Σελίδες

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2007

Βήμα 6ο : Χρώμα Vs Βρώμα (How to Vs Why not)

H θέα από την κρεβατοκάμαρά μου είναι αυτή :

Αρκετά απογοητευτική..

**

αποφάσισα να πάρω δραστικά μέτρα και συγκεκριμένα:
ένα κουτί χρώμα, σελοτέιπ, μία σύρριγγα κι ένα αυγό


Βήμα 1: κολλάς ένα μικρό κομμάτι σελοτέιπ στο αυγό
Βήμα 2: Τρυπάς με τη σύριγγα την επιφάνεια που είναι καλυμένη με το σελοτέιπ και ρουφάς το περιεχόμενο του αυγού μέχρι να μείνει μόνο το τσόφλι (αλλά ακέραιο)
[στη δική μου περίπτωση η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα λίγο και γι΄αυτό χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσω κάνοντας κι άλλη μια τρύπα πιο μεγάλη ώστε να χυθεί ο κρόκος που μπούκωνε τη σύριγγα. τέλοσπάντων, θα βρεις κ συ μόνος σου την άκρη]
Βήμα 3: Αδείαζεις λίγη μπογιά σ΄ ένα πλαστικό ποτήρι και την ανακατεύεις προσθέτοντας και λίγο οινόπνευμα για να αραιώσει και να γίνει από παχύρευστη-->υγρή
Βήμα 4: Αφαιρείς (τουλάχιστον από τη μία τρύπα) το σελοτέιπ και αφού γεμίσεις τη σύριγγά σου με χρώμα, το αδειάζεις στο άδειο αυγό (μπορεί να χρειαστεί να βγάλεις τη βελόνα όπως συνέβη και σε μένα και να το αδειάσεις κατευθείαν από το πλαστικό της σύρριγας [πιο χοντρό]. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι σκαλίζεις λίγο την τρυπούλα για να μεγαλώσει και να χωρέσει το στόμιο του πλαστικού της σύριγγας). Επαναλαμβάνεις μέχρι να γεμίσεις το αυγό.
Βήμα 5: Καθαρίζεις με χαρτί κουζίνας το αυγό (το σελοτέιπ κολλάει σε στεγνές επιφάνεις: keep that in mind για όλη τη διαδικασία) και κλείνεις την τρύπα με σελοτέιπ (2-3) χωρίς όμως να τυλίγεις το αυγό γύρω-γύρω, μόνο την ευρύτερη περιοχή της τρύπας.


Τώρα έχεις στα χέρια σου κάτι τέτοιο (επίσης και λίγη μπογιά ):


Mάλλον δε χρειάζεται να αναλύσουμε το βήμα 6. Αν ο στόχος σου είναι να χρωματίσεις λίγο τη βρώμικη, τσιμεντένια και μίζερη θέα της πόλης ή του σπιτιού σου, μάλλον θα το γνωρίζεις (να μη σου πω ότι όλο αυτό έγινε μόνο και μόνο για το βίωμα του ενός δευτερολέπτου που διαρκεί το 6ο βήμα). Αν είσαι καλό παιδί (που γιατί να μην είσαι) μπορείς να σκεφτείς και να λάβεις υπόψιν σου το αν η τέλεση του βήματος 6 θα καταπατήσει τα δικαιώματα κάποιου συνανθρώπου σου στην ιδιοκτησία ή στην καθαριότητα ενός χώρου που έχει μια συγκεκριμένη χρήση και αυτό θα προσέβαλλε την αισθητική του.
Το δικαίωμα στη διατήρηση της μιζέριας ή το δικαίωμα της συνήθειας δεν νοούνται ως τέτοια κι έτσι στην περίπτωση που δεν τα λάβεις υπόψιν σου σαν κινητηριακό παράγοντα μπορείς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να τα αγνοήσεις και να προχωρήσεις ευθύς αμέσως στο πολυπόθητο

Βήμα 6:

Μπορεί ακόμα να είναι λίγο νωρίς για να μιλάμε για επιτυχία, αλλά σίγουρα με 3-4 αυγά επιπλέον (και ειδικά διαφορετικών μεταξύ τους χρωμάτων) μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε

**

Το arxediaMEDIA θα χαρεί να λάβει νέες πριν->μετά εικόνες, χρήσιμες συμβουλες και πληροφορίες για την κατασκευή των βομβών χρώματος ή καλύτερα σχόλια που να ισοδυναμούν με αιτήματα οργάνωσης μιας παρέας για ηλιόλουστες σαββατιάτικες βόλτες στην πόλη παρέα με τα αυγά της. Επίσης και φωτό από πιθανούς στόχους.

