Σελίδες

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2006

Ενα comment που έχασε το χιουμορ του.

Η δυτική προσσέγγιση στις θρησκευτικές ελευθερίες είναι σαν ένα τεράστιο σε μέγεθος, κουραστικό και στο τέλος του κακόγουστο αστείο. Ο elefantas έγραψε ότι έγραψε και στην συνέχεια του γράψανε ότι του γράψανε.
(link)
Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω, είναι τόσο δυσκολο να καταλάβει κάποιος τι ήθελε να πει ο τύπος. Δηλαδή ενώ διαβαζα το ποστ σχεδίαζα να τον κράξω λίγο γιατί αυτά που έγραφε είναι τόσο απλά και κατανοητά που άνετα τα ονομάζεις τετριμμένα. Σχεδίαζα λοιπόν να του γράψω ένα comment σε φάση:
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου ελέφαντα. Η ελευθερία του ενός αρχίζει εκεί που σταματάει του άλλου. Μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν. Η δασκάλα στο δημοτικό είχε κάνει μια εκτενέστατη αναφορά στο ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.

Αλλά μετά είδα τα comments και κατάλαβα πως κάτι δεν πήγε καλά.
Λοιπόν απλά θα πω δυο πράγματα σε όσους την ΄χουν ακούσει με την δύση και την ''ελευθερία'' της.

1.
Η καταδίκη του αυστριακού γελοιογράφου ακόμα εκρεμεί στην κοιτίδα του πολιτισμού -Ελλάδα. Ο αναιδής τόλμησε να δείξει τον χριστό να περνά την ερυθρά θάλασσα με σανίδα του σερφινγκ ενω σε όλους είναι γνωστό οτι υπάρχει η δυνατότητα να χωρίσεις μια θάλασσα στην μέση κατα βούληση με την κατάλληλη προσευχή στην αγία τριάδα.

2.
Στην γαλλία, την πιο δημοκρατική χώρα της ευρώπης, απαγορεύεται στις μουσουλμάνες στα σχολεία να φοράνε μαντήλες γιατί προωθούν τους θρησκευτικούς διαχωρισμούς. Πριν τρέξεις να πεις μπράβο σκέψου πως το ανάλογο στην τουρκία, εάν λέμε είχε γάλλους μετανάστες στα σχολεία της, θα ήταν να φοράνε όλες μαντήλα. Μπράβο λοιπόν στην γαλλία που με τον σεβασμό της στην διαφορετικότητα μας δείχνει το δρόμο για μία παγκόσμια κοινωνία.

3.
Πολύ απίθανο να έχετε δει την διαφήμιση της C&A (είδη ρουχισμού) που εξηγεί στα μικρά παιδια γιατί ο αγιος βασίλης δεν τους έφερε τα δώρα τους, και πως εάν θέλουν κάτι αρκεί να πρήξουν τους γονείς τους και να πάνε στο C&A. Ο santa clauss λοιπόν χέζει μες στην χαρα κάπου στην καπαδοκία όταν συνειδητοποιεί πως τελείωσε το κωλόχαρτο, βγαίνει λοιπόν με το σκατό στο κώλο παίρνει ένα γράμμα απο την στοίβα και καθαρίζει τον αγιο κώλο του.
ΟΚ το βρήκα αστείο, αλλά ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ εάν ήμουν εξάχρονο θα έκλαιγα. ΑΡΧΙΔΙ διαφημιστή δείχνεις περίτρανα αυτό που λέει ο ελέφαντας και βγάζεις και γαμω τα φράγκα.

