Σελίδες

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2005

Current Virus


  • Εμφάνιση αντισωμάτων του ιού της γρίπης των πουλερικών σε νεκρή γαλοπούλα στην Ελλάδα, σε κοτέτσι στο νησί Οινούσες δίπλα στη Χίο.
  • Ο υπουργός υγείας δίνει συνέντευξη τύπου σε όλα τα κανάλια live την ώρα των νυχτερινών ειδήσεων ακριβώς μετά τη λήξη του έκτακτου συμβουλίου όλων των αρμόδιων φορέων.
  • Λίγα λεπτά αργότερα το Associated Press με τηλεγράφημά του αναφέρει ότι η Ε.Ε. απαγορεύει την εισαγωγή πουλερικών από τη Χίο.
  • Ο κόσμος σπεύδει να εμβολιαστεί με εμβόλια κοινής γρίπης (τα οποία δεν προσφέρουν καμία απολύτως επιπλέον προστασία ενάντια στον ιό) με αποτέλεσμα τα αποθέματα να εξαντλούνται και ως εκ τούτου να εξαγγείλεται οδηγία ότι θα χορηγούνται μόνο κατόπιν ιατρικής συνταγής.
  • "Φτερωτός Εφιάλτης", "Συναγερμός για το φονικό ιό", "Εμβόλιο σε όλα τα παιδιά", "Κλείσιμο συνόρων και σχολείων, απαγόρευση συγκεντρώσεων" είναι οι τίτλοι των media
  • Βιβλία σαν και αυτό κάνουν την εμφάνισή τους
Φαρμακοβιομηχανίες -> Μedia <- Αγορά πουλερικών

Ευτυχώς τα πουλιά συνεχίζουν ακάθεκτα την πορεία τους από τα ψυχρά προς τα ζεστά κλίματα σπέρνοντας παντού τον πανικό

Eμένα πάντως μου αρέσει όποτε συμβαίνει ένα μεγάλο γεγονός (ιοί, ραδιενέργιες, φυσικές καταστροφές, ιστορικά γεγονότα σαν τις 9/11 κτλ.)

Τότε και ΜΟΝΟ τότε, μοιάζει ο κόσμος να ξυπνά από ένα λύθαργο, από μια ψευδαίσθηση.

Και μου αρέσει αυτή η ένταση
Ούτως ή άλλως η πραγματικότητα ειναι ακριβώς η ίδια και στη μία και στην άλλη περίπτωση

#

Η διάσημη εταιρία μέντιουμ "Wonder & Co." διεξήγαγε έρευνα για λογαριασμό του Arxedia Media και μας φέρνει εικόνες από το μέλλον μέσα από την τεράστια γυάλινη σφαίρα της έδρας της εταιρίας στην Καπερναούμ :

Oδός Πατησίων, 2 Φλεβάρη 2006
(Μολυσμένα στελέχη μεταναστεύουν σε νοτιότερα κλίματα)

Λονδίνο, 23 Δεκεμβρίου 2005
(Εκρήξεις στις οποίες διαφαίνεται καθαρά το κεφάλι ενός κοτόπουλου)






Για πάντα δικός μας,
Chaca-Khan

3 σχόλια:

unpause είπε...

Ζητω! Οι ιοι, οι καταστροφές, οι πλημμιρες, οι καταποντισμοί, οι εγκέλαδοι, οι τρελές αγαλάδες και τα άρρωστα κοτόπουλλα!!!
Ούτως η άλλως πρέπει να τα συνηθίσουμε και να ζούμε άνετα με όλα αυτά, από δώ και πέρα θα έχουμε όλο και περισσότερα..
Ο ιός για παράδειγμα των τρελών Μουσουλμάνων Τρομοκρατών, η νόσος των τρελλών ηλεκτρονικών υπολογιστών και οουτοκαθεξής...

Ανώνυμος είπε...

Αθώα...ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ!!!!...εκραξε η χιοτικη γαλοπούλα...
Παρακαλώ να ανακαλέσεται!!!

Ανώνυμος είπε...

What a great site Pilgram travel trailers manufacturer http://www.tramadol-online-7.info Liposuction of thigh and hip honeywell hwm 255 humidifier Santa rosa california car dealerships vicodin http://www.free-pop-up-blocker-trial.info business interuption insurance ffxi hentai http://www.refrigeratorsge.info Confessions on a dance floor revie where to buy ultram 2002 audi home based business