Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2006

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ ΕΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ.. (qd)


O αστρολόγος Κώστας Λεφάκης γράφει με διαφορά μία από τις πλέον καμμένες στήλες του ελληνικού τύπου, για αυτό και τον γουστάρω απίστευτα. Στο "Ε" της Ελευθεροτυπίας (μία σελίδα πριν από τον απίθανο Αρκά), αναλύει τις παγκόσμιες εξελίξεις βασιζόμενος σε ένα κράμα προσωπικών αντιλήψεων και κίνησης των πλανητών, γεγονός που δε χωράει αμφισβήτησης, διότι ως γνωστόν we are all made from stars.. Mόνο που στο τελευταίο τεύχος του "Ε" (26/2/2006) με άφησε ολίγον τι κάγκελο με την space ορθολογιστική- ψυχεδελοκοινωνιολογική του προσέγγιση πάνω σε αυτό που αποκαλεί "θρησκευτικό πόλεμο χριστιανισμού και μωαμεθανισμού" ο οποίος "τώρα αρχίζει"..
Το γεγονός ότι ο Κρόνος (χριστιανισμός) στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (ισλάμ) στον Υδροχόο δημιουργεί εντάσεις, με ξιτάρει απίστευτα και μια φορά το είχα νιώσει κι εγώ ο ίδιος πολύ έντονα. Από την άλλη η προσέγγιση του φαινομένου της τρομοκρατίας με βάση την εσωτερική δομή των χωρών από όπου προέρχεται, έχει μια λογική, δε λέω.. Αλλά το τέλος; Tο τέλος;; Τι ήταν αυτό ρε Λεφάκη;;; (παραθέτω το κείμενο αυτούσιο με δάκρυα στα μάτια και με νωπή ακόμα την αίσθηση της προδοσίας):

"Αυτό που οι τρομοκράτες θα έχουν πετύχει θα είναι η οπισθοδρόμηση, καθώς κι ένα θανατηφόρο χτύπημα εναντίον της καταπολέμησης της φτώχειας... μπλα μπλα μπλα μπλα... Ο συνασπισμός των κρατών εναντίον της τρομοκρατίας που κατόρθωσε να χτίσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η Ουάσιγκτον, με τη συμμετοχή της Ευρώπης, της Ρωσίας, της Κίνας και της Ινδίας, μπορεί εύκολα να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη μίας νέας παγκόσμιας προοπτικής για την εμπέδωση της ελευθερίας. Με στόχο την κατάκτηση της ευημερείας- κυρίως για τους φτωχούς και τους αδύνατους."

κλαψ

6 σχόλια:

Chaca-Khan είπε...

"Μικροτσίπ και 666"
Άργησες να τα φας τα μούτρα σου.. Δε σε χάλασε?

vatraxokoritso είπε...

ο λεφακης τα εγραψε ολα αυτα?

μαλιστα...

Ανώνυμος είπε...

sta erotika ti leei?

Kyrios Elefantas είπε...

το κοπή τη πίτα το λεφάκη

cracked είπε...

Elefanta είσαι θεόςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!:))))

Ανώνυμος είπε...

Very nice site! » »