Σελίδες

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

24h HUNGRY PEOPLE

Στην Αθήνα δεν έχω φίλους, έχω μόνο γνωστούς. Επίσης στην Αθήνα, άμα πεινάς μετά τις 02:00 και δεν έχεις τίποτα στο σπίτι που να τρώγεται με αξιοπρέπεια, είσαι καταδικασμένος να πέσεις για ύπνο και να ακούς το στομάχι σου να κάνει σα τη γάτα σου όταν ξαπλώνει στα πόδια σου και της χαιδεύεις το λαιμό. Οι επιλογές που έχεις για να κάνεις κάτι για τη λιγούρα σου εκείνη την ώρα είναι πριορισμένες. Μη φοβάσαι όμως φίλε, ή μάλλον γνωστέ. Παρακάτω υπάρχει ένας μικρός οδηγός (που με τη βοήθεια όλων μπορεί να γίνει μεγάλος) για το πως θα βάλεις ένα τέλος στην μεταμεσονύχτια πείνα.

TAKE AWAY

1. Μακράν η καλύτερη κρεπερί στην Αθήνα κατοικοεδρεύει στο Παγκράτι και λέγεται "Τρελλό Βιολί". Βρίσκεται στην Υμητού, απέναντι απο τα Village. Έχει και delivery, αλλά δυστυχώς μέχρι τις 12:00.

2. Επίσης πολύ καλή κρέπα όπως και διάφορα άλλα μπινελίκια στο καράκεντρο της Αθήνας έχει το Evergreen. Βρίσκεται στη πλατεία Κοραή απέναντι απο τη γυάλινη πυραμίδα.

3. Δε θα μπορούσα να αφήσω έξω απο αυτή τη λίστα τις "Κοτομπουκιές" στη Μιχαλακοπούλου, λίγο πιο πάνω απο το Hilton. Είναι μια πάρα πολύ φθηνή καντίνα που προσφέρει και θέαμα. Η τύπισα που φτιάχνει τα σάντουιτς είναι απλά άπαιχτη. Είναι σα ρομπότ, 38 μοντέλα μετά το robocop, που δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να φτιάχνει σάντουιτς.

4. Πιστεύω πως ο Chaka-Khan θα στενοχωριόταν (νομίζω είναι συναισθηματικά δεμένος) αν δεν ανέφερα το "Ciao". Ξερω οτι υπάρχουν τουλάχιστον 2, ένα στο Παγκράτι και ένα στη Συγγρού. Η ποιότητα είναι αρκετά καλή, αλλά σίγουρα δεν είναι το φθηνότερο φαγητό που μπορείς να βρεις.

DELIVERY

1. Ένας βασικός λόγος για τον οποίο έγραψα αυτό το post, είναι γιατί ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα χρυσό τηλέφωνο. 210 9217777. Θα σας απαντήσει η πιτσαρία "MAESTRO". Η ποιότητά της σίγουρα δεν είναι η καλύτερη που θα βρείτε. Αυτό που κάνει αυτή τη πιτσαρία ιδιαίτερη, είναι οτι παρέχει 24ωρο delivery ΣΕ ΟΛΗ την Αθήνα. Εύχομαι μόνο να υπάρξουν άνθρωποι που θα παραδειγματιστούν απο τη Maestro και γιατί όχι, μια μέρα να δούμε και 24ωρο delivery σε σουβλατζίδικο.

14 σχόλια:

psarras είπε...

Ε όχι και chiao. Ξεχνάς ότι παραγγείλαμε την πίτσα μίση ώρα πριν την προβολή, είδαμε όλο το insomnia και στο τέλος πια έσκασε και ήταν και ΚΡΥΑ!!!!

Νίτσα Μαρούδα είπε...

re prodoth!prwta mas e8izeis sthn pizza al metro kai meta to gyrizeis se maestro? prodoth?!

Ανώνυμος είπε...

Για το κέντρο, υπάρχει στην Μαρνη η "πίτα του Βλάχου", delivery μέχρι τις 6 το πρωί (ανοιχτο΄24ώρες). Θα επιστρέψω με το τηλέφωνο.

Giannis_Rebelos είπε...

Ρε παιδιά μην τρώτε πίτσες γιατί θα γίνεται μεταλλαγμένοι...
Αν θέλετε σοβαρή πίτσα πάτε ιταλία ποιο νορμάλ και ποιο ελαφρύ.
Πάντως το καλύτερο σουβλάκι με διαφορά το έχει ο 2Δ στην Ζάκυνθο.
Α και by the way το blog σας τα σπάει, συγχαρητήρια:)

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ρε φίλε, δουλεύω κάθε βράδυ 11 με 7 το πρωί κι έψαχνα καιρό κάτι τετοιο, αν και χωρίς να δω μενού και τιμές είμαι λίγο επιφυλακτικός.

