Σελίδες

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2006

MΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ BIRDWIRED

21 σχόλια:

Tero είπε...

Άλλο... φρούτο κι αυτός!!

Έχει βαλθεί να μας... "φουσκώσει" όλους...

(Vi[agr)essive]!

(Ok, ούτε εγώ συμφωνώ με την συσχέτιση αριθμού linkblogs - μεγέθους γραμματοσειράς, αλλά όχι κι έτσι, ρε man! Cool down...)

Tero

Παράξενος είπε...

Μπράβο για το άμεσο comment.
Εννοειται οτι δεν συμφωνω με αυτά που κάνει ο birdwired αλλά γιατί τον βρίζεις φίλτατέ μου chaka-chan?
Με τον τρόπο του αποδεικνύει στην πραξη πόσο ευάλωτο σε μεθοδεύσεις είναι το σύστημα των linkblog.
Ίσως λοιπον καταργηθούν οι μεγάλεσ γραμματοσειρές όπως εσύ και πολλοί άλλοι (ίσως κι εγώ) θέλατε/με...
Επαναλαμβάνω, δεν συμφωνώ μαζί του, αλλά αποδεικνύει στην πράξη κάτι που κάποιοι αρνούνταν να δεχτούν.
Και να σοθ πω και κάτι άλλο, πάλι καλά που βάζει βλογλινκ σε όλους, αν ήθελε θα χρησιμοποιούσε διαφορετικά ονόματα και θα πούσαρε όποια blogs γούσταρε και ίσως δεν το έπαιρνε κανείς χαμπάρι. Ήδη έχω διαβάσει σε διάφορα blogs ότι σκοπεύουν να κάνουν κάτι τέτοιο...
Αναμένω εξελίξεις...

Charlie Alexandra είπε...

ki ego
(kai mia sxetiki enimerosi gia to ti skata milate)
:P (eimai poli piso se pc jargon re pousti mou...)

Ανώνυμος είπε...

Em afou ihe proidopiisi i birdojamella
pos tha analavi drasi,ti perimemes chaca?
Manifestoartoides,editoropascal,and the rest of the blogpolice
Giati elinkaristhis?Xelinkarisou!
Afou tin ehoun afti mikri prepi na tin ehoun oloi.Fovos tou link-eos..

Ανώνυμος είπε...

MPA EGO IMOUN
SHOLASA RE APO TI DOYLIA
KE DE ME EPIANE IPNOS
KE LEO ANTI NA METRISO PROVATAKIA
DE METRAO LINKAKIA ANTI NA CHATARO
STO MSN?(DEN IPARHOUN ANTRES PIA OS GNOSTON)
OPER KE EGENETO..

Ανώνυμος είπε...

O ANARTOUATITOS PROTOS TO LINK VALETO

Ανώνυμος είπε...

LINKYYYY!!!

Ανώνυμος είπε...

AMPELOLINKOLOGIAS TO ANAGNOSMA

Ανώνυμος είπε...

EGO POTE THA GAMITHO...EEE THA LINKARISTO?

Mantalena Parianos είπε...

Ε, ρε ζόρια...

Ανώνυμος είπε...

απιστευτο μεν, αναμενομενο δε. Τον καημενο τον Βρυωνη σκεφτομαι

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Mπραβοοοοοοοοοο!!!!

Kyrios Elefantas είπε...

ti egine re paidia? (πωπω το blogging είναι σα σαπουνόπερα , αμα χάσεις μερικά επεισόδια δεν καταλαβαίνεις τίποτα παρότι ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι)

averel είπε...

Πεστα ρε ελεφαντα. Κανονικο σιριαλ.

Bird On A Wire είπε...

Αν τα Arxedia μου επιτρέψουν να καταχραστώ (αρκετό) από το χώρο τους, μπορώ να απλώσω ένα σεντονάκι (υπέρδιπλο!).

Πειράζει που δεν είμαι πρόγραμμα; ΟΚ, τον τίτλο που μου απέδωσαν τα Arxedia δεν τον αποποιούμαι (πως θα μπορούσα άλλωστε;), όπως επίσης δεν έχω αντίρρηση ότι είμαι μεγάλο νούμερο, αν και δεν πίστευα ότι είμαι τόσο μεγάλο όσο με έκανε η Μανταλένα.

