Σελίδες

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2006

Aπό τη γραμματεία

To arxediaMEDIA έχει εδώ και μια βδομάδα κλείσει 1 χρόνο ζωής. Φυσικά (και πολύ σωστά) κανείς σε αυτό εδώ το blog δε θυμήθηκε ή ενδιαφέρθηκε για αυτήν την επέτειο, όμως να που το θυμήθηκα εγώ τώρα. Ωραία, γαμώ, χρόνια πολλά!
Μετά από ένα χρόνο όλοι μας έχουμε καταλάβει ότι ok η blogόσφαιρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε (hallo ,στην ελλάδα ζούμε, τί περίμενες;). Υπάρχουν καμιά 10αριά blogs και bloggers που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον και διάφορα διάσπαρτα posts που έχουν κι αυτά το δικό τους, αλλά πρέπει να έχεις πολύ χρόνο και όρεξη για να τα ανακαλύπτεις, η οποία με τον καιρό σβήνει. Anyway, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ,μοιραία, το blog αυτό έχει καταλήξει περισσότερο ένας χώρος που τον επισκέπτονται κυρίως άνθρωποι που σχηματίζουν ένα δίκτυο με εμάς και μεταξύ τους off-line και διαχέεται περισσότερο από στόμα σε στόμα παρά από link σε link..
Ως εκ τούτου, αυτό που έχει ξεκινήσει να γίνεται είναι να μας έρχονται mails από φίλους και γνωστούς που μας πληροφορούν για τις διαφόρων τύπου δράσεις που ετοιμάζουν έτσι ώστε αυτές να κοινοποιηθούν στο blog, δλδ σε όλο αυτό το δίκτυο των ανθρώπων ,άντε και σε κανέναν ξέμπαρκο. Αυτό, έχει πλάκα. Και έχει ουσία. Παράλληλα, εφόσον οι άνθρωποι πίσω από αυτές τις δράσεις είναι φίλοι, φυσικά και εγγυόμαστε τις -το λιγότερο- αγαθές προθέσεις των, το περισσότερο ότι θα ναι γαμώ. Αυτό είναι κάτι το γαμώ! Τουτέστιν, ακολουθούν 2 τέτοια posts :

, από τη γραμματεία

10 σχόλια:

N.I.T. είπε...

XRONIA POLLA!!!

(Mporo na eimai o tamias?)

psarras είπε...

Kλάιν μάιν..

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και να τα εκατομμυριώσετε!!
Με ενθουσιάζει το γεγονός ότι διατηρείτε και γραμματεία!
Σωστός σύλλογος λοιπόν!

Kyrios Elefantas είπε...

είμαστε εκείνος ο συνδετήρας που ακουμπάει στην επιφάνεια του νερού πριν απο ακριβώς ενα χρόνο αν με καταλαβαίνεις (κουνάω τον αγκώνα μου με νόημα)

djentry είπε...

cool.many happy returns :)

cracked είπε...

Άντε και δημοτικοί σύμβουλοι..(?)

Chaca-Khan είπε...

(cracked) axaxaxa!! μόνο εσύ-μόνο εσύ

Ανώνυμος είπε...

25 Sep 06, 21:06
Παλιόγατα: Χάπι birthday, ArxediaMedia....
Γκουχου, γκούχου και νιαρρρ
:-)

Chaca-Khan είπε...

oh dear god!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Τσαλαπετεινέ, μου 'χες λείψει!
,