Σελίδες

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2005

ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ.


Θα τον βάλω δίπλα απ' τα βατραχοπέδιλα που βαρέθηκα να πλύνω. Πίσω απο το σακίδιο και τη σκηνή και μπροστά απο ένα μπουκάλι τεκίλα. Θα μείνουν εκεί άλλον ένα χειμώνα και θα περιμένουν να έρθει πάλι η σειρά τους. Θα τινάξω και τη τσάντα μου για να φύγει η άμμος. Θα βάλω τις βερμούδες στο κάτω ράφι και θα ανεβάσω το κασκόλ, τα γάντια και το σκούφο. Θα βγάλω τη παραλία του Κέδρου απο το desktop και θα βάλω το Πάρνωνα.
Μισώ αυτή τη περίοδο. Τη μετάβαση απο το καλοκαίρι στο χειμώνα. Το ραδιόφωνο σταματάει να παίζει το Isla bonita κάθε τέταρτο και όλοι φοράνε την έκφραση της κατάθλιψης. Βγαίνεις στην Αθήνα και δε βλέπεις ούτε ένα τουρίστα να ξερνάει στις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου. Περνάς το πρωί απο τη πλατεία Μοναστηρακίου και δεν ακούς τους Ινδιάνους να τραγουδάνε playback. Το νυφοπάζαρο του Ψυρρή μοιάζει με έρημη πόλη της άγριας δύσης, λες και όλοι κλειδώσανε τη τεστοστερόνη τους στο υπόγειο.
Καλώ λοιπόν όλους όσους νοιώθουν το ίδιο, να γίνουν μέλη της οργάνωσης F.A.W. (Fight Against Winter). Σκοπός της οργάνωσης είναι να διατηρήσουμε το feeling του καλοκαιριού και το χειμώνα με στόχο να μεταβάλουμε τις κλιματολογικές συνθήκες. Αυτό θα γίνει διοργανώνοντας party σε αποθήκες με 38 βαθμούς Κελσίου, που το dresscode και η διάθεση θα είναι αυστηρά καλοκαιρινά. Επίσης θα οργανώνονται εκπαιδευτικές εκδρομές στη Ταιλάνδη και στον Αγιο Μαυρίκιο.

2 σχόλια:

unpause είπε...

Είμαι μέσα φίλε!! γιατι εδώ ο χειμώνας έχει ήδη αρχισει να μας φορτώνει το βάρος του... και είναι πολύ βαρύς ο πούστης...

Ανώνυμος είπε...

but not! my mail is

stefaniolet@yahoo.it

I0'm waiting 4 Your answer.


violet

http://dropout.blog.tiscali.it