Σελίδες

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Καίλα


Οκ. Μιας που δεν κάνει κανένας από το blog την αρχή, θα την κάνω εγώ. Ιδού μερικές σκέψεις για τα φρικαλέα που ζούμε τις τελευταίες 3 μέρες:
- Από τον Ιανουάριο ακόμα περιμέναμε ότι θα γίνει χαμός το καλοκαίρι με τις φωτιές. Όπως ήταν αναμενόμενο από μια ελλιπέστατη κυβέρνηση δεν έγινε τίποτα για ουσιαστική προστασία των δασών, γιατί συν τοις άλλοις κανείς δεν περίμενε τόσο μεγάλες καταστροφές.
- Έτσι φτάσαμε στο ανέκδοτο "για πρώτη φορά υπάρχει εθνικό σχέδιο για τα δάση" που είπε ο Καραμανλής το Μαρτη μες την τρελή χαρά.
- ΄Εχοντας πει μια τέτοια μαλακία, με Πάρνηθα, Πεντέλη και Υμηττό καμμένα και τις κωλοεκλογές να έρχοντα,ι προφανώς με τις τελευταίες φωτιές δεν μπορούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Κάπου εκεί άρχισαν και οι ατάκες τύπου "το πράσινο καίει το πράσινο" που υιοθετήθηκαν και από τον (φανατισμένο) συμπολιτευόμενο τύπο.
- Όταν η φωτιά ήταν στις αρχές της ο Καραμανλής έσπευσε με Ρουσόπουλο και τη λοιπή κουστωδία στη Ζαχάρω (κάπου θα κρυβόταν και ο Λούλης) όπου πίστεψε ότι το παιχνίδι ελέγχεται ακόμα, αρκεί να μη χάσει το γνωστό macho υφάκι. Φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ αφού το μπουρδέλο που λέγεται κράτος αποκαλύφθηκε πολύ γρήγορα με τα γνωστά επακόλουθα.
- Και αρχίσανε γελοιότητες που μόνο σε κάτι απαρχαιωμένες αναλύσεις για την πολιτική ζωή των 50ς διαβάζεις. Έτσι λοιπόν δεν πίστευαν στα αυτιά τους όσοι παρακολουθούσαν Κακλαμάνη και Χατζηδάκη να λένε ότι πίσω από τις φωτιές κρύβονται οι μπαχαλόβιοι!!! Και όχι, δεν πιστεύω ότι είναι τόσο ηλίθιοι, απλά εξαπατούν και προσπαθούν υποθέτω να κρατήσουν π.χ. τον "σκληρό δεξιό πυρήνα του κόμματος από διαρροές στο ΛΑΟΣ που εδρεύει κυρίως σε γυναίκες μέσων μορφωτικών επιπέδων, 35-44". Τόσο χυδαίο.
- Τεσπα, το σημερινό με τον Πολύδωρα δεν το περίμενε κανείς. Αυτό το φασιστοειδές -και τώρα αποδεικνύεται πόσο φασιστας είναι- επέλεξε σε συνεννόηση προφανώς με τον ανύπαρκτο πρωθυπουργό, τον υπουργό προπαγάνδας και τον εφευρέτη του πολιτικού απολιτίκ Γιάννη Λούλη να μας ειδοποιήσουν ότι η χώρα δέχεται "ασύμμετρη απειλή" (για το πως ορίζεται αυτό, κλικ εδώ).
- Όταν χτυπάνε στην αμερικανική πρεσβεία, ενημερωνώμαστε 1-2 μέρες μετά "ότι, ναι, μάλλον δεν έκλασε κάποιος δράκος με διάρροια τούτη τη ρουκέτα, μάλλον οι αρχές μιλάνε για τρομοκρατικό χτύπημα". Τώρα το αποφασίσαμε! Μας επιτίθενται! Ποιοι όμως;
- Οι Τούρκοι; μπα κανένας δεν είναι τόσο μαλάκας να προκαλέσει θερμό επεισόδιο. Τοο dangerous, άσε που έχουν και δουλειές αυτοί τελευταία.
- Οι αναρχικοί; Πολύ ηλίθιο για να καταναλωθεί ευρέως
- Δυσαρεστημένοι εργολάβοι που έχασαν τη σύμβαση με την Ιονία οδό; Ο Λαμπράκης? Ο Μπόμπολας; Ο Ψινάκης; Οι εξωγηίνοι; Οι Παναθηναϊκοί για να μη χάσει ο Σαλπιγγίδης το ντέρμπυ; Η CIA; Η λέσχη Μπλούμπεργκ; Ο Πούτιν;
Κάτι μου λέει ότι σιγά σιγά θα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για "ύποπτη χαρά του ΠΑΣΟΚ με τις φωτιές". Για να αναδειχθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση θέλει 42,57%. Βγάλτε λοιπόν τα ρόπαλα και τη μπριγιαντίνη. We are back to the 1950s

8 σχόλια:

vague tourist είπε...

Εξωγήινοι είναι, βρε ανόητα παιδιά. Έμαθαν πως εδώ γεννήθηκε ο πολιτισμός και ήρθαν να μας κατακτήσουν! :-Ρ

Swell είπε...

Ρε μήπως μας καίνε οι απόγονοι του Ξέρξη;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ.

arammos είπε...

Ο "στρατηγός Άνεμος" φταίει... η εχθρική αδιαφορία όλων μας φταίει!

toolman είπε...

ασύμμετρη απειλή παιδιά :P

Demetris είπε...

Klanies kai mooning.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς είμαστε η ασύμμετρη απειλή.

Με πολύ λίγα μέσα (μόνο μια ψήφο!) μπορούμε να πετύχουμε μεγάλο χτύπημα στον δικομματισμό.

Πρέπει να εξηγήσουμε σε όλους πόσο σημαντικό είναι να ΜΗΝ ρίξουν λευκό.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά να ούμε την φωτιά τηνε βάλανε Αλβανοί χασισοκαλλιεργητές και έμποροι με σκοπό να καταστραφεί όλη η φετινή σοδειά ελληνικής φούντας. Δεν θα υπάρχει έλληνας και αμα υπάρχει θα τονε παίρνεις με 14 και βάλε το g, οπότε ο αλβανός θα παίζει μπάλα μόνος του και θα είναι τσουχτερός (θα σε τσούξει δηλαδή αγόρι μου).
Δεν υπάρχει παιδεία.