Σελίδες

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2006

Kάϋλα

Σήμερα, βιντεοσκόπησα την (92χρονη και τελευταία από τους μοικανούς) αδερφή της γιαγιάς μου να παρακολουθεί εμένα και τον πατέρα μου εναλλάξ να της δείχνουμε για πρώτη της φορά : τον "υπολογιστή" (ένα λάπτοπ), τη "γραφομηχανή" (το Word), την "εγκυκλοπαίδεια" και την "εγκυκλοπαίδεια εικόνων" (wikipedia και image.google), τη "ζωγραφική" και τη "γεωγραφία" (Google earth - μ αυτό ενθουσιάστηκε!). Είναι 2 ώρες υλικό και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που επιτέλους το έκανα.thanx 8-bit για την camera. Τώρα μένει το digitalization και το montage, (ωχ..)

  • Ρομαντισμός και ερωτισμός στις μέρες μας : 2 άνθρωποι που κάνουν μαζί κάτι δημιουργικό μπροστά στην οθόνη ενός pc πίνοντας κρασί και διαφωνώντας (αυστηρά βραδυνές ώρες)

Ο Μπερλουσκόνι μάλωσε με τους βιομηχάνους στο συνέδριό τους
(techno-rat-ι τάνγκ : Εξουσία)

  • Οι ταξιτζήδες με ρωτάνε από μόνοι τους ποια είναι η γνώμη μου για το τραγούδι της Βίσση (της Eurovision, αυτό το "whatever" πώς το λένε, το everything i am. όχι. everything i hate. Αύριο, δηλαδή σήμερα το βράδυ: Βίσση+ Χατζηνικολάου+ Eurovision+ έτσι. Χριστέ μου. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι μισοί έλληνες , ενδόμυχα (ie. ασυνείδητα) ή ανοιχτά, ευχόμαστε να ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ

Ο ANT1 ξερνάει τα ξερατά του Θέμου και τούμπαλιν σε ένα συνδυασμό που ,όπως φαίνεται από το τρέιλερ που ουσιαστικά αναγγέλει τη συνεργασία τους, ΣΚΟΤΩΝΕΙ.. (βέβαια probably θα συνεχίσω να βλέπω την εκπομπή του όποτε είμαι σπίτι). Η αισθητική αυτού του σταθμού είναι πλέον αηδιαστική,ανατριχιαστική. Λερώνει οτιδήποτε ακουμπά με αυτή τη δεξιά κιτρινίλα της ελληνικής μιζέριας.γιακ. να κλείσει παρακαλώ.

  • Ο Μουρατίδης λέει έβγαλε τον Μαζωνάκη στο κουρμπέτι. Τά χανε λέει, συζούσανε 5 χρόνια. Αστικός μύθος ή...

Η λέξη "χαώνω/χαώνομαι" ήρθε για να μείνει. Όπως η "φάση", το ¨τριπ", το "γειώνω/τον γείωσα" το ¨τρώει παντόφλα" και τα λοιπά. Παρεπιτώντος βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τη σκέψη ότι στην ελληνική χαλαρή κι ηλιόλουστη κουλτούρα, δεν υπάρχει η λέξη συνώνυμο του "ραντεβού".

  • Ένας ΣΙΓΟΥΡΑ λόγος που δεν είμαι ΠΟΛΥ καλά είναι το γεγονός ότι μένω σε διαμέρισμα.. Σκέφτομαι το μινιμαλισμό, το ασιατικό φενγκ-σούι και ηρεμώ. (σ αυτό το σημείο στον περιβάλλοντα χώρο, που αποτελείται από 4 γυναίκες γύρω-γώρω, μια TV που παίζει fame story -τι επίσκεψη κι αυτή- ακούγεται η φράση "θέλω να παίξω μπιλιάρδο ρε γαμώτο.."). Πολλά πράγματα σε πολύ λίγο χώρο. Το σώμα σου μαζεύει

  • Ευτυχώς αύριο που είναι 21 Μαρτίου είναι η ισημερία (που είναι ορόσημο-με-αρχίδια μέσα στη διάρκεια του χρόνου από τότε που η λέξη "καρπός" ήταν η πιο χρήσιμη λέξη) και σε λίγες μέρες αλλάζει και η ώρα..

