Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ιδεα για διαφήμιση

Εξωτερικό , Μέρα.

Ενα αυτοκίνητο διασχίζει μια μικρή χαρούμενη πόλη. Τα χρώματα είναι έντονα, όλοι πηγαίνουν στις δουλειές τους , κανείς δε βαριέται ή δεν έχει αργήσει να ξυπνήσει. Μεσα στο αυτοκίνητο κάθονται στη θέση του οδηγού μια  καλοδιατηρημένη 40άρα γυναίκα (όμορφη αλλα όχι τόσο σέξι ωστε να ξεχάσουμε οτι βασική ιδιότητά της αυτή τη στιγμή είναι η μητρότητα)  που σφυρίζει χαρούμενη και κουνάει το κεφάλι της. Το βλέμμα της δείχνει άνθρωπο που η εκπλήρωση των δυτικών υπεραξιών την έχει κάνει ολοκληρωμένο άνθρωπο. Είναι φανερά ευτυχισμένη. Δίπλα κάθεται στη θέση του συνοδηγού το αρκουδάκι του casoline. Κουνάει το κεφάλι και εκείνο και χαίρεται. Η γούνα του λάμπει. Η νεαρή και όχι υπερβολικά σέξι μητέρα που κάθεται δίπλα του το κοιτάει και χαμογελάει. Για μια στιγμή όμως το βλέμμα της αποσπάται απο την οδήγηση και τότε μια νταλίκα τεραστίων διαστάσεων πέφτει πάνω στο αμάξι και το στέλνει πάνω σε ένα δέντρο που κόβεται στα δύο.Ενα ρόζ άλμπαντρος που ο σκηνοθέτης επέμενε να μπει στο σκηνικό κι ας έχουν μείνει λίγα, αποκεφαλίζεται απο μια λαμαρίνα. Το αμάξι συνεχίζει την πορεία του ,εκτινάσσεται σε ένα γκρεμό και πέφτει. Ακούμε την (καθόλου σέξι πια) μητέρα να ουρλιάζει σα γουρουνόπουλο, κρατώντας το τιμόνι λές και θα αλλάξει τίποτα αυτό.Ο αερόσακος ανοίγει , της σπάει το χέρι κανοντας το ουρλιαχτό να ανέβει ενα τόνο (σμ. τραγική ειρωνεία , ανεβαίνουν οι τόνοι σε ένα αμάξι που πέφτει). Το casoline κοιτάει με λίγο γουρλωμένο μάτι αλλα παραμένει πάντα γούνινο. Τελικά το αμάξι πέφτει και τυλίγεται στις φλόγες ολόκληρο εκτός απο το casoline. Πλάνο τώρα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου οπου το casoline κοιτάει ψύχραιμο δίπλα του τη γυναίκα που έχει λαμπαδιάσει και βγάζει αναρθρες κραυγές και χτυπιέται προσπαθώντας να σβησει τον εαυτό της. Τότε το αρκουδάκι του casoline γυρνάει προς την κάμερα και αφού γίνεται κοντινό πάνω του λέει προς το μέρος μας με τη χαρακτηριστική του φωνή

"μυρίζει μανούλα"

8 σχόλια:

Fade είπε...

E LOL

SaLaMi-EdAfOuS είπε...

Θα σου βρω παραγωγό φίλε...θα χρειαστεί βέβαια να κάνεις κάποιες αλλαγές, θα χρειαστεί το δέντρο να κόβεται στα τρία ας πούμε.

Kyrios Elefantas είπε...

αμα κοβότανε στα τρία θα ήτανε διαφήμιση για προφυλακτικά ρε φίλε

ksiggi είπε...

άι άι άι...πάντως δεν θα ήθελα να λάβω σε 11 χρόνια πρωταγωνιστικό ρόλο ;)

egokounoupis είπε...

πάντα γούνινο.

Tic Tac είπε...

Απορώ με τη φάση σου που θες και ανοιχτά σχόλια. Εσύ ρε φίλε το 'χεις λυμένο το βιοποριστικό σου. Έρχεσαι δω μέσα και μας κοροϊδεύεις στη μούρη μας. Τράβα γίνε κειμενογράφος, τώρα στην κρίση έχουν ανάγκη από νέες οπτικές, καλή ώρα σαν τη δική σου.

{σταδιάλα}

χελώνα είπε...

polu kalo...

xereis ti skftomai?.. se deutero xrono.. mporeis na pros8eseis kai mia mikrh skhnh.. kai me th frash " s ' agapaw manoula" pou htan meros tou sloggan... nomizw oti 8a apogeiw8ei..

Lianka Karmi είπε...

πολλλάν καλόν