Σελίδες

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2005

Ο ελέφαντας, η γοργόνα και το τζίνι

Εδώ στους διαδρόμους των κεντρικών γραφείων του Arxedia Μedia, στον τελευταίο όροφο του -γνωστού από τo video clip του Mιχάλη Χατζηγιάννη "Τώρα καρδιά μου είμαι αέρας"- ουρανοξύστη, η κατάσταση θυμίζει εκτροφείο πουλερικών την ώρα που το καλαμπόκι προσγειώνεται στο έδαφος. .
Πυρεττώδεις, θυελλώδεις, μαραθώνιες διαβουλεύσεις διαδέχονται η μία την άλλη.. Καυλιάρες γραμματείς ανοιγοκλείνουν πόρτες, τρέχουν με τα τακούνια τους στους παγωμένους διαδρόμους, σηκώνουν και κλείνουν τηλέφωνα που χτυπάνε υστερικά, ενώ αμέτρητα φύλλα χαρτιού Α4 αιωρούνται στον αέρα..
Πίσω από τις (πραγματικά) ερμητικές και βαριά κλειστές πόρτες.. ...όχι..
Πίσω από τις (πραγματικά) βαριές και ερμητικά κλειστές πόρτες του ultra-glamorous κεντρικού γραφείου συσκέψεων του Αrxedia Media στο πλυσταριό, κάθε είδους ειδικότητας ειδικοί, καλωδιωμένοι όλοι με τα αντίστοιχα κεντρικά τους αλλά και αναμεταξύ τους, βουίζουν ασταμάτητα σε μια προσπάθεια να βρουν τη λύση.
Και να! Οι βροντερές χρυσελεφαντοσκάλιστες πόρτες του οβάλ-πλυσταριού ανοίγουν και από μέσα τους ξεπροβάλει το γνωστό team αλλοδαπών που σέρνει τη γνωστή ξύλινη ράμπα με τα καρούλια, πάνω στην οποία βρίσκεται ο τεράστιος κεντρικός υπολογιστής του Arxedia Media (γνωστος και ως "πρόεδρος").
Τώρα όλες οι γραμματείς κάνουν τις κότες..
Νεκρική σιγή έχει απλωθεί απ΄ άκρη σ' άκρη των αχανών γραφείων..
Τώρα κανείς δε μιλάει.. Γιατί ούτε ο πρόεδρος μιλάει.. Ο πρόεδρος δείχνει.. Και αν τα πράγματα πάνε έτσι όπως τα έχουμε σκεφτεί, σε λίγες δεκάδες χρόνια ο πρόεδρος θα μπορεί να δείξει και σ' αυτές τις γραμματείς που τώρα κάνουν τις κότες όχι μόνο ποιος είναι το αφεντικό, αλλά και πώς είναι ο αληθινός έρωτας..
Τώρα η Μινανάινα Μπρούτσου (πρώην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ομίλου Αντέννα που τoν τελευταίο καιρό φήμες φέρουν ως δεξί χέρι και εραστή του administrator του Αrxedia Media) φορά το γνωστό γούνινο μαύρο γάντι με τα πουμ-πουμ που της έφερε γονατίζοντας ένας από το team των αλλοδαπών πάνω στο βελουδένιο μαξιλάρι με το γύαλινο σκέπασμα, για να συνδέσει το USB καλώδιο του προέδρου στην οθόνη μας..
Τώρα πλησιάζει.. σε λίγα δευτερόλεπτα θα ξέρουμε τις απαραίτητες πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να σώσουμε τους φίλους και contributors Ελέφαντα και Άριελ (η γοργόνα)..

Και να..
Το σήμα τώρα θα διακοπ
---------USB port activated---------

Step 1
Step 2

--------End of Message-------