4.
Στην νέα καμπάνια του ΟΑΕΔ δίνονται ευκαιρίες σε
α. ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ
β. ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ
γ. ΠΡΩΗΝ ΧΡΗΣΤΕΣ και άκουσον άκουσον

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ.
ποιά είναι αυτά τα άτομα άραγε? μήπως είναι μουσουλμάνοι?
δηλαδή εάν είσαι μουσουλμάνος θα σου βρούμε δουλειά. Κατσε στην σειρά πίσω απο τα junkies και συμπλήρωσε αυτές τις αιτήσεις.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΚΑΤΟ-ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΔΥΤΙΚΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ-ΜΑΛΑΚΟ-ΠΙΤΟΥΡΕΣ, ΖΗΤΩ Ο ΜΩΑΜΕΘ

ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ.



41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ti είπες ρε αρχίδι??

psarras είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ φοβερή φάση!!!!!!!!

kanaka makua είπε...

δεν φοβάσαι τώρα που είναι στα ύψη (κι έχει κι αυτός το δίκιο του) μη μας χέσει από κει πάνω και την πατήσουμε σαν τον μενελ;

Δε μου λες, οι ελεφαντοχεσμένοι συμπεριλαμβάνονται στην καμπάνια του οαεδ ή ακόμα δεν έχει περάσει το νομοσχέδιο;

και γιατί έχασες το χιούμορ σου; κακώς.

8-bit είπε...

έχεις δίκιο, την επόμενη φορά θα δώσω τόπο στην οργή.

e-Lawyer είπε...

Ο Αυστριακός αθωώθηκε από το εφετείο.
Η Τουρκία καταδικάστηκε με μία πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου σχετικά με τη μαντήλα σε εκπαιδευτικά ιδρύματα. Απόφαση εντελώς αντίστοιχη με της Γαλλίας. (Προσωπικά δεν συμφωνώ καθόλου πάντως με αυτές τις αποφάσεις, καθένας πρέπει να έχει δικαιώμα να φοράει ό,τι θέλει).

J95 είπε...

Υπάρχει μια λεπτή αλλά ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο να σου κόβουν πρόστιμο για τις ιδέες σου και στο να σου κόβουν το κεφάλι για τις ιδέες σου αφού πρώτα σε έχουν επικυρήξει σε όλον τον πλανήτη και έχουν τάξει τον παράδεισο σε όποιον σε φάει.

Είναι η ίδια λεπτή διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο να σε ενθαρρύνουν να χάσεις κιλά προκειμένου να έχεις σεξουαλική ζωή και στο να σου κόβουν την κλειτορίδα με σκουριασμένο μαχαίρι προκειμένου να μην έχεις τέτοιο πράγμα.

Και προσωπικά είμαι σαφώς πιο πρόθυμος να τη διακρίνω από ό,τι ο μέσος δυτικός διανοούμενος.

ΥΓ: Οι Γάλλοι είναι μαλάκες, εκτός από τον Talamasca, τους High Tone και μερικούς ακόμα.

J95 είπε...

άσχετο: ρε μάγκες (και γοργόνα βέβαια) έχετε στο template σας κάποια μαλακία που μου πάει 100% το CPU usage του Firefox τώρα πληκτρολογώ και μου εμφανίζονται 5 δευτερόλεπτα μετά PLZ ασχοληθείτε!

Kyrios Elefantas είπε...

θεέ μου ευχαριστώ που έστειλες τον αγγελιοφόρο σου 8-bit, γιατι πραγματικά ένοιωθα λές και είπα τίποτα σούπερ-επαναστατικό και πολύπλοκο που πρέπει να γίνει κατανοητό. Cheers

Kyrios Elefantas είπε...

προβλέπω 200 ακόμα χρονια διαλόγων του στύλ
-είσαι μαλάκας
-έχεις κάθε δικάιωμα βέβαια να το λές, και εγω έχω κάθε δικαίωμα να σου σπάσω τα μούτρα
-και εγώ εχω κάθε δικαίωμα να σου ρίξω μια πυρηνικη βόμβα
-μα φυσικά και το έχεις δεν το αρνήθηκα , είναι δικαίωμά σου.