-Αν και δε μου ζητήθηκαν εξηγήσεις (μιας και αρκετοί πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιο script για spam), ωστόσο θα ήθελα να πω δυο (ίσως και παραπάνω και sorry για την κατάχρηση χώρου).
Όλο αυτό το σκηνικό έγινε ξέρωντας εκ των προτέρων ότι ήταν θέμα λίγων λεπτών να ξεγίνει από τον Mr. Monitor.
-Έγινε χωρίς τη χρήση script αν και δεν ήταν δύσκολο να γραφτεί ένα τέτοιο script.
-Δεν έγινε κακόβουλα (όπως σωστά το επισήμαναν ήδη κάποιοι) και ο μόνος που ταλαιπωρήθηκε (πέρα από τον Mr. Monitor -sorry φιλαράκι-) ήταν ο εαυτός μου.

Μπορεί να σπατάλησα 3-4 ώρες για να δημιουργήσω αυτή την κατάσταση και να ανάγκασα να σπαταλήσει κι ο Mr. Monitor -υπολογίζω- 10'-15', αλλά δεν έγινε και χαλασμός Κυρίου από αυτή την κατάσταση, έτσι; Όμως από την άλλη... έχει κανείς υπολογίσει πόσος χρόνος έχει σπαταληθεί από όλους συνολικά για το γράψιμο και το διάβασμα τόσων θεμάτων και απαντήσεων σχετικά με το πόσο μεγάλη την έχουμε; Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι πολλαπλάσιος από το χρόνο που σπατάλησα εγώ τώρα;

Ποιος ο λόγος να κάνω κάτι τέτοιο όμως; Πολύ απλά... βαρέθηκα τα ευχολόγια, τα παρακάλια και την ανούσια κουβέντα (και η κουβέντα συνήθως είναι ανούσια όταν δεν συνοδεύεται από πράξεις) χωρίς να κάνει κανείς τίποτα. Ψέμματα... Συγνώμη, κάποιοι έκαναν κάτι: έθεσαν εαυτούς εκτός monitor. Όλοι οι υπόλοιποι "αγωνιζόμαστε" εκ τους ασφαλούς απλά και μόνο για να γίνεται κουβέντα. Οι περισσότεροι έχουν αποδείξει ότι έχουν πολλά περισσότερα να προσφέρουν στους υπόλοιπους, από ένα ανούσιο κλαψούρισμα περί μεγέθους.

Θα μπορούσα φυσικά να το θέσω σαν πρόταση κι όχι να κάνω μόνος μια καταδικασμένη προσπάθεια. Καταδικασμένη όμως σε σχέση με το αποτέλεσμα μόνο. Το μόνο που κατάφερε αυτή μου η ενέργεια ήταν να αποδείξει ότι ΜΠΟΡΕΙ κάτι να αλλάξει, αν πραγματικά το θέλουν οι περισσότεροι. Επέλεξα -εν γνώσει των συνεπειών που φαίνονται π.χ. και στον τίτλο του post- να σας φέρω προ τετελεσμένων. Τουλάχιστον, όσους προλάβαιναν να το δουν και να καταλάβουν τι έγινε.

Το ίδιο εξάλλου δεν έκανε και ο Mr. Monitor; Προ τετελεσμένων δε μας έφερε; Ποιος σας είπε ότι είμαι καλύτερος (ή χειρότερος, όπως το μετρήσει κανείς) από αυτόν;

θα μπορούσα να το κάνω πιο ήρεμα και συγκαλυμένα και να μην καταλάβει σχεδόν κανείς τίποτα. Όπως επίσης υπάρχει και τρόπο να ξαναγίνει χωρίς να υπάρχει (εύκολος) τρόπος να επέμβει αποτελεσματικά ο Mr. Monitor. Ο σκοπός όμως ήταν να είναι πασιφανές το τι παίχτηκε. Ως προς το αποτέλεσμα, η προσπάθεια τού ενός όπως είπα ήταν καταδικασμένη, αλλά μπορούσε να αποδείξει ότι υπάρχει τρόπος που μπορούν να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Το θέμα από την αρχή ήταν: θέλουμε να σταματήσει η κατηγοροποίηση με βάση έναν αριθμό και το πόσο μεγάλη μας την κάνει αυτός ο αριθμός; Θέλουμε;

