Σελίδες

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2006

KAI TΩΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ (cq)


Έφτασε λοιπόν η ώρα να απαντήσουμε στο μέγα ερώτημα της ζωής.. Τι είναι αυτό που μας ενώνει;
Η γέννηση; Θα μπορούσε αλλά δεν μας κάνει.. Ο θάνατος; Όχι όχι δε χρειάζεται να πέφτουμε, πάμε πάρακάτω.. Το sex; E, καμιά φορά μπορεί και να μας χωρίσει αυτό.. Το blogging; Mην είσαι εγωιστής, δεν απευθύνομαι μονο στη Σφαίρα αυτή τη στιγμή, μα σε όλη την Ανθρωπότητα.. Ωπ, κάποιος το είπε εκεί στο βάθος, για πες το πιο δυνατά.. Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ.. Το Μέθύσι!! Γιατί τι είναι αυτό που έχουμε ΟΛΟΙ κοινό παρά ένα γερό μεθύσι..
Είμαστε εδώ για να γνωρίσουμε τη μία και μοναδική κλίμακα, που συναντάται ακριβώς ίδια σε όλο τον πλανήτη (κάτι που έχει και ανθρωπολογικό ενδιαφέρον, για αυτό και ασχολούμαστε άλλωστε).. Την περίφημη ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΕΘΥΣΙΟΥ.
Τι μας συμβαίνει στην πραγματικότητα; Tι ζούμε εμείς και τι βλέπουν οι άλλοι; Θα καταφέρουμε ποτέ να συνενοηθούμε;
Όλα αυτά τα άγρια και δυσεπίλυτα προβλήματα, μοιάζουν παιχνιδάκι και μετατρέπονται σε επιστήμη για όποιον κατέχει τη μία και μοναδική... ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΕΘΥΣΙΟΥ! Και ποιος τη γνωρίζει περισσότερο από οποιονδήποτε; Σωστά μαντέψατε.. Το άνθος της νεολαίας... αυτοί που φέρουν το φως... οι επιστήμονες- επιτόποιοι συμμετοχικοί παρατηρητές του Arxedia Media.
Οπότε κατεβάζουμε χαλαρά ένα υποβρύχιο... και ξεκινάμε:

ΦΑΣΗ 1: "ΈΚΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ"
Είναι η φάση που έρχεσαι σε επαφή με το χώρο. Τσεκάρεις που βρίσκεται το bar και η τουαλέτα και χαλαρά πίνεις το ποτάκι σου τρώγοντας κάνα πατατάκι και λέγοντας κοινοτοπίες με τους φίλους σου (αυστηρά).

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ TRACK ΦΑΣΗΣ 1

ΦΑΣΗ 2: "ΈΓΙΝΑ"
Κάποιοι την αναφέρουν και ως "Αίγινα". Αυτοί είναι ή ανορθόγραφοι ή τελείως καμμένοι (συνήθως είναι το δεύτερο). Είναι η φάση που τσεκάρεις γενικά τον κόσμο. Παρατηρείς τους κώλους που περνάν από μπροστά σου και έρχεσαι σε επαφή με το hoster, ευελπιστώντας να σε κεράσει κανένα τσιγαριλίκι. Έχεις παρατήσει τα πατατάκια και ψάχνεις απεγνωσμένα για πάγο.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ TRACK ΦΑΣΗΣ 2

ΦΑΣΗ 3: "ΨΙΛΟΤΥΦΛΑ"
Αν ο hoster σου βρει το τσιγαριλίκι περνάς αυτομάτως σε αυτή τη φάση. Αν όχι πίνεις άλλα 2 ποτάκια και περιμένεις. Ως εδώ όλα καλά. Ξεκολλάς επιτέλους από το bar και περιφέρεσαι έχοντας ένα μόνιμο χαζοχαμόγελο. Είναι η φάση που αράζεις μπροστά από το Dj και ψιλοκουνιέσαι. Επίσης είναι η καλύτερη φάση για να γνωρίσεις γκόμενες. Οι ατάκες σου έχουν χιούμορ και εκπέμπουν αυτοπεποίθηση. Αν δε τη λέγαν φάση "Ψιλοτύφλα", θα τη λέγαν φάση "Είσαι ωραίος".

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ TRACK ΦΑΣΗΣ 3

Η εμπειρία έχει δείξει, ότι οι 3 παραπάνω φάσεις συνδέονται στενά και ΟΛΟΙ τις περνάνε. Από κει και πέρα αρχίζει το ξεκαθάρισμα.. Αυτοί που θα σταματήσουν εδώ, σε 2 ώρες είναι εκτός πάρτυ. Οι υπόλοιποι που θα διεισδύσουν στη φάση 4, δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει...