Feel free να διακινήσετε την ιδέα και να βοηθείσετε έτσι στη διάδοσή της και κυρίως σε μια πιθανή πιο οργανωμένη προσπάθεια που στόχο δε θα έχει απλά τη θέα από τις κρεβατοκάμαρες αλλά κάτι πιο διασκεδαστικό και με μεγαλύτερη αξία..

* την ιδέα την έκλεψα όταν πριν από κάποια χρόνια έτυχε να βρεθώ σε κάποια διαδήλωση στις Βρυξέλλες όπου κάποια ομάδα προτέαξε σε όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες μεγάλες καρτέλες με αμέτρητα χρωματιστά αυγά για να στολίσουν με αυτά τη φυλακή μπροστά από την οποία στεκόμασταν με αίτημα να μην κρατούνται για τόσους μήνες οι λαθρομετανάστες μέχρι να απελαθούν ή να τους δωθεί άσυλο. Πανέξυπνο και πανειρηνικό (αν και ροζ έγιναν και μερικοί μπάτσοι αλλά μάλλον αυτό είναι ακόμα πιο ειρηνικό)

26 σχόλια:

philos είπε...

Θες καρτέλα ολόκληρη για να αρχίζει να αλλάζει ικανοποιητικά!!!
Καλή αρχή πάντως!

Θα δούμε κάποιο τελικό αποτέλεσμα?

N.I.T. είπε...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAA
AAAAA
AA
AAAAA
AAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

GAMATOOOO!

COLOR EGGVOLUTION!

Ανώνυμος είπε...

bravooooo!

Kyrios Elefantas είπε...

σε αγαπάω

bruce is nosebleeding είπε...

dude, αυτή είναι η χειρότερη θέα δωματίου που έχω δει..

το post μου θύμησε τη διαφήμιση της σονυ..

και για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, μου έφερε στο νου βρώμικο σεξ..

όχι μαζί σου...χαχ..γενικότερα..

ιδέα, θα μπορούσες να πάρεις ένα μπαλάκι του τένις, να το βουτήξεις στη μπογιά και να το πετάξεις στον τοίχο..
οι νόμοι της φυσικής λένε πως με τη σωστή δύναμη και κλίση το μπαλάκι θα επιστρέψει στο χέρι σου..οπότε θα αφιερώσεις μια ημέρα στο κίτρινο, μια στο κοκκινο ετσ ετσ..

Chaca-Khan είπε...

καλά, σκοπός μου δεν ήταν να βάψω ένα τοίχο που 'ειναι μακριά. Αλλιώς θα μπορούσα και να στερεώσω ένα ρολό σε ένα κοντάρι και να βάψω. Η μπογιά η πεταμένη μ αυτόν τον τρόπο έχει μια άλλη σημειολογία για μένα. Δε θα ήταν δυνατό να βαφτεί όλη η πόλη. Όμως στρίβοντας στα στενά της Βαρκελώνης, το να βλέπεις τέτοια πράγματα, κόλλαγε το μάτι σου και καταλάβαινες τί θέλει να πει ο ποιητής
+ όλος ο συμβολισμός του πετάω κάτι να σπάσει πάνω σ αυτό που θελω ν αλλαξω. τέλοσπάντων, ήταν κάτι που σκεφτόμουνα κ ήθελα να κάνω.

Chaca-Khan είπε...

χαχαχα.. πού σαι ρε bruce? (τώρα το είδα οτι εισαι εσυ)

mao tse tung είπε...

long live conceptual eggs (nice one chaka-lee)

MåvяiÐåliå είπε...