ε ο άλλος κάποια στιγμη θα τη ρίξει.
τέλος.
fucking happy free.
ελπίζω μέχρι να καταστραφεί ο πλανήτης να έχουμε τουλάχιστον μάθει αν η Ελλάδα ανήκει στη Δύση.

8-bit είπε...

Προς suede carl valentine.

To ξέρεις προφανώς οτι δεν με λένε 8-bit.
Αν χρησιμοποιούσα το όνομα μου θα μπορούσα να γραψω αυτά που έγραψα ή θα φοβόμουν λιγουλάκι?
Στην παρούσα φάση δεν βρισκόμαστε στην δύση ή στην ανατολή, βρισκόμαστε στο net και μόνο γι'αυτό έχουμε ελευθερία να λέμε όλες τις μαλακίες που λέμε.
Και τέλος ναι η γαλλία είναι πολύ δημοκρατική
αν βέβαια θεωρείς οτι διαφέρει να καταπιέζεις κάποιον να κάνει κάτι απο το να καταπιέζεις κάποιον να μην το κάνει.

psarras είπε...

"Η δύση είναι η καλύτερη κοινωνία από αυτές που μέχρι τώρα έχουν αναπτυχθεί"; Θα γραφα κι άλλες ατάκες- ανέκδοτα από το κείμενό σου αλλά βαριέμαι..
Φίλε Suede, αν το comment σου ήταν γραμμένο σε χαρτί, θα το τσαλάκωνα και θα το πέταγα στα σκουπίδια.. Sorry για αυτό αλλά μετά από όλα όσα έχω δει/ ακούσει/ ζήσει στην "πολιτισμένη" μας κοινωνία, απόψεις σαν τις δικές σου, μου προκαλούν απορία και με κάνουν να γίνομαι αυστηρός..

8-bit είπε...

Ω, psarra είσαι τόσο δυνατός στα λόγια. Μου αρέσει η αγριάδα σου, θέλεις να τα φτιάξουμε??????????????

kanaka makua είπε...

ΤΙ;;;;;;; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ GAY?? ΓΙΑΤΙ; λυπάμαι. τόσο νέο παιδί και να μην είσαι χαρούμενο. δεν πειράζει, κάποτε θα γίνεις ξανά gay! κουράγιο!

Ελέφαντα, είσαι ολίγον σοφιστής ή μου φαίνεται; ;)

Πρώην Ανώνυμος (Πρώην σοφιστής ως επί το πλείστον) με τ' όνομα.

unpause είπε...

i Ellada sigoura den anikei sti dysi ayto sou to lew xekathara!! bale allo stoxo gia mexri to bombing...

Kyrios Elefantas είπε...

ναι, η αγαπημένη μου φράση σε συζητήσεις είναι
-εγώ σοφιστής! απόδειξέ το. (αυτό πιάνει πάντα και αν δεν πιάσει και αυτό λέω οτι πονάει και καλά η κοιλιά μου και φεύγω)

Ανώνυμος είπε...

η ελλαδα ειναι το φτηνο σαδομαζοχιστικο playroom της ευρωπης κ των ΗΠΑ, ο προαιωνιος και γιαυτο εχτρα σεβασμιος εχθρος της εγγυς ανατολης- η far east τωρα θα μας γνωρισει, θα τους περασουμε την τεχνογνωσια μας για την διοργανωση massive events τρομαρα μας κ θα τους κερασουμε σουβλακι με χαλασμενο κρεμμυδι απ'τον τηλεβιολογικο κηπο του ευαγγελ-γατου-, το τουριστικο ονειρο της συγχρονης Αυστραλιας- η Αφρικη κ η Ν. Αμερικη δε μας βλεπουν, εχουν τυφλωθει απ'΄την πεινα-, και η κλανια του Β.Πολου, προσοχη, ερχεται χιονιας.