ΦΑΣΗ 4: "ΤΥΦΛΑ"
Οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Ο dj είναι αδερφός σου και χωρίς να το καταλαβαίνεις αρχίζεις και τον πρήζεις κάνοντας σενεχώς παραγγελιές. Κάποιοι πιο σκληροπυρινικοί, σε αυτήν τη φάση, πειράζουν τα μπάσα στο μείκτη νομίζοντας ότι έτσι ανεβάζουν τον κόσμο. Αρχίζεις και χώνεις τα χέρια σου σε σώματα που δεν πρέπει. Η γκόμενά σου σε κοιτάει ψιλοστραβά, μα εσύ τη διαβεβαιώνεις ότι την αγαπάς και ότι έτσι κι αλλιώς μια παρέα είμαστε. Υπερένταση, υπερκινητικότητα. Το οπτικό πεδίο γέρνει λίγο, μια από δω μια από κει, μα εσύ επιμένεις πως ό,τι κάνεις είναι σωστό και ότι τι ωραία που θα ήταν αν γενικά είμασταν γενικά όλοι, πάντα, έτσι.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ TRACK ΦΑΣΗΣ 4

ΦΑΣΗ 5:"ΛΙΩΜΑ"
Welcome to the twilight zone.. Ο dj είναι πλέον ο Θεός. Ασχολείσαι αποκλειστικά με την γκόμενά σου, γιατί η λίμπιντό σου είναι στα ύψη και είναι η πλέον εύκαιρη. Δεν την αγαπάς, θέλεις μόνο να τη γαμήσεις (όπως και όλες τις άλλες εδώ μέσα). Το κοινό τώρα αποτελείται κυρίως από party animals. Η βλακεία αρχίζει και υπερισχύει της λογικής. Περιφέρεσαι, παραπατώντας με το ποτό στο χέρι και φωνάζεις, αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά των φίλων σου σε άτομα που δεν πρέπει. Οι φίλοι σου δε σου κρατάνε κακία, γιατί είναι και αυτοί λιώμα. Ταυτόχρονα χύνεις το ποτό σου στο πάτωμα, στον καναπέ, οπουδήποτε και αυτό σου φαίνεται το πιο αστείο πράγμα του κόσμου.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Aπομακρύνεται τα λιώματα από τα cdj και το μείκτη. Έχουν 75% πιθανότητες να χύσουν το ποτό τους στα μηχανήματα και να τα κάψουν. Η μουσική θα κλείσει, το πάρτυ θα τελείωσει, ΟΛΟΙ θα ξενερώσουν και θα βρεθείται υπερχρεωμένοι στον τύπο που σας τα νοίκιασε.
Η παράμετρος "μπάφος" παίζει εδώ καταλυτικό ρόλο. Αν το σκάσεις τώρα, φεύγεις αυτομάτως στην επόμενη φάση, αν όχι με ένα ποτάκι ακόμα θα είσαι σύντομα εκεί.. (ο συγγραφέας προτείνει να τα πιείτε όλα επιτόπου και να μην καθυστερείτε).

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ TRACK ΦΑΣΗΣ 5

ΦΑΣΗ 6: "ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙ"
Εδώ ο χρόνος καταργείται. Το σώμα σου σε εγκαταλείπει. Έχεις βρεθεί στον καναπέ και κοιτάς τον κόσμο, που τώρα μοιάζει με διαστημόπλοιο. Αν κλείσεις τα μάτια σου την πάτησες (there is no way back back back back). Kουνάς νωχελικά ΜΟΝΟ το κεφάλι και προσγειώνεσαι στο πρώτο βυζί που βρίσκεται αριστερά σου. Η γκόμενά σου έχει υπερξενερώσει και ή φεύγει από το πάρτυ ή αράζει στην κουζίνα και συζητάει ή την κάνει με κάποιον που έχει ξεμείνει στη φάση 3. Εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα. Στην απειροελάχιστη περίπτωση που το καταλάβεις, παρηγοριέσαι με τη σκέψη ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες. Οι φίλοι σου σε βοηθάνε σε αυτό συμφωνόντας μαζί σου και δίνοντας σου άλλο ένα ποτάκι. Αν η γκόμενα δίπλα σου είναι και αυτή Κωλοτρυπίδι σίγουρα θα τη φασώσεις, εκτός κι αν αρχίσεις να κλάνεις, οπότε μένεις αυτομάτως μόνος σου και βρωμάς.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ TRACK ΦΑΣΗΣ 6

ΦΑΣΗ 7: "ΑΛΟΙΦΗ"
Κάθε πάρτυ που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να θεωρείται πετυχημένο, έχει τουλάχιστον 2 "αλοιφές" στο χώρο. Είναι αυτοί οι τύποι (συνήθως μακρυμάλληδες), που κοιμούνται ενώ γύρω τους γίνεται της πουτάνας. Τους χρειαζόμαστε ως διακοσμητικό, αλλά καλό θα ήταν να είναι κάποιοι ξένοι και όχι εμείς. Οι αλοιφές (ή λιωμίδια ή κοκκαλίδια ή γενικώς όλα τα σε -ίδια) δυστυχώς την πάτησαν. Χάσαν κάθε ευκαιρία να γνωρίσουν κάποια γκόμενα ή να συμμετάσχουν στο chill out after. Επίσης χάσαν κάθε ευκαιρία να συμμετάσχουν στη "συζήτηση της επόμενης μέρας", διότι πολύ απλά δε θυμούνται τίποτα. Οι άλλοι γελάνε μαζί τους, γιατί λίγο πριν φτάσουν σε αυτήν την κατάσταση, είχαν κατεβάσει τα παντελόνια τους μπροστά σε όλους, είχαν ξεράσει στην τουαλέτα, είχαν γλύψει την τουαλέτα, είχαν γλύψει το πάτωμα και είχαν κοιμηθεί στο μπάνιο κάνοντας τους πάντες να τους ψάχνουν.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ TRACK ΦΑΣΗΣ 7



