Σελίδες

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2005

Φως στο τούνελ

Αντιγράφω : "Η πιθανότητα είναι απειροελάχιστη, αλλά δεν παύει να υπάρχει."

Αγαπητή Ariel,

Ένα τέτοιο ηθικο-ιδεολογικά υποχόνδριο τσουλάκι μόνο η Disney Corporation θα μπορούσε να έχει συλλάβει και πραγματώσει.
Η ιστορία είναι πολύ παλιά.
Οι εβραίοι, οι παραστρατιωτικοί, οι μεγαλο-καρχαρίες, η αστυνομία, οι κυβερνήσεις, οι μασώνοι, οι σιωνιστές, ορισμένοι ιεχωβάδες, οι ταλιμπάν και ο Κακαουνάκης μαζεύονται κάθε 30 Φλεβάρη (την προηγούμενη ρίχνουν στο ποτό όλων μας κάτι και μας μαθαίνουν από μικρά ότι ο Φλεβάρης είναι κουτσός : πρόκειται για την πιο καλοστημένη κομπίνα στην ανθρώπινη ιστορία που πρώτο το Arxedia Media φέρνει στο φως) στο ξενοδοχείο "Big Deals" στην Καζαμπλάνκα για να χαράξουν τη σκοταδιστική και αποπροσανατολιστική πολιτική της επόμενης χρονιάς.
Το Arxedia Media έχει την τύχη να κρατά στα χέρια του τα αυθεντικά αντίτυπα των πρακτικών της 30/2/1991 (τα οποία φυλάσσονται κάτω από το άγρυπνο βλέμμα δυο σκυλιών τσόου-τσόου-δολοφόνων στο οβάλ-πλυσταριό) όπου αναφέρεται καθαρά ότι η Disney Corporation θα αναλάβει μέσω της "..entertaiment industry to conquer the poor girls' minds ευνουχίζοντας people instincts and deeper wishes by diffusing the υποχόνδριο Ariel's representational model. As a consequense, productivity rate will increase dramatically."

Λυπάμαι Ariel, αλλά θα πρέπει να σε ξεμπροστιάσω..

Η Ariel τώρα έχει χάσει το μπούσουλα, έχει φρικάρει εντελώς, της έχει στρίψει τελείως.

Ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τη δραματική πτώση της δημοτικότητάς της από τις 30/2/1999 που ξεκίνησε η νέα καμπάνια της συνωμοτικής εταιρίας με κεντρικό άξονα του θυληκού αναπαραστασιακού προτύπου την Κοντολίζα Ράις, η οποία εκμεταλλευόμενη τη δόξα της κατάφερε να ανέλθει μέχρις του σημείου να γίνει υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ.
Το πώς η Ariel κατάφερε να γίνει contributor αυτού εδώ του blog είναι μια ερώτηση στην οποία δεν μπορώ να δώσω απάντηση με σιγουριά. Παρόλα αυτά, σε στενούς δημοσιογραφικούς κύκλους πιθανολογείται ότι η Ariel χρησιμοποίησε τα μαύρα χρήματα και τις διασυνδέσεις από τους καιρούς τις δόξας της χρηματίζοντας τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις έτσι ωστε να βρει κάποιο βήμα για να ικανοποιήσει τη σάπια της ματαιοδοξία και να παρασύρει και άλλες (μουνάρες) κοπέλες.

Σ' αυτήν εδώ, προ 15 μηνών φωτογραφία της, εμφανίζεται στο ράντσο της στο Κατακάθι Ναυπακτίας με ένα παιδάκι-θαυμαστή, τους γονείς των οποίων πληρώνουν οι επίσης λαλημένοι υπηρέτες της από την ένδοξη εποχή, με τη συμφωνία ότι (υποτίθεται) δεν το ξέρει.
Εμφανώς γερασμένη (και λαλημένη) κάνει post ότι της κατεβάσει η γκλάβα της.

Δυστυχώς πίσω από τις απαστράπτουσες σελίδες HTML του κυβερνοχώρου, η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή..

--#--

Γι αυτό πολυάριθμες αναγνώστριες του Arxedia Media, μην τρελαίνεστε..

Χαρείτε τον έρωτα και τα προφυλακτικά.
..εεεεε..
Χαρείτε τον έρωτα και τα προκαταρκτικά.

Ακόμα και συ Ariel, καλά το πήγες το γράμμα μέχρι ένα σημείο.
Εδώ πάντως, στα κεντρικά του Arxedia Media, το σήμα έχει δωθεί :

(Αυτή η φωτό προέρχεται από κρυμμένη κάμερα στο οβάλ-πλυσταριό, σήμερα κατά τη διάρκεια του lunch-break)








O πάντα έμπιστος, ο διαπιστευμένος θα έλεγα, ο μάχημος, ο συναρπαστικός, ο πρόστυχος-ο έξυπνος-ο γοητευτικός, δημοσιογράφος του Arxedia Media : Chaca-Khan

Δεν υπάρχουν σχόλια: