Σελίδες

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2005

Γκουστάβ Ρενέ : μια νουβέλα για τον ελιτισμό ( κεφάλαιο 1)

Κεφάλαιο 1





οι πόρτες δεν άνοιγαν γιατι απο πίσω υπήρχαν άνθρωποι.
ο Γκουστάβ Ρενέ τότε ,αποφάσισε να επινοήσει εναν καθρέφτη μέσα του. Αποφάσισε να μην ξαναβγεί απο το θάλαμο αν δεν του ρίχνανε τουλάχιστον τρία γιαούρτια (αν και το ιδανικό θα ήταν τέσσερα).


η πρώτη σκέψη μέσα στο νεροχύτη ήταν η αγάπη.
η πρώτη ανάμνηση ήταν σταγόνες που θα πέσουν.
η πρώτη λέξη ήταν "Ποτήρι"
η πρώτη επιθυμία ήταν να νυχτώσει.


Όταν νύχτωσε και το φεγγάρι βγήκε , πήραν τη θέση τους στο φράχτη μικρά ζώα με γούνα που μοναδική τους ασχολία ήταν η παρατήρηση.Ο Γκουστάβ Ρενέ τα συμπαθούσε πολύ και συνήθιζε να τα αποκαλεί με ονόματα.Το ένα το φώναζε Αστρικό Κουνάβι και το άλλο το έλεγε Καταμαράν.
Ο Καταμαράν ήταν ο πιο επιθετικός απο τους δύο.Συνήθιζε να σχολιάζει φωναχτά το ντύσιμο των μοντέλων που κατηφόριζαν όλη τη Lanceveil Avenue για να φτάσουν στη ξακουστή σχολή χορού της madame Mitsubishi που βρισκόταν ακριβώς απέναντι απο το φράχτη του Γκουστάβ Ρενέ . Αντίθετα , το Αστρικό Κουνάβι συνήθιζε να επαναλαμβάνει "τι όμορφα" τόσο ήρεμα αλλα και τόσο γρήγορα που στο τέλος δεν ακουγόταν μια επαναλαμβανόμενη φράση αλλα ενας λευκός οξύς θορυβος που κάλυπτε τον ήχο του τηλεφώνου , καλυπτε τον ήχο της βροντής ,κάλυπτε το μίξερ του γείτονα , κάλυπτε τον σταθερό βηματισμό των μοντέλων στη Lanceveil Avenue.
Καθε φορά που νύχτωνε ο Γκουστάβ Ρενέ παρατηρούσε νωχελικά αυτήν την πραγματικά εντυπωσιακή καθημερινή παρέλαση .Μερικά απο τα μοντέλα τον είχαν εντοπίσει οτι κάθε απόγευμα τις παρατηρεί και κάθε φορά που περνούσαν, είτε το συζητούσαν με τη φίλη τους και χασκογελάγανε είτε του κουνούσαν το χέρι.Μια αφρικάνα και μία ιταλίδα του είχαν κάποτε στείλει ενα φιλί που κόλλησε στις γρίλλιες και έμεινε απο τότε εκεί.
Αυτή τη φορά όμως ο Γκουστάβ Ρενέ δεν στεκόταν στο παράθυρο.
Τα μοντέλα παραξενεύτηκαν.
που έχει πάει ? δε φαίνεται πουθενα έλεγαν η μία στην άλλη.
Ο Γκουστάβ Ρενέ όμως δεν φαινόταν γιατι ήταν κλεισμένος στο στόμιο του νεροχύτη και εκεί είχε βρεί ,αν μη τι άλλο, απομόνωση.


Η δεύτερη σκέψη που εκανε ήταν Φως.
και αμέσως κατάλαβε οτι ο καθρέπτης μέσα του τα έδειχνε όλα ανάποδα οπότε και αποφάσισε να βγεί απο τον νεροχύτη.
ετοιμάστηκε να κάνει ένα μπάνιο και ενώ ζέσταινε νερό θυμήθηκε οτι δεν υπάρχει λόγος να κάνει μπάνιο αφου μόλις είχε βγεί απο μια 6ωρη παραμονή μεσα σε μια βρύση.
Έφτιαξε καφέ και έπειτα πήρε το καλάζνικοφ απο την κουζίνα και άρχισε να πυροβολεί το ταβάνι. Αυτό τον συνέφερε για τα καλά και έτσι κατάφερε να επιστρέψει στην πραγματικότητα.
Εκεί με λύπη του διαπίστωσε οτι το ταβάνι του σπιτιού του δεν θα άντεχε πολλούς πυροβολισμούς ακόμα και οτι ο νοικάρης του τού έκανε έξωση(βρήκε σημείωμα κάτω απο την πόρτα).
Αυτό τον συγκλόνισε. Κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο με τη βιβλιοθήκη και στη διαδρομή αδιαφόρησε για την αγελάδα που βρισκόταν στο σαλόνι του και η αλήθεια είναι οτι καλά έκανε γιατι αν της μιλούσε η ιστορία θα έπαιρνε πολύ διαφορετική τροπή.Προσπέρασε λοιπόν την αγελάδα με τα τρία κέρατα ,Τρία κερατα? μήπως δεν είχε δεί καλα? επέστρεψε αμέσως πίσω να ξαναελέγξει την αγελάδα ΟΧΙ ΓΚΟΥΣΤΑΒ ΡΕΝΕ ΜΗΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΑ ΚΕΡΑΤΑ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΡΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ο Γκουστάβ Ρενέ απο διαίσθηση άλλαξε ξανά την πορεία του και αποφάσισε να αδιαφορήσει οριστικά και να μην ξανασχοληθει με αυτήν την αγελάδα και πολυ καλα έκανε γιατι αν της μιλούσε η ιστορία θα έπαιρνε πολύ διαφορετική τροπή.Προσπέρασε λοιπόν την αγελάδα και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο με την βιβλιοθήκη.
Έξω στο δρόμο τα μοντέλα είχαν στήσει μια αυτοσχέδια χορωδία με εμφανή την έλλειψη μπάσων φωνών για καθαρά τεχνικούς λόγους .Οταν ξεκίνησαν να τραγουδούν το kyrie eleison απο το Requiem του Moztart προς τιμήν του εξαφανισμένου παρατηρητή τους , εκείνος περνούσε την πόρτα του δωματίου με τη βιβλιοθήκη.
"αι στο διάολο βλαμμένες" είπε ο Καταμαράν
"τι ομορφα" είπε το Αστρικό Κουνάβι

6 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

Φοβερή photo

Idάκι είπε...

Tom Robbins, anyone???

:)

Η πρώτη πρόταση είναι όλα τα λεφτά!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα είχα βάλει τουλάχιστον 3 μοντέλα να πηδηχτουν με τον ρενέ και φυσικά το αστρικό κουνάβι θα τον έτρωγε επι μονίμου βάσεως απο το καταμαράν, η αγελάδα θα είχε 3 κέρατα.

Ανώνυμος είπε...

poy pas horis agapi

Ανώνυμος είπε...

Enjoyed a lot! http://www.amateur-movies-1.info/wrx-tranny-conversion.html Huge cocks in tight arseholes Grup transexuals masculins chicks with dicks free trailer Sierra's big black boobs furniture assemblers minivan rear door b16a2 tranny Teens gallery xxx cyberspace gambling black jack Lesbian astrid top 100 shemales Hunted tranny http://www.pamelaandersonpicture.info/Transexual-clubs-in-kansas-city.html Volvo 740 interchangeable parts classified trannies

Ανώνυμος είπε...

Cool blog, interesting information... Keep it UP Bulk email marketings Mcse+2000+certification+training Internet videocam software