Η ΛΙΣΤΑ ΜΕΘΥΣΙΟΥ έφτασε στο τέλος της. Τίποτα δεν πρόκειται να είναι ίδιο από δω και πέρα.. ΗAVE FUN/ LIVE FAST DIE YOUNG!!!*!!!
Ακολουθεί υστερόγραφο για την καλύτερη κατανόηση του κειμένου..

Υ.Γ:
1) Όλοι είμαστε διαφορετικοί.. ό,τι ισχύει για τον έναν δεν ισχύει απαραίτητα και για τον άλλον (κάποιοι το λένε και "ομορφιά της ζωής").
2) Τα πράγματα δεν είναι γραμμικά, παρόλο που καμιά φορά μας δίνουν την εντύπωση ότι είναι.
3) "Η υπερβολική ποσότητα αλκοόλ υποβιβάζει τον άνθρωπο στο κατώτερο δυνατό επίπεδό του" (Τομ Ρόμπινς).

14 σχόλια:

Kyrios Elefantas είπε...

Μάλιστα! αυτή είναι η ορθόδοξη παραδεδεγμένη κλίμακα. Ότι άλλο ακούσετε είναι αιρετικό.

kanaka makua είπε...

oh dear...

you know, I have been this 'ointment' thing you describe... Jesus Christ.. I saw pink elephants flying and I was the great Cornholio.

*has no idea why she says all this in English*

*oh shut up you shithead they are going to think you are girl!*

*fuck you arsehole, I am a girl!*

*no you're not! you are on the booze again you big fat idiot!*

*really? since when??*

*since fucking yesterday you fucking loser!!!*

*was I at a party yesterday*

*are you braindead you stupid twat?? nobody invites you to his party anymore Ointment man!*

Ανώνυμος είπε...

mia klimaka gia meta to methisi

http://www.moderndrunkardmagazine.com/issues/08_05/0805_six_circles.htm

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ μαν αλήθεια παιζουν οι φάσεις 2,3,4, ??????
Πως γίνεται απο την 1 να εκτοξέυεσαι στην 5 ή στην 6 κατευθείαν?????

cracked είπε...

Γιούπι ζήτω!!!Ζήλεψα με όλα αυτά πρωινιάτικα...Χρειάζομαι ένα party ΤΩΡΑ!Θα ήθελα όμως σε αυτό το σημείο να επισημάνω και μια άλλη υπέροχη στιγμή "της επόμενης μέρας".Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, κ ένω έχεις φτάσει στο στάδιο 6 (Κωλοτρυπίδι) έχεις ξυπνήσει χωρίς τραγικό hangover,το δωμάτιο μυρίζει αποκλειστικά κρεπάλη κ είναι η ώρα για το οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι.Τι στιγμή λοιπόν που συζητάτε για τα σκίτσα του Μωάμεθ σε ένα απόλυτα φιλικό κ ανάλαφρο κλίμα κάποιος ζητάει το αλάτι και εσύ αρχίζεις να διαλύεσαι απο τα γέλια βγάζοντας συγχρόνως απο τη μύτη μακαρόνια...Κ απαντάς, κάτι σκέφτηκα...

cracked είπε...

Στο 6.2

psarras είπε...

@ Niya:
Πολύ καλή η παραπομπή, αν και δεν πιστεύω στο hangover..
@ 8-bit:
Σε παραπέμπω στο 2) του υστερόγραφου

Λαμπρούκος είπε...

Ελπίζω να είστε και εσείς του δόγματος

"Πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε"

0comments είπε...

H Λαογραφία στο Ζενίθ.
Ilias Psaras Petropoulos jr
Β strong!

0comments είπε...

A!
Ρε μάγκες -ισες είστε αστέρια!
Τα Arxedia Media που φτιάξατε είναι φοβερή καβάτζα!!!

Chaca-Khan είπε...

°jesus°, ti kynisnos k ksexarvalwma..
proskynw omws to : there is no way back back back back (to opoio einai toso mageia, pou twra sto copy_paste de fainetai)

Ανώνυμος είπε...

Η φάση 3...η φάση 3..."Είσαι ωραίος"..."Είναι ωραία"!!!

Ανώνυμος είπε...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » »

Ανώνυμος είπε...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Devore chevrolet http://www.printers-7.info patio heaters Employment give a good blow job