Σελίδες

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2006

Βοηθείστε και σεις να αλλάξουμε τον κόσμο - Όλοι οι bloggers ένα τρελό-τρελό παρεάκι xxx

(αν δεν έχετε πληροφορηθεί ακόμα για την επανάσταση που φέρνουν τα Arxedia Media, καντε click εδώ)

{απάντηση στην ερώτηση φίλου χρήστη : "
Η παρτούζα πως ακριβώς γίνεται;"}

Δυστηχώς παραγγελία συστήματος και μηχανισμού που να υποστηρίζει τη δυνητική παρτούζα δεν είχε προβλεφθεί κ αυτό το αναγνωρίζουμε ως σοβαρό έλλειμα. Όμως ο λόγος δεν ήταν ότι είμαστε τίποτα πουριτανοί κουραμπιέδες, αλλά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο θα αύξανε κατακόρυφα το κόστος.
Για την πραγμάτωση ενός τέτοιου μεγαλεπίβολου οράματος (συγγνώμη κυρίες και κύριοι, αλλά) θα πρέπει να υπάρξει μια ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ-ΜΑΖΙΚΗ κινητοποίηση όλης της blogόσφαιρας ώστε να μαζευτεί ένας ικανός αριθμός ανθρώπων που θα χρηματοδοτήσουν (έστω από το υστέρημά τους) ένα μικρό κομμάτι(αυτό που θα τους αναλογεί) μιας τέτοιας παραγγελίας. Όσο περισσότεροι, τόσο μικρότερο και το ποσό.

Για το λόγο αυτό, από αυτό εδώ το ταπεινό site ,απευθύνω ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ έκκληση σε όποιον έχει τη στοιχειώδη τσίπα επάνω του και θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να αλλάξει τον κόσμο μαζί μας, να αφήσει comment που να δηλώνει τη συμμετοχή και θέλησή του να συνδράμει αυτήν την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ προσπάθεια που θα φέρει την επανάσταση σε ΚΑΘΕ επίπεδο.

Επειδή η πίεση ήταν τεράστια, ξεκινήσαμε να διαθέτουμε το σύστημα αμέσως μόλις πήραμε το σήμα από την εταιρία στην-οποία-έχει-γίνει-η-ανάθεση ότι το πρώτο σύστημα ήταν έτοιμο. Ήταν τόσο μεγάλη η πίεση και ο ενθουσιασμός που δεν πτοηθήκαμε καν ( κάνοντας πέρα τους ορειώμενους marketing&communication managers του Arxedia Media )από το γεγονός ότι η μή ταυτόχρονη διάθεση gay/lesbian και straight συστημάτων θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για το status του blog μας ως κατεξοχήν μη-politically corect και ρατσιστική κίνηση. Όταν κρατάς το μέλλον του κόσμου στα χέρια σου, δεν υπάρχει χώρος για marketing (αυτό είναι το ήθος/ethos του Arxedia Media). Φανταστείτε δεν κάναμε όυτε beta-test!!

Όταν ΚΑΙ τα gay/lesbian drives παραδοθούν, θα ανοίξει ο δρόμος και για την πρωκτική διάσταση της συνεύρεσης και έτσι θα ολοκληρωθεί και το καρέ των hardware προυποθέσεων της παρτούζας. Το δύσκολο όμως στην περίπτωση της παρτούζας δεν έχει να κάνει με την hardware υποδομή, όσο με την ανάπτυξη ενός software ανώτερης γενιάς και κυρίως με την ανάπτυξη μιας σαφώς πιο sophisticated network-αρχιτεκτονικής. Με άλλα λόγια η παρτούζα απαιτεί ένα εξειδικευμένο κέντρο διαχείρησης με κατάλληλα καταρτισμένους operators.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Πρέπει δηλαδή (όπως και στις off-line συνθήκες) να υπάρξει ο κατάλληλος συντονισμός.

  • Παρακαλούνται όσοι έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανώμαλες ιδέες να επικοινωνήσουν άμεσα
  • Πες ΟΧΙ στο φόβο από αρρώστιες. Πες ΟΧΙ στην αμφιβολία σου για την εξωτερική σου εμφάνιση. Πες ΟΧΙ στα ρομαντικά ραντεβού και τα σιχαμερά χάδια. Πες ΟΧΙ στα επικίνδυνα βλέμματα που απειλούν σαν καθρέφτης. Πες ΝΑΙ στο FuckU-FuckMe(tm) και άλλαξε τον κόσμο παραγγέλνοντάς το ΤΩΡΑ εδώ
  • God bless us all..

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όταν έλεγα εγώ πως η μπλογκοκοινωνία είναι ένα μεγάλο κρεββάτι με γράφανε όλοι στα arxedia (kai oxi media) τους. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς στηρίζω την προσπάθεια πάραυτα! Ας πέσουν οι μάσκες επιτέλους!

---. είπε...

Στηρίζω και εγώ!!!!

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
(να κάνω μπιντέ τώρα, ή μετά; )

:P

Kyrios Elefantas είπε...

αυτό είναι ο ορισμός του hardware

psarras είπε...

Πρωκτισμός ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!

Chaca-Khan είπε...

Κανένας δεν έπιασε τ αστείο μου φαίνεται..

Kyrios Elefantas είπε...

ΤΙ ??? ΑΣΤΕΙΟ ?//??
ΑΣΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕς ΤΣΑΚΑ ΚΑΝ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΛΕΦΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ , ΜΑ ΓΙΑΤΙ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΕ ???

Chaca-Khan είπε...

έχεις δίκιο. έτσι το πα..

kanaka makua είπε...

Τσακα, το αστείο σου άγγιξε τόσο την πραγματικότητα που από σάτιρα έγινε πραγματεία.
ΕΥΓΕ!

alombar42 είπε...

Είναι ντροπή να θεωρείτε ανώμαλες όσες ιδέες είναι επαναστατικές και προάγουν το σεξ!

Το έχετε κάνει σε πολυθρόνα.
Το έχετε κάνει ΜΕ πολυθρόνα;
Το έχετε κάνει με φτερό.
Το έχετε κάνει με το κοτόπουλο;
Το έχετε κάνει μέσα στο αυτοκίνητο.
Το έχετε κάνει ΚΑΤΩ από το αυτοκίνητο;
Το έχετε κάνει ΜΕ το αυτοκίνητο;

Το έχετε κάνει στη θάλασσα με θεατές;
Το έχετε κάνει πάνω στα μυρμήγκια;
ΜΕ τα μηρμύγια; Τρώγοντας μηρμύγκια;

Θα μπορούσα να αναπτύξω σωρούς από θεωρίες, αλλά σας κόβω για πουριτανούς :)

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει το ερωτονομικον
με πρωτοποριακες σκηνες λογοτεχνικου σεξ