Σελίδες

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007

OI ΠATOYΣΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

Και κει που σε γενικές γραμμές αράζαμε, ξύνοντας τ αρχίδια μας και κλάνοντας ο ένας στη μούρη του άλλου, ΤΣΟΥΠ να σου και η Στέλλα Γεωργιάδου, έκπληξη με δυο ημίγυμνα ξεκολάκια στρατιωτικής παραλλαγής.. Καθόλου άσχημα ύστερα από μια κουραστική μέρα που περιελάμβανε πορεία και βολή στα 100 μέτρα. Η είσοδος σε πεδίο βολής είναι ένα θέμα σπουδαίο για κάθε φιλειρηνιστή στρατόκαυλο σαν και μένα. Ο ήχος της σφαίρας σε βάζει σε σκέψεις, το πάτημα της σκανδάλης αφαιρεί και τα τελευταία αποθέματα αθωότητας που μας έχουν απομείνει..

Το ζήτημα εδώ είναι αν οι φαντάροι έχουν ψυχή. Αν οι αξιωματικοί έχουν πράγματι σκατά στο κεφάλι τους ή αν απλά έχουν πιάσει το νόημα. Αν θα καταφέρεις τελικά να βγεις από αυτό το μπουρδέλο με ψηλά την αξιοπρέπεια ή στραπατσαρισμένος ψυχολογικά γεμάτος σκόρπιες σκέψεις. Ρουτίνα/ Καγκουρίλα/ Παρωδία. Η απάντηση είναι ΝΑΙ σε όλα. Ένα τεράστιο ΜΑΛΙΣΤΑ που κολλάει παντού.. Όταν μπήκα σκεφτόμουν πότε θα βγω, τώρα δε θυμάμαι πότε μπήκα. Περίεργο πράγμα ο στρατός, εδώ νομίζω συμφωνούμε όλοι. 100% αγνή κοινωνιολογία.

Το μυστικό είναι ένα πακετάκι GINGKO BILOBA στη φυσιγγιοθήκη της εξάρτησης. Από τότε που γώρισα τις GINGKO BILOBA η ζωή μου άλλαξε. Oι GINGKO BILOBA είναι πράσινες εξαιρετικές παστίλιες που προσφέρουν πνευματική διαύγεια. Τις βρήκα σε φαρμακείο εδώ κοντά προς 8 ευρώ και άνετα τις φαντάστηκα να πουλιούνται σε smart shop του Άμστερδαμ προς 20. Αισθάνομαι τυχερός και πνευματικά διαυγής αυτή τη στιγμή. Παρεπιμπτόντως σε αυτό το φαρμακείο βρήκα και τα περίφημα δαχτυλιδάκια της durex (φτηνότερα από ότι οι GINGKO BILOBA ), τα οποία τελικά φοριούνται στο μπούτσο. Αυτό ήταν κάτι το οποίο δεν το είχα ξεκαθαρίσει τελείως, παρά την τρελλή διαφήμιση που μου έγινε. Ένα άλλο που δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα μέσα μου, είναι αν η τελικά η ρουκέτα που μπήκε στην Αμερικάνικη Πρεσβεία εξεράγει σε φάση μπουμ και φλόγα.

Anyway το θέμα μας είναι η Στέλλα Γεωργιάδου.Έγινε ωραίο γλέντι χθες. Μπλέχτηκα με το παρεάκι του Ελάφαντα, που καβάτζωνε μπύρες από το τραπέζι των λοχαγών και μέσα στο cult της όλης κατάστασης απέτρεψα και ένα τσαμπουκά. Εδώ η φάση είναι κάτι ανάμεσα σε "Της Ελλάδος τα παιδιά" και "Platoon". Mε ποιανού το μέρος είμαστε τώρα? Φεύγοντας από το live τύφλα στις 10 το βράδυ, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά. Μεθυσμένοι στρατιώτες ξερνοβολούσαν τις διαφημιστικές αφίσες που προσφέραν εξαιρετική θητεία στην Κύπρο, gay θαλαμοφύλακες υποκρίνονταν οργασμούς καθισμένοι σε χρησιμοποιημένες ξυφολόγχες, κορίτσια με mini που χάριζαν οδοντόβουρτσες φυγαδεύονταν από λυντσαρισμένους πληρωμένους μπράβους, σκοποί στα φυλάκια διοχέτευαν τα συνθήματα των περιπολιών στο internet. Μια προσχεδιασμένη κίνηση ανυπακοής ετοιμάζεται αύριο, που θα προκαλέσει αίσθηση. Τώρα έχουμε σφαίρες και κρατάμε όπλα. Σύντομα θα εκπαιδευτούμε στη ρίψη χειροβομβίδας..

Πραγματικά σας αγαπάω όλους..
PEACE
(psarras όνομα και πράμα)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

wraio pragma i diaugeia -make love not war

Kwlogria είπε...

GINGKO BILOBA... το σημείωσα.. άνθρωπέ μου!!!! :):):)

Chaca-Khan είπε...

love u 2 guys

8-bit είπε...

με την στέλλα έπαιξε φάση????

ksiggi είπε...

Διαύγεια και ανάλυση, επεξεργασία όχι μόνο νοητική εντός του εγκεφάλου, αλλά και εκτός (ομιλία κι ιδιαίτερα γραπτός λόγος με τη λογική του λογοκρισία) βοηθάει σε κάτι τέτοιες φάσεις ίσως. Keep rollin'
Τα κεφτεδάκια δεν τα ξεχνάω, θα σε παρηγορήσουν στην παραμεθόριο.