Thanx anyway, το σημείωσα το τηλεφωνάκι.

Α επίσης να σε ενημερώσω ότι άνοιξε στη Συγγρού ένα μαγαζί που λέγεται "24ωρο", αν και δεν ξέρω σε ποιες περιοχές κάνει delivery.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και απο 'μένα

Να καταθεσώ κι εγώ τα λίγα που ξέρω για τα σχετικά φαγάδικα, μιάς και είμαι άσχετος απο μαγειρική, για να τα μαγειρευω μόνος μου...
Κι επιδή είδα κάποιες ανακρύβιες :p

το 24ωρο που ξέρω είναι στη Θησέως (Ελ. Βανιζέλου) Καλλιθέα και αξυπηρετεί τις γύρω περιοχές. Σε εμάς στο σύνταγμα μας κάνει τη χάρη κι έρχεται. Πρωσοπικά το βρίσκω μέτριας ποιότητας και ανάλογες τιμές.

Όσο για το Ciao είναι μακράν στη κορυφή της λίστας για ένα γρήγορο πολύ οικονομικό, και για τις τιμές του πολύ προσεγμένο φαγητό.
Μου κάνει εντύπωση που λέτε οτι είναι ακρυβό, όσον αφορά το καταστημα στη Συγγρού που πάω, είναι εξευτελιστικά φτηνό (π.χ. Πίτσα καλτσονε "Φίτνες" με ζιμάρι συκάλεος 6 ευρό και κάτι, και στο σερβίρουν!) και άν αργεί στην παράδωση/σερβίρισμα είναι γιατί κάθε παρασκευή & Σάββατο βράδυ γίνεται το αδιαχόριτο στο μαγαζί, άν έχεται υπομονή μπορεί θα βρείτε να κάτσετε, άν όχι μήν πάτε :)
Καί άν πάτε να δοκιμάσετε το γλυκό κρουασάν σοκολάτας, είναι mast!

Αυτά και καλά ξενύχτια..
Γιάννης

Gregory "AcidGreg" Kyriazis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Gregory "AcidGreg" Kyriazis είπε...

Πω ρε φίλε! Έψαχνα το τηλέφωνο της Maestro για να παραγγείλω και βρήκα το Blog σας. Να 'ναι καλά ο φίλος μας ο Γούγλης! Παλιά το ήξερα απ' έξω αλλά έχω να παραγγείλω από εκεί πάνω από ενάμιση χρόνο. Έχουν πολύ ωραία σαλάτα του Chef κατά την άποψη μου.
Επίσης, η περιγραφή σου για το "robot" στην Καντίνα της Μιχαλακοπούλου ήταν όλα τα λεφτά! Κοτοπουλάκια με ΠΟΛΥ σως forever!

Greg

Unknown είπε...

προκαλω οποιονδηποτε να επισκεφτει το Maestro απο κοντα και αφου το δει να ξαναφαει απο κει...

renaki... είπε...

FILE MAS ESWSES.......MPOREI NA MHN EXEI KAI TH KALUTERH POIOTHTA OMWS AMA PEINAS TA TRWS OLA!!!!XAAXAX

Ανώνυμος είπε...

Thanks για το τηλέφωνάκι του Μαέστρο! Να σας πω την αλήθεια την περιμένω πολύ πιο χάλια. Μια χαρά ήταν. Μας έφερε (ζεστή) πιτσούλα στους Αμπελοκήπους μέσα σε 20-25 λεπτά στις 3.30πμ.

Το μενού για όσους ενδιαφέρονται:

http://img25.imageshack.us/gal.php?g=dsc00092t.jpg

Enjoy :)

Tox είπε...

Τρομερό το blog, ιδιαίτερα αφού έχεις τα αγαπημένα μου!!! Τρελλό βιολί, ciao και χοτ ντογ από καντίνα... Λοιπόν για κατοίκους Αγίας Παρασκευής,του Γέρακα,του Χολαργού και του Χαλανδρίου και για παραγγελίες από 1-6 ρίξτε μια ματιά εδώ ..
Χρεώνει 3 ευρώ ο αλήτης αλλά κάνει δουλειά...
Cheers

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνησω με τον γιαννη για το ciao! ουτε ακριβο ειναι και για ποιοτητα κ ποσοτητα απο τα καλυτερα σε ιταλικο φαγητο! το εχει παραδεχτει μεχρι και φιλη μου απο ιταλια για μακαρονια και πιτσα! Και οπως ειπε και ο γιαννης,εννοειται πως θα φας το κρουασαν σοκολατα αν και εγω προτιμω το αναμεικτο!!!

Ανώνυμος είπε...

το link για το delivery για αγια παρασκευη γερακα κτλ μαλλον δεν λειτουργει...για πες ποιο μαγαζι ειναι???