παράλληλος είπε...

black suede shoes ή κάπως έτσι, η ιστορία και η κοινωνία δεν είναι άσπρο-μαύρο.
Έχουμε φτάσει να λέμε ό,τι σοφία ή μαλακία μας δέρνει επειδή κάποιοι είχαν αμφισβητήσει θέσφατα και αξιώματα. Αν έμεναν στην εφαρμογή των νόμων, ο "Ελεύθερος Κόσμος" σου, θα ήταν Χομεϊνί με ράσα!

S G είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
S G είπε...

μια μικρη απορια: γιατι 8-μπιτ φοβασαι την επωνυμια? τι ακριβως φοβοσαστε? εχω ακουσει καποτε και τον Ι95 να λεει οτι θα φοβοταν να εγραφε κατι (περι μειονοτητων αποτι θυμαμαι) ανοιχτα και επωνυμα.

Γιατι ρε παιδια? Μα για αυτο ακριβως πολεμαμε αυτην την στιγμη και αν δεν το εχετε καταλαβει αυτο ειναι το πιο τραγικο! Πολεμαμε για να μην φοβοσαστε να λετε οτι σας κατεβει, και σεις αρνειστε αυτην την ελευθερια! απιστευτο πραγματικα

"Η ελευθερία του ενός αρχίζει εκεί που σταματάει του άλλου. Μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν. Η δασκάλα στο δημοτικό είχε κάνει μια εκτενέστατη αναφορά στο ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ."

οι δυο προτασεις ειναι τρομερα διαφορετικες και αν ουτε αυτο δεν καταλαβαινετε μαλλον δεν εκανε πολυ καλη δουλεια η δασκαλα στο σχολειο. Βλεπεις η πρωτη προταση ειναι ειναι βασικη προταση της ελευθεριας και πηγη ολων των ανθρωπινων δικαιωματων. Η δευτερη προταση ειναι γενικολογη και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι αρχη οργανωσης κρατους ή κανονιστικη αρχη για νομικο κειμενο (δεν ειναι κατι που μπορει να επιβληθει, με λιγα λογια).

παράλληλος είπε...

Οχτάμπιτε, γιατί στην παράγραφο 4, δεν βάζεις και την ποσόστωση των γυναικών στις εκλογές;
Δεν είναι, μήπως, αρκούντως πολιτικά ορθόν;
(Συγνώμη, δεν είναι θέμα ΟΑΕΔ αυτό - ή μήπως είναι;).

kanaka makua είπε...

Ζήτω ο ΟΑΕΔ!

Πρώην ανώνυμος και νυν άνεργος από το 2002 που ποτέ δεν πήρε επίδομα λόγω ρήτρας για τα ΜΜΕ.

kanaka makua είπε...

Η Ελλάδα ποτέ δεν θα ανήκει στη Δύση, γιατί ως τώρα δεν κάθεται να το σκεφτεί έχει άλλα σοβαρότερα πράγματα να κάνει, με λίγα λόγια το παίζει σοφιστής σαν τον Ελέφαντα και τους ομοίους του/μας και την κατάλληλη στιγμή κάνει ότι την πονά η κοιλιά της. Τη συγχαίρω γιατί είναι το μόνο διπλωματικό παιχνίδι που ξέρει να χειρίζεται (πάρα πολλές οι προεκτάσεις αυτού που λέω...)
Εκτός αυτών, η Ελλάδα δεν παραδέχεται ότι όσο καιρό δεν απαντά στο καυτό ερώτημα που ανήκει, προσπαθεί ή να αποτινάξει ή να μεταλλάξει τα 'ανατολίτικα' πολιτισμικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά της που την εντάσσουν μάλλον στην Ανατολή. Είναι έξυπνη αλλά το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται γι' αυτό και ακόμα να ελευθερώσει το beak της...Έχει κρίση προσωπικότητας ή το παίζει ότι έχει; Τι ακριβώς επιδιώκει η Ελλάδα; Μήπως τελικά δεν γουστάρει μήτε Ανατολή μήτε Δύση; Σύντομα στις οθόνες σας.

kanaka makua είπε...

s g πολύ την πάω την φωτό που διάλε-κσ-ες. έχει πσιλά γράμματα η σημειολογία της, το σκέφτομαι τώρα που το γράφω...

