Σελίδες

Δευτέρα 10 Απριλίου 2006

1o Bloggers' Party - FIGHT VIRTUALITY and DANCE!!


Το 1ο Bloggers' Party (check it out) είναι γεγονός! Μετά από κάποια ενδιαφέροντα bloggo - meetings, μετά από κάποιες ιδέες, κάποιες συζητήσεις, κάποιες ζυμώσεις, κάποιο ψάξιμο, κάποια τηλέφωνα κτλ, οι έλληνες bloggers θα συναντηθούν τη Μεγ. Τετάρτη στο bar-club Barrio -και όχι στον Πάριο- (Κεραμεικού 53, Μεταξουργείο, 6936125912) για party, μεθύσι, χορό και ότι θες. Το motto του πάρτυ είναι το εμπνευσμένο : "Επανάσταση χωρίς χορό, δεν είναι επανάσταση!"


Το party τοποθετήθηκε Μεγ. Τετάρτη με έναν κάποιο σκεπτικισμό : Ο χρόνος διεξαγωγής του party δεν έχει καμιά μετα-μον
τέρνα σημειολογική δεύτερη ανάγνωση του τύπου "κάτω το πάσχα - πάνω το internet". Ούτε ο χώρος κρύβει διαπλεκόμενα και λοιπές συνομωτικές ψυχασθένειες.
Υπήρξαν πολλές ιδέες και αναζητήσεις υλοποίησής τους
αλλά όπως καταλαβαίνετε οι ιδέες του τύπου : party σε σουίτα lux ξενοδοχείου, party σε disco ξενοδοχείου, party σε disco πλοίου, party σε μεγάλο σπίτι blogger, party στο ύπαιθρο με χάρτες που θα αναρτηθούν τελευταία στιγμή on-line κτλ, δεν έτυχαν υλοποίησης για διάφορους προφανείς και όχι λόγους. Έπρεπε να βρεθεί ένας όμορφος χώρος. Έπρεπε να κλειστεί ένα μαγαζί για μας, άρα ένα μαγαζί που θα άνοιγε για μας, άρα όχι πέμπτη->κυριακή. Επίσης το "μεγάλη εβδομάδα" προτάθηκε για 2 λόγους : μιας και θα είναι μεσοβδόμαδα, ας είναι σε μια περίοδο ημι-διακοπών # ας είναι σε μια περίοδο που διάφοροι ξενιτεμένοι bloggers έχουν σοβαρή πιθανότητα να βρίσκονται επαναπατρισμένοι. Έγινε προσπάθεια να βρεθεί ένας όμορφος χώρος στο κέντρο της αθήνας όπου θα υπάρχουν χαμηλές τιμές στο αλκοόλ . Οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν στο ανεκτό : 5Ε το ποτό, 4Ε η μπύρα (tip : και off-line μια καλή λύση είναι η σύσταση ομάδας -> μπουκάλι)


To party δε γίνεται για να γνωριστούμε, το party δε γίνεται για να γίνουμε ένα μεγάλο τρελό-τρελό παρεάκι που μια μέρα θα πάρει και χορηγία από κάποιον ISP, το party δε γίνεται για να παντρευτούμε όλοι αναμεταξύ μας, το party δε γίνεται για να ικανοποιήσουμε την παθολογική μας περιέργεια ή ναρκισσισμό. Το party γίνεται για να συναισθανθούμε όλοι τί είναι τελοσπάντων αυτό που συμβαίνει με την blogόσφαιρα, πόση δυναμική έχει, πόση ενέργεια κρύβει, πόσο επαναστατικό είναι να περάνε τα media στα χέρια των πολιτών, πόσο χιούμορ έχουμε, πόσο είμαστε γαμώ τα παιδιά, πόσο μάπες είμαστε και κυρίως, για 2 λόγους:
  • Να ξορκίσουμε για μια βραδιά (όταν θα σε κοιτάω στα μάτια ξέροντας ότι είσαι ένας blogger αλλά μην ξέροντας ποιος) την παθολογία του virtuality (νομίζω θα είναι μια ανάσα αυτό)
  • Να γουστάρουμε. Το motto δεν είναι καθόλου τυχαίο
..τώρα όποιος θέλει να φοράει καρτελάκι και μπλουζάκι γαμώ


Τη μουσική θα βάζουν φυσικά bloggers και ουχί το μαγαζί : μπορείς να κάνεις παραγγελιά ή να επηρεάσεις την κατάσταση επί του θέματος εδώ (check it out).

Άλλοι φτιάχνουν banners, άλλοι αφίσες, άλλοι playlists, άλλοι ψωνίζουν το άρωμα που θα φορέσουν εκείνη τη βραδιά, άλλοι συγγράφουν προκυρήξεις και άλλοι κράζουν. Γαμώ! Μιλάμε για bloggo-ξεσηκωμό.

Η επικοινωνία του party είναι το βασικότερο : linkαρε, linkblogαρε, postαρε, commentαρε, βάλε banner, τύπωσε αφίσες, κάνε ότι γουστάρεις.

