Σελίδες

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2007

ONE NATION UNDER ARXEDIAMEDIA

ΑΙΣΧΟΣ!!!
Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράματα 1 είναι το αίτημα ή μάλλον 3:
a) Υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18
b) Μεικτά στρατόπεδα
c) 2 μήνες άδεια για κάθε μήνα στην παραμεθώριο
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Η κατάσταση στο στράτευμα είναι τραγική. Το ηθικό έχει πέσει. Το μέτωπο κοντεύει να σπάσει.. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 5 δάχτυλα και οδεύει ολοταχώς προς τα 6!!! Οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τους φαντάρους και πρέπει να τιμωρηθούν για αυτό ή μάλλον πρέπει να καταλάβουν.. Και υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Να τις πάρουν με το ζόρι από τις δουλειές τους, τις σπουδές τους, τις ζωές τους, τα ωραία τους τα σπιτάκια, τα καλλυντικά τους και τα μπικίνι τους και να τις πετάξουν δεμένες χειροπόδαρα (πασαλειμένες με συνταγί αν χρειαστεί) στα μπουντρούμια του στρατού, να στρώσουν... όπως κάναν και σε μας, τους άντρες..
Το αίτημα στηρίζεται και από τους ΕΠΟΠ. Το κόμμα που θα το υποσχεθεί, έχει μόνο από το στρατόπεδο που είμαι τώρα 1500 ψήφους + μία η δική μου 1501. Απο ότι βλέπω, το καινούριο μου φιλαράκι ο Ζάμπουρας από τα Γρεβενά, βοσκός που έχει και κάτι ελιές στον κάμπο, στηρίζει τη φάση, οπότε μάνι μάνι γινόμαστε 1502.. Σχηματίζουμε άνετα κυβέρνηση, καταργούμε το κράτος, επιβάλλουμε χούντα και κάνουμε πλιάτσικο στο ΔΕΣΤΕ!

Το νέο αυτό cool αίτημα μας ενώνει όποιοι και αν είμαστε απ όπου και αν ερχόμαστε. Συμβάλλει στη βελτίωση των (καταταλαιπωρημένων) ανθρωπίνων σχέσεων, βοηθάει στην πάταξη του δημογραφικού (αυτό νομίζω είναι ξεκάθαρο) και οδηγει σε περαιτέρω μείωση της φυτείας..
ΟΛΟΙ ΕΠΟΠ!! Νέοι άνθρωποι απ όλο τον κόσμο να ανέβουν τώρα στον Έβρο και να γίνουν λοχαγοί και λοχίες. ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. Το εδάφος είναι στρωμένο και τα μισά ναρκοπέδια απενεργοποιημένα, οι Τούρκοι απέναντι είναι οκ παιδιά. Είναι κρίμα τέτοιες ηχιάρες, τέτοιες εκτάσεις, τέτοια τοπία, τόσα ψυγεία ν αφήνονται στα χέρια των καραβανάδων..

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

6 σχόλια:

learning is earning είπε...

Προσυπογράφω με τρέλλα!!! Κάτι μου λέει ότι αυτό το κείμενο δεν πρέπει να σου πήρε πάνω από 2 λεπτά να το γράψεις... Όρμα ψαρρα, στηρίζουμε

Ivan Charalambous είπε...

mporeis na pareis treloxarto, episis, kai na arxiseis na symperiferesai k esy san xazogomena. works fine for me. except im sooo mature.

missmurple είπε...

αυτο το concept με τη συνταγι-σαντυγι το βρηκα εξαιρετικα ενδιαφέρον...

Άβατον είπε...

Εκεί που ήσουν, ήμουνα και εκεί που είμαι θα'ρθεις...κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...

emena giati de mou ebalan santigi?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βρίσκω καλύτερη την ιδέα να μην πηγαίνουν ούτε οι άντρες φαντάροι...
Έτσι θα είναι όλα οκ...
άκου να πάνε και οι γυναίκες
υπερβολή