Σελίδες

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2006

V For Sou Gamw To Spiti

bonus track

Σχετικά με τον ακραίο λουδιτισμό και το αν τα ρομποτ θα μας κατακτήσουν κάποτε :

Αντε ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΦΑΣΙΣΤΟΜΠΑΝΑΝΑ κουναβόφατσα Μπαλάσκα και τράβα να εξηγήσεις στον Πολύδωρα που μπαίνει το σπαθί του σαμουράι (δεν πρέπει να είναι πάνω απο το τζάκι , είναι κακό φενγκ σούι), σκατομαλάκες όλοι γαμημένοι κομπλεξικοί κουνουπιδοκέφαλοι , επειδή οι άλλοι δε μπορούσαν δηλαδή να κάνουν τίποτε άλλο στη ζωή τους και γίνανε ματάδες εμείς πρέπει τωρα να ακούμε ότι μαλακία σάς καπνίσει ηλίθιοι , εθνοπρεζάκια (δεν υπ΄.αρχει έθνος ρε ηλίθιοι , ζείτε σε μια φαντασιακή κοινότητα μαλάκες), σκατόμπαλες , και ΑΝΤΕ και ΓΑΜΗΣΟΥ μωρη ιδρωμένη μασχάλη μαιμούς, που θα μας πεις οτι το κράτος είναι η αστυνομία, βλαμμένε , δε πάς στο σπίτι σου να παίξεις με τις μπάρμπι λέω γώ, μα ΚΑΛΑΑΑΑ δε βρέθηκε ένας άνθρωπος να του χώσει μπανάνες στα αυτιά σε κανένα απο τα στούντιο που πήγε? αι στο διάολο γαμώ τη πουτάνα μου μεσημεριάτικα ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗς ΚΟΡΕΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ? ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε &&^#$#(@ θα ψηφίσουμε πάλι φ'ετος στις εκλογές με το πουλί στο χέρι, θα γυρίσουμε σπιτάκια μας ,θα βρίζουμε απο μέσα μας για την κατάντια μας , θα μαθαίνουμε τι μας συμβαίνει απο την Ελλη Στάη (που ξέρει πάντα τι είναι το σωστό γιατι στο κάτω κάτω είναι η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ μαγκα μου) και το Λιάγκα (που στην προηγούμενη ζωή του ήταν κάποιο διάσημο σαλλιγκάρι) και επίσης απο 18χρονους ανταποκριτές στα σούπερμάρκετ που ειδικεύονται στις μουστάρδες (μα καλά , υπάρχει στο τμήμα ΜΜΕ του καποδιστριακού πανεπιστημίου μάθημα που λέγεται "μουστάρδα Α΄ , Μουστάρδα Β΄ " ? αυτή η καταπληκτική μόρφωση πώς αποκτήθηκε? ), και μετα θα βλέπουμε στο ντριμ σώου το μικρούτσικο να τα χώνει στον ψινάκη, gzzzzz θα αλλάζουμε μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ και θα βλέπουμε τον υποψήφιο νομάρχη θεσσαλονίκης κύριο Μουσολίνι να τραγουδάει χωρίς το μωρό μουουου και να πετάει χαρταετούς με διάμετρο 4 μέτρα και θα λέμε θεούλη μου σε τι εποχές ζούμε μα τι γελοίοι που είναι όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε , και οι άλλοι που μας ενημερώνουν , και εκείνοι που μας διασκεδάζουν. γελοίοι είμαστε και φαινόμαστε και απο τη μύτη τους κρεμόμαστε και τσίου τσίου ο καθένας κοιτάζει τη πάρτη του και στο πούτσο μας όλα κι έτσι σε φάση. Πότε θα το καταλάβουμε οτι δεν κινδυνεύουμε να μας κατακτήσουν ποτε τα ρομποτ για τον απλούστατο λόγο οτι εμείς είμαστε τα motherfucking ρομπότ ?

πάντως το ελπιδοφόρο είναι οτι το γιαούρτι είναι πολύ

19 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

Έμπενε!!

Ανώνυμος είπε...

κι ότι ήθελα να σχολιάσω πως αφιέρωσα γύρω στα 10 λεπτά βλέποντας τη σκατόφατσα του μαλάκα κι ανακατεύτηκα...
Διαβάζω το post κ επιστρέφω(αν τα καταφέρω)
ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ...

psarras είπε...

Δεν το έπιασα το concept, αλλά δεν πειράζει, συμφωνώ.. Ναι ρε θα τους γαμήσουμε!!!!! (ποιους? ποιος είναι ο Μπαλάσκας??)
Πρέπει να φτιάξω την tv μου.
Chaka μάθε ορθογραφία αγόρη μου...(χε χε γουστάρω blog!)
Πότε θα κάνουμε blogοπάρτυ??

Mantalena Parianos είπε...

Σε τρελαίνει κι εσένα η συμπηκνωμένη μαλακία, ε;
Ποιοι τους ψηφίζουν ρε φούστη μου;

Διακοπές τώρααα
πάλι. να μην τους βλέπω.

Άβατον είπε...