Πρόταση του μήνα : "Ρε μαλάκα, πάμε Καστελόριζο που φαίνεται η έκλειψη στις 29.."

Παρεπιπτώντος, την 25η μαρτίου απ΄οτι βλέπω στην αφίσα του από κάτω post (bigbip μου αρέσει πάααααααααρα πολύ), παίζει /παρουσιάζει και μοιράζει μυστικό νέο δίσκο/ δεν έχω καταλάβει, το fruto 5. Είναι μια ωραία αφορμή να κάνουμε κι εμείς σαν Arxedia Media (δεν ξέρω αν συμφωνείτε) ένα κάλεσμα για ένα μικρό gathering με όσους θέλουν από τη blogόσφαιρα

Ένα τραγούδι του Νίνο(υ) λέει, λέγεται "Επηρεάστηκα", χαχα.. Προτείνω τίτλο στον Fruto : "epireastica". Ένα άλλο ανάλογο που είχα σκεφτεί παλιά είναι "nootropia" (νοοτρόπια). Υπάρχει φάρμακο (χάπι) που λέγεται νοοτρόπ! (ωπ!)

  • Ο χρόνος είναι ο χειρότερος οδοντογιατρός..

Ο Παρθένης είναι λέει γιος της Δασκαλάκη από προήγούμενο γάμο!!! (όταν είσαι σε σπίτι που παίζει fame story μαθαίνεις πράγματα που σε γκρεμίζουν)

  • Κατουράω και ακούω από μέσα τον Γιωργάκη να φωνάζει δίνοντας λόγο στο Αγρίν_νιο, στην TV, στις ειδήσεις. Ακούγεται σαν τον Αντρέα! Έχω ανάμνηση του Παπανδρέου να βγάζει λόγο; Δεν το ήξερα. Καταλήγω ότι μάλλον φταίνε οι κόρνες που ηχούσε το κοινό του από κάτω..

Αρκετές σκέψεις απ΄όλες αυτές έχουν ακολουθήσει το δρόμο : living-room ξένου σπιτιού-χαρτί-στυλό-σπίτι-pc-χαρτί new post χαρtι new post χαρtί new post-NATO!
(βέβαια είναι ανακατωμένες ως εκεί που δεν παίρνει ΚΑΙ γιαί δεν έβγαζα τα γράμματά μου)

Ζητείται γραφίστας/καλλιτέχνης ή κάποιος που τέλοσπάντων να τό 'χει (το χρόνο) που να φτιάξει το arxedia ή arxedakia με μικρότερα γράμματα αλλά παιχνιδιάρικα, pop, ζωηρά, μηδενικά, τρελά, χαζά και τα λοιπά, και το MEDIA μεγαλύτερο με βαμπίρ, αίματα, δόντια, φίδια και τα λοιπά. Ευχαριστώ. (όλα θα αναρτηθούν)- μη φας chaca-khan, έχει γλάρο..

  • Επίσης σκέφτομαι να φτιάξουμε έναν conributor με δημοσίως γνωστό username και password ώστε να γράψει όποιος μπορέσει και τα καταφέρει ή όποιος μπει στη διαδικασία και κυρίωςαν θέλουμε να ανεβάζουμε κάτι που να μην ξέρουμε ποιος από μας είναι..
Πάντως αγαπητά μου συν-arxedakia μην ανησυχείτε. Αν τελικά στην Ελλάδα ,και γενικά, δε γίνει τίποτα ούτε με τα blogs, θα το γυρίσουμε στα gadjets, το στοίχημα, το ποδόσφαιρο , το κουτσομπολιό και το υλικό που ανταλάσσεται τα πρωινά από βαρεμένους υπάλληλους και θα βγουμε λάδι..

  • Είναι πολύ άδικο που μου έκλεψαν την ψηφιακή μου μηχανή (και ειδικά με αυτόν τον τρόπο). standard δεν υπάρχει θεός..

Γυρνώντας σπίτι με τα πόδια, περπατάω κόντρα στο φεγγάρι.. Μπροστά από την τζαμαρία του ciao ένα ζευγάρι αράβων με τη γυναίκα να φοράει μαντίλα πάνω απ το κεφάλι παιχνιδίζει και χαχανίζει ταίζοντας ο ένας τον άλλο γλυκό. Μετά από αυτό αισθάνομαι αρκετά καλύτερα.. Είναι 2:00 και η πόλη είναι ήρεμη, ξεκουράζεται, συγκεντρώνεται. Γιατι.. σε λίγες ώρες.. ξεκινάει μια καινούργια Δευτέρα στην ύστερή μας μετα-ζούγκλα.
Καλημέρα..