Εφόσον ο Mr. Monitor αρνείται να την καταργήσει (και καλά κάνει μιας και υπερασπίζεται μια ιδέα ΤΟΥ στο σπίτι ΤΟΥ), μπορούμε να την καταργήσουμε εμείς καταστώντας τη άχρηστη: εφόσον δε μας αφήνει να την έχουμε όλοι μικρή και χωρίς να μας την μετράει, τότε μπορούμε εμείς να την μεγαλώσουμε σε ΟΛΟΥΣ και μάλιστα να την κάνουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

Στο χέρι μας είναι να επιτύχουμε με το ζόρι την κατάργηση ενός μέτρου που μας επιβλήθηκε με το ζόρι.

Και μια τελευταία λεπτομέρεια χωρίς ιδιαίτερη σημασία.
Πουθενά δεν είδα (μπορεί να έχω και γκαβωμάρα βέβαια) να αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται να έχουμε πολλαπλούς λογαριασμούς στο monitor. Νόμισε το αφεντικό ότι ήταν script για spam και γι' αυτό το εξολώθρευσε νομίζετε; Άφησα καθαρά σημάδια για να καταλάβει ότι δεν ήταν script. Και φυσικά και το κατάλαβε και μπράβο του! Και εξάλλου, γιατί να θεωρηθεί το δικό μου spam και να μη θεωρηθεί spam και το πολλαπλό ποστάρισμα ημερησίως με ένα ξερό link για τίτλο; (Όχι δεν αναφέρομαι στο bloghood, εκεί είναι διαφορετική περίπτωση.)
Έχουμε δηλαδή επιλεκτική αντιμετώπιση των μελών του monitor από μέρους του; Κι αν έχουμε... δικαίωμα του είναι! Είναι το σπίτι του και -καλώς!- κάνει ότι γουστάρει! Το ίδιο δεν κάνουμε όλοι;

Mr. Monitor ειλικρινά συγνώμη για τα προβλήματα που μπορεί να σου δημιούργησα και για το χρόνο που σε ανάγκασα να καταναλώσεις, αλλά επιμένεις να κρατάς σε εφαρμογή ένα μέτρο που -από όσο φαίνεται μέσω των κειμένων που ποστάρουν οι περισσότεροι- δεν βοηθά στην "ευγενή άμιλλα" ανάμεσα στα μέλη σου και γενικότερα στην λεγόμενη μπλογκόσφαιρα. Μπορεί να έκανα και λάθος εκτίμηση βέβαια, δε διεκδήκισα το αλάθητο.

Για άλλη μια φορά sorry από όλους -και ευχαριστίες ιδιαίτερες στα Arxedia αν μου επιτρέψουν να καταχραστώ το χώρου τους- και απλά να αναφέρω ότι η κατάσταση είναι στα χέρια σας: κάν'τε κάτι ή κάν'τε μώκο επιτέλους σχετικά με το πόσο μεγάλη την έχουμε ή δεν την έχουμε! Το έχετε αποδείξει ότι μπορείτε να προσφέρετε πολλά περισσότερα σε άλλα θέματα.

Kyrios Elefantas είπε...