Καταπληκτικό!

missmurple είπε...

ατσα ο τσάκα!

δεν οργανώνουμε κανένα egg-attack ?

Ανώνυμος είπε...

Και μιας και είδα το μπαλόνι παρακάτω σε άλλο post, γιατί δεν το κάνεις με μπαλόνι που μπορεί να καλύψει και μεγαλύτερη επιφάνεια; Παίρνεις τη μπογιά, τη ρίχνεις με καλαμάκι (πιθανώς και με χωνί) στο αφούσκωτο μπαλόνι, το φουσκώνεις μετά (με προσοχή μην δηλητηριαστείς) πολύ για να είσαι σίγουρος ότι θα σκάσει από την έντονη πρόσκρουση με τον τοίχο και τέλος πας και μαζεύεις και το μπαλόνι και το αυγό που έχεις ήδη ρίξει από φωταγωγό (αφού θες να είσαι και καλό παιδί). Ωραίο blog...

Chaca-Khan είπε...

egg-attack στα πρότυπα του μουσακά

Dimitris Athanasiadis είπε...

bruce: το καλό με το μπαλάκι του τένις είναι ότι βάφεις και τη δική σου μεριά μετά την αναπήδηση:P

Chaca-Khan είπε...

και το καλο με το μπαλονι ειναι οτι 33% δε θα σκασει στον τοιχο και θα σκασει απο ελευθερη πτωση στην αυλη της απο κατω και αλλα 33% να σου σκασει στο (πολύ) φούσκωμα πάνω σου. not bad!

N.I.T. είπε...

Chaca.. mikra mpalonia me xromatisti gemisi..kai sfentona.

Do it like Pollock

Chaca-Khan είπε...

pws mpalonia k sfentona re paidia?? ligo praktikoi na maste.. ti sfentona?

Kyrios Elefantas είπε...

εγώ έχω ενα turboβόλο νέρφ

psarras είπε...

Μιλάμε για ποστάρα!!
Προτείνω βαλίστρες από κάστρα και πολιορκητές, με μπαλάκια του πινκ πονκ ή μπάλες subuteo ή μπαλόνια ναι γιατί όχι>>
WE WILL NOT SEE THE EGGVOLUTION ON TV

N.I.T. είπε...

chaca exeis dikio.. protino kati pio praktiko.
http://www.haaland.info/norway/tank/bilder/leopard2.jpg

cracked είπε...

ΧΑχααχα ΝΙΤ τα σπας!

unpause είπε...

nai eimai mesa gia kati pio organomeno!!

EGG - ATTACK

Ανώνυμος είπε...

xxaxaxa
polu strwto kai apofasismeno sxedio....
oson afora tin 8ea pou exeis apo tin krevatokamara sou gia to vradaki den to sizitaw...exeis ena teleio board gia slide projection...
twra, gia prwi , epeidi kai apo mprosta gamata i fasi pane kamia volta me podilato ama exei ilio kai an vrexei ta slides isxuoun nomizw kai me wraio falling water effect.....

san update tou avgosistimatos proteinw
omeleta me temperes , alla prwta kane enan elenxo an vrisketai simpa8es tetrapodo apo katw...

ps
epeidi apo mikros marese na epididomai se ripsi antikeimenwn pou prokaloun allages , sto epomeno session parakalw na parevriskomai..
thanks

pakou είπε...

Απλά Θεός!!!!!
Τέλειο!

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν βαζεις μπογια σε ενα γυαλινο γλομπο(λαμπα) την οποια θα εχεις διαμορφωσει καταληλα

N.I.T. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Oneiros είπε...

Groovy!
Επίσης, με λίγο κερί (ή απλά σελοτέιπ) και σπάγγο, μπορείς να τα μετατρέψεις σε δίχρωμα bolas και να διπλασιάσεις το rate of fire :-)

ιδέα, θα μπορούσες να πάρεις ένα μπαλάκι του τένις, να το βουτήξεις στη μπογιά και να το πετάξεις στον τοίχο..

...σχετικό demo στο Shooting Fish