Καλά τα λες φιλτατέ, υπέρσυμφωνώ θα έλεγα...cool όμως...μην πάθεις και τίποτα από την σύγχυση, νέο παιδί είσαι δεν κάνει. Έχουν πολλά να αντικρίσουν τα ματάκια σου και να ακούσουν τα αυτακιά σου (και το ανάποδο φυσικά)

Ανώνυμος είπε...

Και ακόμα έχουμε πολύ μέλλον για ρομποτοποίηση! Προς το παρόν γινόμαστε ρομπότ απ' την πνευματική μαλθακία που καταναλώνουμε. Με τη γενετική θα μας ρομποτοποιούν πριν ακόμη γεννηθούμε. Άντε πάλι, θυμήθηκα τον "Γιουναμπόμπερ" που έγραφα στον Καλτσό.

Sing along.. "We are the robots"

marl(t) είπε...

το καλύτερο το είπε χτες στις ειδήσεις του mega που του λέει ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών (ρίχνοντας προφανώς λάδι στη φωτιά) πως αν τους δέρνουν οι δάσκαλοι - το ακούσαμε κι αυτό, ναι! Οι δάσκαλοι έδειραν τα ΜΑΤ! - είναι ανίκανοι. Όπου φυσικά ο εθνοτραμπούκος πέφτει στο λάκο της φάβας και λέει το αμίμητο: "είχαμε εντολές να μη σας χτυπήσουμε αλλιώς θα βλέπατε..." Εεεεεε; Όσο για το σχόλιο για τον Πανίκα/Ντούτσε να 'σαι καλά ρε συ! Επιτέλους και κάποιος άλλος επισήμανε την φυσική ομοιότητά τους!

N.I.T. είπε...

Τι κάθεστε και ασχολείστε μ αυτά..ήθελα να ξερα.
Εδώ έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα.Όπως για παράδειγμα τον καβγά Τριφύλλη-Γκλέτσου. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ.
Στο καθησυχαστικό ροφίσιο βλέμμα του κυρίου Τζώρτζογλου.. Στο νευροκαβαλίκεμα της κυρίας Μπάρμπα(όπου δεν κουνάει το κεφάλι της για να πέφτουν τα μαλλιά της μόνο από τη μια πλευρά).. τα γαμωστ%^$# της κυρίας Τριφύλλη και φυσικά το μεγάλο SEX SYMBOL ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΚΛΕΤΣΟ με δέκα 15χρονα για σωματοφύλακες.
Και μετά κατηγορούν τον Μichael Jackson για παιδεραστία..

ΜΕGALICIOUS! OH!

Fade είπε...

Ουφ!...Μην αφυπνίζεις τη σκέψη μου...καλά ήμουν πριν...
Τώρα χρειάζομαι ένα ολόλκηρο ρομποτικό δελτίο ειδήσεων με Χατζηνικολάου και Ρουσσόπουλο για να επανέλθω...

Ανώνυμος είπε...

Το ποιο είναι το πρόβλημά σου, το καταλάβαμε. Το τι κάνεις γι αυτό δεν καταλάβαμε, προφανώς επειδή δε μας το είπες. Περαστικά εις ημών και υμών.

0comments είπε...

ΧΩΩΩΩΩΣΤΑΑΑΑΑ!!

Kyrios Elefantas είπε...

η αλήθεια είναι οτι περιέγραψα ακριβώς το τι κάνω.
ψηφιζω
γυρναω στον καναπέ του σπιτιού μου
αφήνομαι χαλαρά στην πλύση εγκεφάλου
οικτίρω τον εαυτό μου για την αθλιότητα της κατάστασης πέρα απο τις απέραντες εκτάσεις παπαρούνας του μυαλού μου

είμαι ένα σκουπίδι στον πάτο του συστήματος.
αλλα διατηρώ ακόμα την ικανότητα να οικτίρω τον εαυτό μου και αυτό είναι ελπιδοφόρο δεν απελπίζομαι ολα οκ

Ανώνυμος είπε...

"I'm nothing but a number
in bizzare statistic surveys
and my mere existence
seems to justify your cases
I'm nothing but an instrument
that fills all types of places
but watch it with this disdain
it may just blow up in your faces"

........

σπέσιαλ αφιερωμένο
xxx

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δωσε κι'αλλο!!!!
Τιποτε δεν θα αλλαξει ομως...

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε το παιδί που έβαλε τον κρίκο, αφού αυτός ο μαλάκας ο αρχίμπατσος του πήρε το cryptonait, τί να έκανε????

Ανώνυμος είπε...

to arthro "Karntasia Sthn Omixlh" sthn Athens Voice kai to "Keep It Real" tou clint sepishs sthn AV ayths ths vdomadas mporoun kallista na kollhsoun san added comments edw

Geia sou re ELEFANTA >>>>

wetex είπε...

re mipos kanis poli parea me tin M13? :)

oxi empene opos lei kai o Chaca Khan

m.hulot είπε...

κλείστη τη ρημάδα την τηλεόραση.

N.I.T. είπε...

nomizo oti ta comments klonopoiountai apo mona tous.