Σελίδες

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007

Παραλήρημο το καταμεσόβροδιαμμάτικο

Eίναι κάτι στιγμές.. Που είναι σαν να γράφεις ιστορία. Την ιστορια σου.. Σαν να ΄χεις πάρει ναρκωτικά.. Σαν όλα από το παρελθόν σου να σου γνέφουν ένα νόημα. Σαν όλα να ζωντανεύουν. Σαν να παίζεςι σε ταινία. Σαν να είσαι εσύ κι ο κόσμος. Σαν να είσαι ο κόσμος. Σαν να μην είσαι τίποτα. Να είσαι ο ήρωας της ταινίας. Τα προσωπικά σουθ πάθη. Το τίποτά σου. Όμως και σα να γράφεις ιστορία. Είναι τότε , που όπως τότε, θα φτάσεις στα συνεικοιακά bar, να ζήσεις τον "αθέατο κόσμο". τους γείτονές σου, τους έφηβους της πολυκατοικίας σου. αYT;H TH FOR;A MPORE;I NA MOI;AZEI SAN N A ;EXEIW BGEI ΣΤΗ γειτoνιά στο erasmus. ΑΛλά είσαι στη γειτονιά σου man.. Ξέρεις.. Ψωμί κι αλάτι..Po;y λες "έλα παναγία μου".. Τί υπάρχει στον κόσμο. Τόσο καμία σχέση και τόσο αναμενόμενο.. Τις επαρχιώτισσες barwomen, τους μεταλάδες, τους τυροπιτατζίδες, τους σεκιουριτάδες. San το αμερικάνικο bar tou όχι του κουστουρίτσα, αυτού που χει κάνει το παλπ φίξιον, του βιντεοκλαμπά , που όλοι γίνονται ζόμπι και τρώγονται και βγάζουνε ορές σκορπιού δηλητήριου αλλά μόνο από χαζομάρα. Και πάντρα μία απορία θα στοιχειώνει το μυαλό σου:
T
I

Ε
Ι
Ν
Α
Ι

Η

Ζ
Ω
Η






Τ
Ι




Ε
Ι
Ν'


Ο




Α
Ν
Θ
Ρ
Ω
Π
Ο
Σ




;
;
;
;
;
;


Τώρα παπ! Ακούς ένα κομμάτι στο κωλόμπαρό και παπ σε 2 λεπτά το έχεις, Τότλεγόταν κυνοβούλειο, άκου φίλε: KYNOβούλειο. Σε φάση σκυλάδικο! Τώρα είναι rock αλλά σήμερα ήτανε industrtrialometalopalioaggressiveoelectroturbotrance! Και ναι είναι ο αθέατος κόσμος. Τότε έιχες κάνει για το χωρό της 2ας Λυκείου σου την αφίσα με μια κτηνοβασία με μοσαϊκό στο επίμαχο σημείο της επαφής για το χορό στο Kyνοβούλειο της 2ας λυκείου που έτσι κι αλλιώς κι αλλίωτικα νμαούμε ρε φιλάρα.. Me ton f;ilo σου από τη γειτονιά από το παραδιπλανό blog. Τώρα.. Τώρα στο σκύλο άραπα και μούτσατον παρλάρα. Δε θέκω να πω κάτι μ όλα αυτά. Ούτε να ζητήσω άφεση. Μόνο παλιάτσο κάτσε συ, να ραπάρω μ άνεση. Δεν είναι ο μπέμπαντας ούτε το θείο τράγος. Μόν΄ είνιαι η λατέρνα μας ο ανθρωποφάγος. Κι αν πάλι ειναί σκληρή κι η θεία της μαλώνει, υπάρχει κι άλλη λύση εδώ, κι αυτό είναι που πωρώνει:



Να μην ξεχάσω να αναφέτω ότι είχαμε και μια εξέλιξη στον κόσμο. Μετά την ΠΡΩΤΗ σοβαρή παρουσίαση του τί παίζει με τα blogs , το internet και την κοινωνία-την ιστορία μας από το ένθετο της εημερίδας "έθνος" πριν από κανά μήνα +, είχαμε κα ιτην πρωτη ισορροπημένη, νυφάλια και κανονική τοποθέτηση από τον Μανώλη Ανδριωτάκη (του οποίου το βιβλίο δι΄βασα αλλά μάλλον τώρα δδεν είναι η ώρα να μιλήσουμς γι΄αυτό) στην ελευθεροτυπία. Διάβασε:

άντε .. και τα κουκιά μπαγλάν κι ότι βγει

8 σχόλια:

mindstripper είπε...

Δεν παίζει άφεση.
Μόνο ένα πρόσωπο στον καθρέφτη. Ό,τι και να γίνει.

Καλημέρα ρε συ.

Ανώνυμος είπε...

Κυνοβούλειο; Αυτός φίλε μου πρέπει να είναι ο Νο1 νεολογισμός της χρονιας!

aneksartitos2 είπε...

μωρε μηπως το κοινοβουλειο ειναι σαν το κυνοβουλιο απο την μια σκυλαδεσ και απο την αλλη κοπροσκυλα

Ανώνυμος είπε...

go to flickr.com
type american embassy kabul
what do you see?

check the avatar that uploaded the newspaper.

what do you think?

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για το σχόλιο και περιμένω με ενδιαφέρον τη γνώμη σας για το βιβλίο.

Ανώνυμος είπε...

Την Δευτέρα 08-30 στο γραφείο μου

sourfou είπε...

axaxaaxa! Το κυνοβουλειο...τι λες ρε μαλάκα τωρα?!?! ;-p
Θυμάμαι που μπαινόβγαινα συνέχεια, μέσα-εξω γιατι μ'ενοχλούσε η μουσική (κι ενας συγκεκριμένος ανθρωπος που μου έκανε "νερά" τοτε...), μεχρι που αρρώστησα!!! Μια βδομάδα κρεββάτι! ΧΑΧΑΧΑ! Θυμάμαι και την κτηνοβασία...

Inta είπε...

oti egrapses ksexastike me to deytero videaki, apla ki wraia (vyzakia kai kwlarakia vibrating, ti wraia ti kala). :P