ποιοι πολεμάνε ακριβώς;


LOTR

Λαμπρούκος είπε...

Προς τι τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί αγαπητοί μου.

Αφήστε τα μίση και αρχίστε το γαμήσι...

kanaka makua είπε...

που σκατά τους βλέπετε τους αλληλοσπαραγμούς κι εγώ δεν τους βλέπω; chill out dudes.

Ανώνυμος είπε...

Όπα ΟΠΑ!

Κατόπιν αναλυτικής συζήτησης του θέματος είμαι αναγκασμένος να κάνω στροφή 180 μοιρών:

α) Τώρα κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να πει ο elefantas.
β) Τώρα κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να πει ο 8bit.
γ) Συμφωνώ με χίλια.

J95 (κάποιος έχει βάλει avatar στο photobucket και ΔΕ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ οπότε δε μπορώ να κάνω login)

Ανώνυμος είπε...

parallel, συμφωνω να είναι και όλες γυναίκες, εξάλλου απο τοτε που περάσαμε στην πατριαρχία ο πλανήτης έχει πάρει το μπούλο, αλλά σε τελική ανάλυση στα αρχίδια μου γιατί ψαχνουν μονο για μοντέλα που μετά τα σήριαλ δεν έγιναν τραγουδίστριες και τις κάνουν βουλευτίνες επειδή έτσι πρέπει βάση νόμου. Ε, ξέρω γω καλή φάση αυτό????

Rodia είπε...

Εχω την εντύπωση ότι η μαντίλα απαγορεύεται και στα τουρκικά παν/μια. Η Τουρκία θέλει να εκσυγχρονιστεί, αλλά οι χοτζάδες δεν την αφήνουν. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των περιοχών της χώρας. Αλλα θέλουν/πιστεύουν στα ενδότερα και άλλα στα παράλια.

Θίγομαι, γιατί αν εμφανιζόταν ενώπιόν μας μια γυναίκα μουσουλμανα με μαντίλα και κλειτοριδεκτομή θα βιαζόμαστε να την κρίνουμε ως καθυστερημένο άνθρωπο. Δεν πάει ο νους μας στο μέγεθος του κοινωνικού καταναγκασμού και του φόβου απομόνωσης που υφίστανται πολλοί απο αυτούς τους ανθρώπους.

..και λύση σε τέτοια ζητήματα αρμόδια είναι τα διεθνή όργανα, ΟΗΕ, κλπ..

(αλλά αυτά εμείς τα αποδυναμώσαμε υποκλινόμενοι στο Μέγα Χάχα που επιμένει να τα αγνοεί. Μαγκιά του; Ετσι θα λέγαμε αν μας συνέφερε..)

παράλληλος είπε...

@ ροδιά,
δεν αποδυναμώσαμε εμείς τα κυριολεκτικά "όργανα" (από γενησιμιού τους).
Όργανα ήταν των τότε Μπούς (ήταν 3-4 τότε), όργανα είναι και τώρα.
Ξανασκέψου το: μακάρι να ήταν αποδυναμωμένα!
Με την έγκριση του ΟΗΕ έγιναν πολλά εγκλήματα μετά τον Πόλεμο. Think!
Για μένα τα χειρότερα είναι αυτά που δεν αναδεικνύονται. (Σουδάν-γιατί;).
(άσχετο: τις υποκλοπές τις έκαναν οι Δρακονιανοί. Αλλ' εσεται ήμαρ!)

kanaka makua είπε...

@παράλληλο:

Τις υποκλοπές μπορεί να τις έκαναν οι Δρακονιανοί παύλα Ερπετοειδείς, τα υποκλοπιμαία ποιοί τα πήρανε;

μήπως τα Cyborgs?

χμμμμ???


