Σελίδες

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2006

Πώς να περάσει ευχάριστα η ώρα σας όσο περιμένετε να γίνει ο καφές φίλτρου

Αν είστε σπίτι σας και βαριέστε να περιμένετε όσο ο γαλλικός καφές που θέλετε να πιείτε, φιλτράρεται , υπάρχει ένας καταπληκτικός τρόπος να ξεχαστείτε και να διασκεδάσετε πάρα πολύ.

1)
Πάρτε μισό λάχανο και τρία καρότα και τρίψτε τα με τον τρίφτη σε ένα μεταλλικό κοίλο μπώλ.
2)βάλτε λίγο λάδι ,αλάτι και ελάχιστο πιπέρι και ανακατέψτε. Προσοχή. Πρέπει να ανακατέψετε πολύ καλά αλλα μην το παρακάνετε γιατί θα γίνει χάλια. Θέλουμε να έχει ωραία όψη.
3)βάλτε πίσω το πιπέρι και το αλάτι εκεί απο όπου τα πήρατε.
4)μην βάλετε στη θέση του το λάδι. Θα το χρειαστούμε.
5)Βάλτε στο ραδιόφωνο να παίζει κάτι χορευτικό. Σάμπα είναι η καλύτερη ιδέα. Η ντίσκο επίσης κάνει και αυτή. Προσοχή. Μην βάλετε Acid-Μetal ή Turbotrance.
6)Χύστε λίγο λάδι στο πάτωμα ή σε οποιαδήποτε άλλη αρκετά λεία επιφάνεια θέλετε.
7)βάλτε το λάδι στη θέση του.
8)βγάλτε την μπλούζα σας και δέστε την στο κεφάλι σας.Προσοχή. Μη τη δέσετε πολύ σφιχτά γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορείτε να σκεφτείτε.
9)τωρα , πάρτε το μπώλ με τη σαλάτα και ακουμπήστε το πάνω στην επιφάνεια που εχετε χύσει το λάδι
10)Πιάστε το ελαφριά με το ένα χέρι και κάντε το να στροβιλιστεί επιτόπου γύρω απο τον εαυτό του γλιστρώντας πάνω στη λαδωμένη επιφάνεια. Αυτό θέλει μια απλή τεχνική που δε θα την εξηγήσω εδώ γιατί είναι έμφυτη σχεδόν σε κάθε άνθρωπο , παρότι οι αληθινοι μάστορες αυτής της τεχνικής είναι οι μαιμούδες που ζούν στα περίχωρα του Hong-Kong.
11)Αν το κάνετε σωστά, το μπώλ θα στροβιλιστεί για αρκετή ώρα. (συμβουλή: όσο πιο αργά το κάνετε τόσο περισσότερη ώρα θα κρατήσει. Αυτό ισχύει και για το sex)
12)Τώρα! όση ώρα στροβιλίζεται το μπώλ εσείς χοροπηδήστε γρήγορα πάνω κάτω μακριά απο το μπώλ και την ίδια στιγμή με το ένα σας χέρι αρχίστε να ανεβοκατεβάζετε την ένταση του ραδιοφώνου.Το άλλο χέρι αρχίστε να το κουνάτε έντονα σαν δαιμονισμένος όσο πιο ελεύθερα γίνεται και κοιτάζοντάς το μπώλ αρχίστε να επαναλαμβάνετε τα εξής , αλλάζοντας ταυτόχρονα την κλίμακα έντασης στην οποία μιλάτε:
"αμπλου μπλαλεα-μπλούμπ-κα κα κα ΖΖΖΖΝ ΖΖΖΖΝ αφζζζζζζ λιλιλόκικι ΚΑΛΚΑ ΛΑ ΚΑΛΚΑ ΛΑ Μπαγκαντί! Κακα ολέ παπά..." κτλ κτλ.

Κάποια στιγμή ο Γαλλικός θα γίνει και τότε θα είναι η ώρα να σταματήσετε τη διασκέδαση και να πάτε να συνεχίσετε την εργασία σας , γιατί
Πρώτα η δουλειά και Μετά η διασκέδαση.

7 σχόλια:

Dark Angel είπε...

Καλημέρα ρε μαν

πάρε ένα δώρο
http://drk-angel.blogspot.com/2006/01/blog-post_30.html

:)

cracked είπε...

Το δοκίμασα αλλά έβαλα σπορέλαιο και δεν γλίστραγε καλά...Σίγουρα ανήκεις σε κάποια αίρεση...

Chaca-Khan είπε...

Σίγουρα

Λαμπρούκος είπε...

Τη βαρείς άσχημα αλλά μ' αρέσεις...

8-bit είπε...

T=-F*U

Kyrios Elefantas είπε...

που σαι ρε πουτσαρίκο!!! νόμιζα οτι εξαφανίστηκες. ακολούθησες τη διαδικασία που περιγράφω στο ποστ ? κάντο ,είναι βέβαιο οτι θα περάσεις πολυ ωραία

Ανώνυμος είπε...

Χρείαν γυάλινης σφαίρας δεν δύναται να έχει κανείς δια να προείδη και σαφώς παρεννοήσει το είδος του μέλλοντος που σας περιμένει κύριε Ελέφαντα αλλά παρόλα αυτά αφού μου βρίσκεται μία πρόχειρη θα επιχειρήσω μία ξεχωριστή πρόβλεψη δια το σεβαστόν σας πρόσωπο. Θα τρίψετε πολλά λάχανα, θα πιείτε πολλούς καφέδες φίλτρου, εργασία και χαρά, χαρά τρελλή, χαρούλες, μία Χαρούλα βλέπω, ζάρες δεν έχει οπότε δεν είναι η Αλεξίου, έχει όμως ανεπιθύμητη τριχοφυϊα στα δάκτυλα, μπαμπουϊνίζει λίγο, αλλά θα την αποτριχώσετε, τρίχες κατσαρές και κατσαροτριχάρες, θα επανέλθω, γιατί η σφαίρα σκοτείνιασε.


Kanaka makua