Φίλε bird on a wire
θα μιλήσω για τον εαυτό μου θεωρώντας οτι κατα πάσα πιθανότητα εκφράζω και τους υπόλοιπους απο το arxediamedia. To Αrxediamedia γενικά τάσσεται υπέρ της κατάργησης των μεγάλων γραμματοσειρών στο monitor. To λινκβλοgariσμα όμως είναι γαμώ τις φάσεις και βοηθάει παρα πολυ τη χαωτική φάση στη blogόσφαιρα.Νομίζω λοιπόν οτι πρέπει απλά να ακυρωθεί μόνο το θεμα με τα ποστ που κάνουν μπαμ λόγω μεγάλης γραμματοσειράς. Δηλαδή νομίζω οτι συμφωνούμε. Ειναι όμως εξισου σημαντικό να έχουμε στο μυαλό μας οτι στο vrypan χρωστάμε πάρα πολλά γιατι αν δεν υπήρχε μονιτορ δε θα είχαμε σήμερα την επικοινωνία που έχουμε. Το να "επιτύχουμε με το ζόρι την κατάργηση ενός μέτρου που μας επιβλήθηκε με το ζόρι" δεν είναι κάτι που τιμάει τις προσπάθειες και την προσφορά του vrypan αλλα επίσης είναι και μια προσσέγγιση της κατάστασης στην blogόσφαιρα που εμένα με ξενερώνει λίγο. Γιατι το θέμα είναι να λειτουργήσει συλλογικά αυτή η φάση. Δε μπορούμε να είμαστε τη μια στιγμή "blogόσφαιρα" και την άλλη να είμαστε ο καθένας στη κοσμάρα του και να τη μπαίνουμε στους άλλους επειδή δε γουστάρουμε τον τρόπο τους. Και εγώ θέλω να αλλάξει η φάση αλλα ξέρεις τι θέλω πριν απο αυτό? να ωριμάσει κι άλλο η φάση των bloggers. Θα χαρώ να δώ τέτοιες αλλαγές όχι επειδή θα πιέσω τις καταστάσεις σα μονάδα αλλα σαν μέρος του συνόλου. Σημερα υπάρχουν στην blogόσφαιρα εκατοντάδες blogs. πόσοι απο αυτούς συμφωνούν μαζί σου και μαζί μου? Αν η blogόσφαιρα δεν θέλει να αλλάξει , εγώ ποιός είμαι δηλαδή να βγώ να επιβάλλω με το ζόρι τη φάση μου? νομίζω ηταν άκυρο αυτό που έκανες γιατι ήταν σα να έβαλες σε προτεραιότητα τη δική σου επιθυμία πάνω απο την υπόλοιπη blogόσφαιρα. Kaταλαβαίνω βέβαια οτι το έκανες με κάποια αθωότητα , δε σου καταλογίζω κακοβουλία . Απλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε οτι είμαστε ζωντανός οργανισμός που για να έχει καλά αποτελέσματα πρέπει να λειτουργεί σαν ζωντανό σύνολο και όχι σα σπαστικό που αλλού πηγάινουν τα πόδια του και αλλού κοιτάει το κεφάλι.
είναι λίγο κρίμα που γίνεται αυτό το περιστατικό τώρα γιατι το arxediamedia θα λείψει για 5 μέρες και δε θα έχει πρόσβαση στο ιντερνετ , αλλα όταν γυρίσουμε , προτείνω να ασχοληθούμε ενεργά με το θέμα , να κάνουμε μια φάση για να δούμε αν η blogόσφαιρα θέλει αυτή την αλλαγή . Αν δε τη θέλει , τότε το τί πιστεύω εγώ θα πρέπει να περιμένει.

επίσης ο χώρος υπάρχει για κατάχρηση , μη λέμε τωρα τα αυτονόητα :)

Kyrios Elefantas είπε...

επίσης το σχόλιό μου για τη σαπουνόπερα δεν πήγαινε σε εσένα , γενικά το είπα , είμαστε σα σαπουνόπερα όλοι :)

Bird On A Wire είπε...

Νομίζω ότι διαφωνούμε ακόμα λιγότερο από όσο λες εσύ. :)

Αν ήθελα να επιβάλω το "τι θέλω εγώ" θα το έκανα υποχθόνια όπως είπα και παραπάνω κι όχι με τρόπο φως φανάρι. Απλά βαρέθηκα αυτό το σήριαλ με το πόσο μεγάλη την έχουμε περισσότερο κι από το... μέγεθός της.