Πρώην ανώνυμος με τ' όνομα που πίνει άαααλλο φρούτοοο

kanaka makua είπε...

εντωμεταξύ, Παράλληλε έγραψα ένα τεράστιο σχόλιο για να συμφωνήσω μαζί σου σε μερικά πράγματα που είπες, αλλά το σύστημα δεν συμφωνούσε μαζί μου και χάθηκε. Που πήγε δεν ξέρω, ακόμα το ψάχνω αλλά τελικά δεν ανέβηκε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Αρχιδι μωαμεθ

Ανώνυμος είπε...

Δε διαβασα τα ιμπεποπολιτικασκατα..που γραφεισ,αλλα μαθε οτι αλλο απεξαρτημενα ατομα κ αλλο junkies!και σου ευχομαι να μη χρειαστει ποτε να μαθεισ κατι απ τα δυο!!

Ανώνυμος είπε...

I have posted some private pics of mine, without face. Just tell me - can you call me hot babe?
[url=http://free-sex-videos.pornfreeporn.info/courtney-cox-free-sex-videos.html]courtney cox free sex videos[/url]
[url=http://free-sex-videos.pornfreeporn.info/free-internet-videos-of-gay-men-kissing-and-sex.html]free internet videos of gay men kissing and sex[/url]
[url=http://free-sex-videos.pornfreeporn.info/free-lebian-sex-videos.html]free lebian sex videos[/url]
[url=http://free-sex-videos.pornfreeporn.info/free-loud-sex-videos.html]free loud sex videos[/url]
[url=http://free-sex-videos.pornfreeporn.info/free-sex-sample-videos.html]free sex sample videos[/url]
[url=http://free-sex-videos.pornfreeporn.info/free-videos-of-amature-mexica
n-women-having-sex.html]free videos of amature mexican women having sex[/url]
[url=http://free-porn-movies.pornfreeporn.info/completely-free-japanese-asian-full-length-porn-movies.html]completely free japanese asian full length porn movies[/url]
[url=http://free-porn-movies.pornfreeporn.info/free-anal-porn-movies-online-no-credit-card.html]free anal porn movies online no credit card[/url]
[url=http://free-porn-movies.pornfreeporn.info/free-gonzo-gonzo-movie-movies.com-porn.html]free gonzo gonzo movie movies.com porn[/url]
[url=http://free-porn-movies.pornfreeporn.info/free-jenna-haze-porn-movies.html]free jenna haze porn movies[/url]
[url=http://free-porn-movies.pornfreeporn.info/free-kiddy-porn-movies.html]free kiddy porn movies[/url]
[url=http://free-porn-movies.pornfreeporn.info/free-long-porn-movies.html]free long porn movies[/url]
[url=http://free-porn-movies.pornfreeporn.info/free-porn-dvd-movies.html]free porn dvd movies[/url]
[url=http://free-porn-movies.pornfreeporn.info/free-porn-movies.com.html]free porn movies.com[/url]
[url=http://free-porn-movies.pornfreeporn.info/japanese-free-porn-movies.html]japanese free porn movies
[/url]
[url=http://free-porn-movies.pornfreeporn.info/porn-downloadable-free-movies.html]porn
downloadable free movies[/url]
[url=http://free-porn-movies.pornfreeporn.info/real-free-janet-jackson-porn-movies.html]real free janet jackson porn movies[/url]

Ανώνυμος είπε...

Sponsored by MEDC and Michigan Small Tech Association Policy Forum Attendees.
[url=http://www.planetnana.co.il/forumnews01/phentermine-cheap-discount.html]phentermine cheap discount[/url]
[url=http://www.planetnana.co.il/forumnews03/index.html]Looking for acne+medicine? Webdirectory about acne+medicine, and related topics[/url]

Ανώνυμος είπε...