13 σχόλια:

cracked είπε...

Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο Δευτεριάτικο brainstorm post που έχω δει ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

Λίγο καθυστερημένα αλλά θέλω να αναφερθώ σε κάποιο περασμένο post για τα σκυλάκια που χαρίζατε... ελπίζω να είναι αλήθεια το όλο post και να προλαβαίνω να πάρω ένα.. κατα τ'αλλα θα προσπαθήσω να κάνω κάτι με την photo στο Banner σου. απάντησε μου στο email που σου στειλα.... thanks..kingkong

Rodia είπε...

Ωραίο ποστ!:-)

ραντεβού=συνάντηση

Κρίμα για την ψηφιακή, αλλά θα κάνεις οικονομίες να ψωνίσεις πιο εξελιγμένο μοντελάκι..

Αν γίνει δημόσιο το μπλογκ που λές, κρέμεται ο κίνδυνος να το εξαφανίσει κάθε ασυνείδητος.. ξανασκέψου το, ε

καλή βδομάδα:-) πόσο γρήγορα περνά ο καιρός...

Ανώνυμος είπε...

Σου έστειλα μια έκδοση απο την photo του banner ....

Μαύρος Γάτος είπε...

Χείμαρρος Τσάκα... Καλή βδομάδα!

Τι ώρα φεύγει το καράβι για Καστελλόριζο είπαμε;;;;;;


Σ;)))))))))))))

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα γιου μπιούτιφουλ!!!!!

mindstripper είπε...

Αουτς... Αυτό με την ψηφιακή πόνεσε.
Καλημέρες :-)

unpause είπε...

NAI re malaka paei i camera? Poly kalo to brain storming dystixws omws den exw xrono na asxolithw aytes tis meres !! dianio tis pio clusial weeks olou tou Academic year!! Kali tyxi!! kai... i ll be back...

A ayto me to public contributor ligo para kindyneymeno to vriskw tha mporouse na paizei apla ena onoma pou na xeroume oloi i ante kai kapoi parapanw filoi alla 'emeis' mono!! Xereis na to dinoume epilektika...

psarras είπε...

Όχι απλά χείμαρος.. Μεθυσμένος χείμαρρος!!
Σκέψεις πάνω στα πράγματα:
Η φάση με τη γιαγιά σου πρέπει να είναι σούπερ και αυτό θα το καταλάβουμε καλύτερα μετά από 30 χρόνια..
Γάμα το Bερλουσκόνι, τη Βίσση, το Μουρατίδη, το Μαζωνάκη και όλο το συνάφι.. είναι όλοι τους μαλάκες
Άστο Καστελόριζο και τράβα προς Αττάλεια πλευρά..
Σταμάτα να βλέπεις fame και γύρνα το στο dream show.. Ψινάκης ΟΛΑ τα λεφτά!!
Κανείς να μην πειράξει το Arxedia Media.. H μοναδική μετονομασία που δέχομαι είναι αυτή σε "ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ"
Αν γίνουμε δημόσιο την πατήσαμε.. όλες οι νυφίτσες εκεί έξω θα βρουν την ευκαιρία να ξεσπαθώσουν και θα βγάλουν πάνω μας όλα το σοδομιστικά τους απωθημένα
Θεός υπάρχει
Ωραίος ο Κελαηδόνης
ΤΙΡΟΥ ΡΙΡΟΥ ΡΙΡΟΥ ΡΑΜ ΠΑΜ ΠΑΜ

Chaca-Khan είπε...

Ποιος είναι ο Παρθένης(ο μπαμπάς)??
[καλά, δε με νοιάζει κιόλας]
Λοιπόν: Να το προχωρήσουμε το blogomeeting? Να το κάνουμε κρασί/μεζέ από τις 21:30 around cafeina και μετά cafeina? Να ανεβάσουμε ένα κάλεσμα?

psarras είπε...

OXI

Chaca-Khan είπε...

όχι?

Kyrios Elefantas είπε...

oooooxiiiiii?????