Σελίδες

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2005

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΤΗΣ GREENPEACE.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να προσέχουν την υγεία τους και να ντύνονται καλά, γιατί κυκλοφορεί μία ίωση. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες (δικές μου) οτι αυτή η ίωση είναι κυβερνητικό χτύπημα που στόχο έχει να μας κάνει να πάρουμε περισσότερα φάρμακα, να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες και μετά να επενδύσουν τα λεφτά στη General Dynamics για να στείλουν κι άλλα όπλα και άρματα μάχης στο πόλεμο κατά του Gotzila, των δεινοσαύρων του Jurasik Park, του γιγαντιαίου καλαμαριού και των Ιρακινών. Εγώ έπεσα θύμα αυτής της παγκόσμιας πλεκτάνης και ουσιαστικά έκανα δώρο ένα F-16 (είμαι μανιακός με τα χάπια όταν νομίζω οτι θα αρρωστήσω).
Προτείνω λοιπόν τη στροφή του καταναλωτικού κοινού σε φυτικά προϊόντα που παράγει η μάνα γη. Θα μπορούσατε να πίνετε πολύ τσάι με λίγο λεμόνι, λίγο μέλι και πολύ βότκα (για να την ακούσετε και να γουστάρετε που είσαστε άρρωστοι). Επίσης πολύ καλό κάνουν οι εντριβές με οινόπνευμα απο ξανθιά, ψηλή, γαλανομάτα με στήθος σε φάση Pamela Anderson και μυαλό σε φάση πάλι Pamela Anderson ή απο μελαχροινό, ψηλό, γυμνασμένο, με κοιλιακούς σε φάση Χειμωνέτος στα early 90's και μυαλό σε φάση Χειμωνέτος σε οποιαδήποτε δεκαετία. Στη περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο διαθέσιμο, μπορείτε να κάνετε τις εντριβές μόνοι σας και μετά να βάλετε τα κλάματα γιατί θα νοιώσετε μεγάλη μοναξια και θα το ρίξετε στο αλκοόλ. Σ' αυτή τη φάση είνα χρήσιμο να θυμηθείτε οτι είστε άρρωστοι και να ρίξετε λίγο λεμόνι, λίγο μέλι και λίγο τσάι σ' οποιοδήποτε αλκοολούχο ποτό κι αν πίνετε. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας οτι η αυτοκτονία δεν είναι διέξοδος. Δε λύνει προβλήματα, αλλά δημιουργεί περισσότερα. Το οτι έχετε τα χάλια σας και είσαστε μόνοι κι έρημοι και φτωχοί (γιατί έχετε δώσει όλα σας τα λεφτά για φάρμακα και DVD) δε σημαίνει οτι πρέπει να δώσετε τέρμα στην άθλια και πραγματικά ασήμαντη ζωή σας άμεσα. Μπορείτε να περιμένετε κανα τριήμερο να δείτε αν θα γίνεται καλά, κι αν όχι, το ξανασκέφτεστε.
Τέλος θα ήθελα να στείλω μήνυμα συμπαράστασης στους φίλους και γείτονες Τουρκους, που αντιμετοπίζουν τη γρίππη των πουλερικών. Έλληνες επιστήμονες κρούουν το κόδωνα του κινδύνου, λέγοντας οτι μπορεί τα πουλερικά να χτυπήσουν και τη χώρα μας που είναι η πατρίδα της δημοκρατίας, του Περικλή και της Νανας Μούσχουρη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρισκόμαστε σε ανοιχτό πόλεμο με τις κότες. Πρέπει να πυροβολούμε οποιαδήποτε κότα βλέπουμε στο δρόμο και να την αποτεφρώνουμε αμέσως. ΠΡΟΣΟΧΗ, μερικές κότες οπλοφορούνε και πετάνε την αρρώστια με φυσοκάλαμο. Άμα προσβληθείτε, απευθηνθείτε στο dr. Dokaka για να σας κάνει ευθανασία.

Κουράγιο

3 σχόλια:

Kyrios Elefantas είπε...

apisteuto!!!
to keimeno pou exasa xthes htan sxedon to idio me thn teleutaia paragrafo.trelainesai malaka
WELCOME

Chaca-Khan είπε...

Με φυσοκάλαμο ε? Χα χα χα..

unpause είπε...

telika san na mou aresei to pws grafeis.. kala to pas..