Μια λεπτομέρια μόνο... Τις ευχαριστίες τις έχω καταθέσει κι εγώ για το όσα έχει προσφέρει το monitor στην όλη φάση. Στο κείμενό σου μοιάζει να ταυτοποιείς -άθελά σου πιστεύω- την μπλογκόσφαιρα με το monitor. ΟΚ κατάλαβα το νοημά που τα είπες αυτά, αλλά από την άλλη έτσι φαίνεται πόσο έχουμε συνδέσει το monitor με τη μπλογκόσφαιρα.

Από εκεί και πέρα... όσοι οι bloggers άλλες τόσες+1 :P είναι και οι απόψεις του τι πρέπει να αλλάξει ή να μην αλλάξει. Το θέμα για μένα είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει από μόνο του.

Kyrios Elefantas είπε...

ναι ρε μαν , σου είπα οτι δε σου καταλογίζω κακοβουλία oύτε εγωπάθεια και αυτά που λές στο blog σου είναι διαφωτιστικά και συμφωνω. αλλα με αυτό που έκανες απλά μας έδειξες το αυτονόητο , δε βοηθάς έτσι , αυτό σου λέω . Αυτό εντάξει πέρασε δεν έχω φάει κόλλημα και γενικά κατα την άποψη μου εκανες μια μαλακία οκ ,σε βρίσαμε χαλαρώσαμε δε τρέχει τίποτα , δεν κρίνουμε προσωπικότητες-blogger εμείς . κρίνουμε posts .
απλά διαφωνουμε στο εξής:
φυσικά και συνδέω το monitor με την blogόσφαιρα .η δική μου προσβασή στη μπλογκόσφαιρα γίνεται απο το μόνιτορ. Ποιός υπάρχει εδώ που ήταν blogger πριν το μονιτορ , να μας πεί με ποιό παρόμοιο τρόπο ενημερωνόμασταν για την επικαιρότητα τόσο πολλών μπλόγκ πριν τη δημιουργία του μονιτορ? Εγώ το πρωι οταν ξυπνάω , φτιάχνω καφέ και ανοίγω το μονιτορ για να δώ τι παίζει στη μπλογκόσφαιρα.αν δεν υπήρχε αυτό εγω θα ήμουν ανίκανος να επικοινωνήσω (τουλαχιστον όχι στο βαθμό που επικοινωνώ σήμερα).Απλά θέλω να σου πώ οτι παίρνουμε μερικά πράγματα σα δεδομένα ενώ δεν είναι.Το μόνιτορ δεν είναι κάτι δεδομένο. Δεν είναι κράτος για να σου επιβάλλει κάτι και εσύ να φρικάρεις. Είναι μια φάση που την έχει κάνει κάποιος με μεράκι και δε νομίζω οτι θα είχε πρόβλημα να αλλάξει κάτι αν έβλεπε οτι του το ζητάμε. Οπότε πρέπει να βρούμε ενα τρόπο να γίνει φάση.
Πάντως θα το συζητήσουμε και με τον chaka και τους άλλους και οταν επιστρέψουμε θα έχουμε κάποια πρόταση μαλλον σχετικά με το ζήτημα (πως να γίνει ενα γκάλοπ ή δε ξέρω γω τι άλλο) .Το καλύτερο θα ήταν να το έκανε ο ίδιος ο vrypan . Θα χαρώ παρα πολύ να δώ μια απόπειρα συλλογικών αποφάσεων όταν επιστρέψω.Αν και δε ξέρω αν μπορεί η μπλογκόσφαιρα να λειτουργήσει έτσι. μεχρι τότε chill out everybody , τα λέμε :)

Ανώνυμος είπε...

What a great site Adult sex forums cyber sex web cams Strep zithromax Designer pda pouches Collocation serveur Flat panel televisions pioneer virtual surround hdtv ready http://www.chrysler-voyager-4.info/1300-anaba-car-tuner-tv.html Canadian host page provider web hp laptop 1427 Keno rules Boating supply stores in vancouver b c Player dvd p341 Email filter virus home owner insurance Domina india femdom jennifer dark pornstar Genital warts on a penis used acura Lesbian xxx hardcore

Ανώνυμος είπε...

Very cool design! Useful information. Go on! » »