προφανες τι μας απασχολει σαν λαος.

Ποτε θα τα βρει η Ρουλα με τον αλβανο, και αν οι τρυπες του Bob εχουνε προελθει απο παρτουζα σε ημιυπογεια γκαρσονιερα στο Παγκρατι.

Ι rest my case

Kyrios Elefantas είπε...

LEYTERIA STON MPOMP TVRA MALAKA 8A TA SPASW OLA , NA PESEI H KYBERNISI TWRA