FREEDOM HEPPINESS HEALTH ....BUY LOW-COST VIAGRA , CHEAP CIALIS LEVITRA ONLINE
Sildenafil citrate, sold under the name Viagra is the first of a new group of medication which allows adequate sexual stimulation, relaxes the blood vessels of the penis and helps erection..More info
AND FREE OF CHARGE TO YOUR HOME DELIVERY


Can I japanese free teen lesbian sex anime porn the hardcore cum



best online free adult friend finder and adult personals free matchmaking service for hot




Free Chat Rooms Free chat rooms and links,




Couples Seduce Teens. 1000 Free Pictures. ... Insane cock brothas use their long dongs to rip a teen apart. -



male Guy Porn body Naked Men Pictures galleries Average Male Penis Size gay


Gay fetish doctor loves to survey bodies of guys. ... Find more Fetish porn sites here:;



Free Black Girl Sex Videos · Free Hardcore XXX Videos ... FREE GAY SEX LINKS


Girls Home Alone - Girls Home Alone - Instant Action Girl-Girl PUSY-PUSY Girl-Boy ...



Lesbian teen cheerleaders which 744 teen lesbian porn sometimes teen lesbian ...



indian porn avi photo of sexy women having sex young girls mature women ...

Ανώνυμος είπε...

Visit our upcoming electrical training schedule of forums and courses


bank foreclosers


bank foreclosers in georgia


band saws band saw sharpener


portable band saw mills band saw fence band saw cutting

Ανώνυμος είπε...

Features a search engine, travel and business information and services, and other web resources.
BUY LOW-COST LEVITRA ONLINE
Find bar towels near you - phone numbers, maps, reviews and recommendations available nowhere else

estee lauder beautiful perfume
bedding ensemble

beaded medical alert bracelets breast cancer beaded bracelets

index.html

Ανώνυμος είπε...

Here's what we've learned in the last decade.
buy cheap VIAGRA online

GoldenCasino.com - An incredible online casino experience offering blackjack, roulette, craps, slots, and video poker. Deposit now and get up to $555 FREE!
Fine crafted footwear has been Birkenstock's tradition since 1774. Today Birkenstock has over 300 styles, textures and colors. Plus socks, insoles and shoe care products

french bombe chest

sale on birkenstock with high arch
blackjack ballroom casino coupon code

Ανώνυμος είπε...

Best regards from NY! Truck limo rentals Buy levitra china charges hk reporter as spy Lynne thompson attorney Craps card game terms bextra cheap internet blackjack patio furniture Buspar m mx google co sell timeshare cholesterol web site design anime bikini babes Applique freezer paper Malpractice lawyers buffalo ny Students physical activity people program fitness Chexx hockey online poker tournament propecia loss Vans eqipped for wheelchairs yasmin

Ανώνυμος είπε...

Due to numerous cultural, social, and religious reasons, a game that looks absolutely fine in one region could be rejected once released in a new territory. Such issues highlight why video game adaptation - unlike just straight translation - is a must for games.

But these facts raise an important questions: when does the "localization" of content stop being "localization" and turn into full-on "censorship"? And to what degree should this sort of censorship be tolerated?

In order to illustrate my thoughts, Yakuza 3 on PS3 shows well how thin the frontier between censorship and localization can be. The game was heavily criticized by gamers who suspect the localizerd edited or removed significant game elements.

This gets me wondering: how much of the cut content was actually "inappropriate for American audiences" as in "cultural differences would prevent full understanding and therefore only serve to confuse the player and impede their progress", as opposed to "Americans are generally far more religious and uptight than Japanese people, so we can't show them this kind of nudity and/or violence"? It was certainly a disappointment for gamers who expected to have the same game as the Japanese one after reading reviews and news in video game magazines or forums.

Regardless as to what country this game is purchased in, by default (due to content) the player will generally be an adult - or at least old enough to understand that the game may contain some "naughty bits". Just look at the cover - this fact is not going to surprise anyone. So who are the publishers to decide even further who this game is for, and what parts they should be allowed to play?.

Game localization is not censorship and should be adapted to players in a certain territory.