Το μαύρο banner από πάνω έχει κωδική ονομασία : <#a href="#http://vaguetourist.blogspot.com/2006/04/im-with-blogger-party.html"><#img src="#http://i19.photobucket.com/albums/b154/mindstripper/blogparty_black.gif"><#/a>
ενώ το λευκό κάτω :
<#a href="http://vaguetourist.blogspot.com/2006/04/im-with-blogger-party.html"><#img src="#http://i19.photobucket.com/albums/b154/mindstripper/blogparty.gif"><#/a>

(απλά βγάλε τις "#" και κάνε copy-paste τον κώδικα της mindstripper στο template σου)

Υπάρχει αυτή εδώ η αφίσσα και το banner από το iblog :
Υπάρχει κι αυτό το banner από το pri pi pi ri που μας τραγουδάει κ ένα τραγουδάκι και γενικά γίνεται της πουτάνας, ότι να 'ναι. Μέχρι και στο blogs.gr έπεσε το σύρμα. Κάνε ότι θες. Η δημιουργικότητα είναι μεγάλη αρετή όπως και η συντ
ροφικότητα.
Επίσης ο καθένας ανεβάζει τραγούδια και φωτό για να δώσει φόρα, γενικά άστα σου λέω.. Mέχρι και η βόρεια μπλογκερία θα κατέβει. Kι εσύ άπιστε ψήσου : ακόμα και η κουρούνα ανέβασε το banner (αν αυτό σε κάνει να ξεπεράσεις τις χαζές σου καχυ
ποψίες-κρίμα). Nα μην αναφέρω ότι θα ανέβει banner στην κενρική του monitor και φανώ υπερβολικός, δεν το θέλω.

Πάντως το monitoring του party καταγράφει μέχρι στιγμής αυτά,
αλλά γενικά γίνεται επανάσταση την οποία δε νομίζω να μπορώ να κάνω update συνέχεια, μετά δε θα υπάρχει και λόγος άλλωστε:





20 σχόλια:

N.I.T. είπε...

...η άριελ θα έχει γυρίσει?

Chaca-Khan είπε...

oxi, oute o psarras, oute i iwsifina. pigane gia 1 mina taylandi!!

N.I.T. είπε...

oxi reeee...pote tha tous gnoriso..:-(

N.I.T. είπε...

op..tora to piasa..ENA MHNA??

N.I.T. είπε...

mallllakia..

Mantalena Parianos είπε...

Κι εγώ που ντρέπομαι και θα θελα να κρατήσω την a priori ανωνυμία μου... να έρθω αλλά να μην πω ποια είμαι? Μπορώ?

thebigbip είπε...

paizei na paixei DRESS CODE ARXEDIA MEDIA???????

Kyrios Elefantas είπε...

εμείς τουλάχιστον θα μπορούσαμε να πάμε ντυμένοι ως ArxediaMedia. Na φορέσουμε στολές υδραυλικού όπως ο super mario και να μοιράζουμε ποτήρια με σαμπάνια. Αυτό πιστεύω είναι η εικαστική απεικόνιση της ουσίας του arxedia media !!!!
σε φάση.

Chaca-Khan είπε...

paizei na paiksei dress code alla se fasi na min to sizitame edw kai na min eimaste ntymenoi idia (an k i idea tou ydraylikou me apogeiwnei) giati egw elikrina thelw APEIRO mystirio.

(αυτό ήταν ένα κρυπτογραφημένο ενδο-μήνυμα. Αν δεν είσαστε ειδικά εκπαιδευμένοι πάλι θα το καταλάβετε)

Chaca-Khan είπε...

μανταλενα ναι, επιβάλλεται. κ εγώ. αλλά εγώ θα σε αναγνωρίσω από τη φωτογραφία σου

Neilys είπε...

ante ante! Tha eimaste oloi ekei (elpizw diladi) . Dress code? eh oxi:P Egw tha valw ta dika mou ( o epanastatis) .

Ελένη είπε...

Επιτέλους! Πάρτυ. Θα είμαι και εγώ εκεί και θα με γνωρίσετε επειδή θα είμαι η πιο ωραία.

:-P

averel είπε...

Ρε chaca θα παιξει και ο διασημος dj sev στο παρτυ? (το εγραψα λαθος, αλλα εχουμε κοινους γνωστους μαλλον).

Kyrios Elefantas είπε...

αμα είσαι ωραία και μπορέις να διπλωθείς όπως το μπαλόνι στο icon σου , τοτε σε παντρέυομαι (εχω μια αδυναμία στα μπαλόνια)

Chaca-Khan είπε...

δε θα παίζει αλλά παίζει να έρθει κιόλας. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα είναι αυτό της τετάρτης

vatraxokoritso είπε...

και εγω... θα ερθω.

m.hulot είπε...

help! κάνω προσπάθειες να περάσω το banner-άκι αλλά μου βγαίνουν κάτι γιαπωνέζικα. στείλε τον κώδικα ή βάλτον εδώ ακριβώς όπως πρέπει να μπει. για το πρώτο banner. thanx...

Chaca-Khan είπε...

m.hulot: http://mindstripper.blogspot.com/2006/03/blog-post_114373328845506560.html

Rodia είπε...

Παίζει και η φάση να υπάρξουν οικογενειακά δράματα..:-Ρ όταν π.χ. συναντηθούν μέλη οικογενειών που μπλογκέρνουν ινκόγκνιτο..

-Τι θες εδώ μαμά;
-Εχμ.. ήρθα να βοηθήσω στο καθάρισμα του χώρου.. ξες παιδάκι μου, συνταξιούχα γαρ..


-Γιε μου! εδώ κι εσύ;
-Χμ.. ναι μπαμπά, με φώναξε ένας φίλος dj..


-Mαρία!
-Γιάννη!
-Εγώ ήρθα μ' ένα φίλο.. δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει εδώ πέρα..
-Και'γώ, με κάτι παιδιά από τη δουλειά ήρθα.. ξερεις πόσο αντιπαθώ τα πάρτι..

Ανώνυμος είπε...

Looking for information and found it at this great site... Boost mobile phone accessory singleton mobile phones cellular phones siemens jabra Buy+cheap+levitra Virizon wiresless phones supplements calcium Levitra fatty foods