Σελίδες

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2005

Sabotage


Συναγερμός έχει σημάνει κυρίες και κύριοι στα κεντρικά γραφεία του Arxedia Media καθώς σήμερα το πρωί οι αμέτρητοι σκλάβοι μας βρέθηκαν μπροστά σε μια πρωτοφανή εκδήλωση της πιο στυγνής, της πιο τρομερής, της πιο αβυσαλέας προβοκάτσιας που έχει ποτέ δεχθεί ανεξάρτητος πομπός.

Συγκεκριμένα, κάποιοι σίγουρα άριστα εκπαιδευμένοι σαμποτέρ κατάφεραν να προσπελάσουν τον κεντρικό αντιδραστήρα του Arxedia Media και να καταφέρουν καίρια πλήγματα στον χιλιοκρυπτογραφημένο κώδικα που υποστηρίζει την εκπομπή των κουφετένιων σημάτων του.

Συγκεκριμένα, στο sidebar, κάποιος μαλάκας έχει σβήσει τον κώδικα από τα μισά "Χρήσιμα Links" και κάτω, παρόλη την προστασία του πιο εξελειγμένου Tesla μαγνητικού κβάντα που είχε αγοραστεί από Τσετσένους ποδοσφαιριστές και τα δυο σκυλιά τσόου-τσόου δολοφόνων, δώρο του μογγόλου φύλαρχου.

Τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδονται από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά την οικουμένη κάνουν λόγο για πρωτοφανή παπαριά. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι η μαλακία του εν λόγω γαμημένου contributor/administrator ξεπερνάει τα όρια όλων των μέχρι τώρα γνωστών διαστάσεων και περνάει στη σφαίρα της μεταφυσικής μετά το πάτημα του κουμπιού "save as".


Το Arxedia Media κάνει έκκληση για αίμα, γάλα σε σκόνη και οδοντογλυφίδες. Εθελοντές απ' όλο τον κόσμο ήδη καταφτάνουν για να συνεισφέρουν στη δημιουργία του υπολοιπόμενου κώδικα ενώ οι χιλιάδες θείτσες που έχουν συγκενρωθεί από κάτω ζητούν την εκτέλεση του υπεύθυνου, on-line.

Παρόλα αυτά, το Arxedia Media συνεχίζει να είναι αποκλεισμένο από την υπόλοιπη blogόσφαιρα και τα πηγαδάκια στους διαδρόμους του κάνουν λόγο για οριστική απώλεια των data.
Η περιπέτεια συνεχίζεται. Eπόμενη ενημέρωση από επόμενο contributor..

9 σχόλια:

psarras είπε...

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ- ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ- ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!!!! Παιδιά είναι σοβαρό αυτό που συμβαίνει?? Γιατι den katalabainv τίποτα από όσα γράφονται.. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ!!!!! ΕΝΑ ΤΑΝΚ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ!!!!!!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ!!!!! Χαμός γίνεται

Kyrios Elefantas είπε...

σε λίγο θα εμφανιστει και ο funel να μας πεί οτι ο λιακόπουλος το είχε προφητεύσει αυτό

Kyrios Elefantas είπε...

επίσης να πώ οτι παρατήρησα το πρωι οτι το sidebar βρισκόταν πάνω και όχι κάτω κάτω όπως τον τελευταίο μήνα....
Αλλα παράλληλα χάθηκαν τα λίνκς.
Αρα κάποια σχέση πρέπει να έχει -μικρή οθόνη- πολλά λίνκς - Αγιος Βασίλης στο logoτυπο.....
Καταγγέλω οτι πισω απο το σαμποτάζ κρύβεται η κότα νίντζα η οποία ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ SUJUKU GIAKASIMA γιατι μην λέμε πάλι τα ίδια ,τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει

Chaca-Khan είπε...

Συνωμοσία Λιλιπουπολίτες...
Ολοι ενωμένοι.
Μια γροθιά..
Να διώξουμε τον Σατανά...

Idάκι είπε...

Το Arxedia Media κάνει έκκληση για αίμα, γάλα σε σκόνη και οδοντογλυφίδες.

Αυτό και το σχόλιο του psarra, θα είναι οι αιτίες για την απόλυσή μου.


E-ΛΙΩ-ΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχμ... ναι, συγνώμην, ζείτε μια τραγωδία.

:D:P

cracked είπε...

Ευκολοι τρόποι να καρφωθείτε όταν έχει γίνει μαλακία:

"ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ.ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΑ SAVE AS ΓΙΑ ΤΟ DRAFT ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ.ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕ "

Chaca-Khan είπε...

Εμείσ ζούμε τις πιο τραγικές στιγμές της ύπαρξής μας από εποχής Happy Ζeros και ο κόσμος γελάει εις βάρος μας.
Να βρούμε τον υπαίτιο.
Να προσφύγουμε.
Επανάσταση.
Ειναι τραγικό. Είναι τρα-γι-κό. Συσπειρωθείτε.
Αλυσίδες-αλυσίδες
Πλησιάζει η αποκατάσταση.
Απεκαταστάθει.
Οχι, όχι. Είμαστε κ πάλι στον αέρα. ώρα 18:45.
Burp.

Loucretia είπε...

Καλα ολα τ΄ αλλα, τις οδοντογλυφιδες τι τις θετε;;;

unpause είπε...

Ασε παιδι μου τις οδοντογλυφιδες εσυ.. και παιδια φερτε λιγο παγο επιδεσμους κατι το κοριτσι δεν ειναι καλα...θα το σπασει το κεφάλι της ετσι όπως παει!! απο το απογευμα το βαραει!!