Σελίδες

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

hints

photo from quartet Athens 2007
by Under Construction


Όλα γίνονται
Μην το σκέφτεσαι έτσι όμως.
Πάρε θάρος και προχώρα.
Με οποιαδήποτε κυβέρνηση.
Σημασία έχει να αγαπάς.
Πρώτα από όλα τον εαυτό σου.
Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους......

5 σχόλια:

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

σύντομα πλήρες ρεπορτάζ για το quartet που άξιζε πολύ

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία μόνο θέλω να εκφράσω ως τακτικός αναγνώστης του blog σας, η οποία μου έχει δημιουργηθεί από παλαιότερα: γιατί ορισμένα posts αυτού του blog καταργούνται λίγο μετά την ανάρτησή τους? και δη όταν εκφράζονται για αυτά αρνητικά σχόλια?

- Δηλώνω άγνοια και όχι ειρωνεία ή οποιουδήποτε είδους μομφή -

xx

Chaca-Khan είπε...

θα μιλήσω εγώ :

ΠΟΤΕ δεν έχει κατέβει ποστ λόγω αρνητικών σχολίων (gsus)- πότε έγινε αυτό που λες;

2ον το ποστ που υπήρχε πριν λίγες ώρες αλλά δεν υπάρχει τώρα κατέβηκε από τον συγγραφέα του αφού από τις 12 photos (που ηταν κ το κυριως θεμα του post) φαινόταν μόνο η μία. Μην ανησυχείς πάντως ,θα το φτιάξει κ θ ανέβει.

what the fuck ανώνυμε, τί συζητάς τώρα ??

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ θα απαντήσω:

1ον. Δεν τίθεται θέμα προσωπικής ανησυχίας, για το εάν θα ανέβει ή όχι το συγκεκριμένο αλλά και το εκάστοτε post, καθώς δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν contributor αυτού του blog. Το μόνο μου ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην έρευνα, την οποία διεξάγω από τις αρχές του χρόνου και στην διατριβή μου.

2ον. Εάν προσέξεις την επισήμανσή μου, την οποία προφανώς παρεξήγησες κρίνοντας από το ύφος της απάντησής σου- θα δεις, ότι ουδέποτε ισχυρίστηκα, ότι κατέβηκε post αποκλειστικά και μόνο, λόγω αρνητικών σχολίων.

3ον. Εφόσον με ρωτάς, μπορώ να σου απαντήσω με τη σειρά μου, ότι posts με θέμα τις πανεπιστημιακές κινητοποιήσεις και τις αντιδράσεις της αστυνομίας (προσωπικές απόψεις του συντάκτη), αλλά και πολιτισμικού ενδιαφέροντος (βλ. Synch festival) έχουν κατέβει.

Τώρα, η απόφαση για το εάν η διαγραφή των συγκεκριμένων posts οφείλεται στην ανάρτηση αρνητικών σχολίων τόσο για τους φοιτητές (βλ. "να σας γ... όλους παλιοκοματόσκυλα, που έχετε χωθεί στα πανεπιστήμια, γιατί έτσι σας αξίζει"), όσο και για τους διοργανωτές του φεστιβάλ (εδώ δεν θα ήθελα να αναφέρω ακριβώς τα σχόλια αλλά ούτε και αποσπάσματα αυτών, καθώς μέμφονται κατά των συγκεκριμένων προσώπων) ή σε άλλους λόγους, επαφίεται στην κρίση του καθενός..

xx

Chaca-Khan είπε...

..υπάρχουν ένα εκκατομύρια λόγοι για τους οποίους μπορεί να δεις κάτι έτσι και την άλλη αλλιώς η καθόλου αλλά επειδη φαίνεσαι πολύ καλοπροαίρετος τύπος ανώνυμε και μ΄αρέσει αυτό κι επειδή κυρίως είναι το καλό της επιστήμης στη μέση που σ΄ έχει κάνει να επικεντρώνεσαι τόσο στοχευμένα, μάθε ότι γενικώς εξωτερικές πιέσεις δεν έχουμε δεχτεί ούτε αποδεχτεί και τα εσωτερικά μας μπορούμε να τα κανονίζουμε μια χαρά μεταξύ μας είτε online ειτε offline -αν κ ειλικρινά δε μπορώ να θυμηθώ σε τι μπορει να αναφερεσαι(που μου φαίνεται πολύ υγιές).


and hey, thnx for the good vibes..